Gruppetur med kokkekurs, vinsmaking og utleie av sykler

Italia er et spennende reisemål for den som ønsker en gruppetur i vakre omgivelser, med tilgang på god mat og vin og krydret med minnerike opplevelser. Primatoscana har håndplukket villaer og vakre gårder som egner seg for grupper. Det være seg vennreiser, bedriftsturer, bryllup og jubileum. De fleste av stedene du finner på denne siden tilbyr service som kokk, kokkekurs, vinsmaking og utleie av sykler. De kan også tilrettelegge for busstransport til/fra flyplass, besøk på restauranter og til interessante landsbyer.

Et avbrekk fra jobb, og de vanlige rutinere kan skape verdifullt samhold og gi ny giv og energi. Sykkeltur med kollegaer gjennom pittoreske byer, med innlagt stopp på vingård og lunsj, er sosialt og skaper samhold. Å lage mat sammen med vennegjengen i vakre omgivelser, under kyndig veiledning av en italiensk kokk, kan bli et minne for livet.

Vennereiser

Det er en trend at vennegjenger reiser på ferie sammen. Ofte ønsker grupper å være helt for seg selv. Noen ønsker at hver familie har hver sin leilighet, andre ønker å bo sammen i en diger villa. Vi har steder som dekker forskjellige behov og av ulik størrelse. Vi finner det stedet som passer best til deres behov.