Nyt late dager ved bassenget på Residence Casanova
Bassenget
Lek
Leilighet 1
Leilighet 1
Leilighet 1
Leilighet 1
Leilighet 2
Leilighet 2
Leilighet 2
Leilighet 3
Leilighet 3
Leilighet 4
Leilighet 4
Leilighet 4
Leilighet 5
Leilighet 5
Leilighet 5
Leilighet 6
Leilighet 7
Leilighet 7
Fasade
Leilighet 7
Leilighet 8
Leilighet 8
Leilighet 8
Leilighet 8
Leilighet 11
Leilighet 11
Leilighet 11
Leilighet 11
Leilighet 12
Leilighet 12
Leilighet 13
Leilighet 13
Leilighet 14
Leilighet 14
Leilighet 21
Leilighet 21
Leilighet C1
Leilighet C1
Leilighet C1
Leilighet C2
Leilighet C2
Leilighet C2
Leilighet C2
Leilighet C3
Leilighet C3
Leilighet C3
Leilighet C3
Leilighet C5
Leilighet C5
Leilighet C5
Leilighet C6
Leilighet C6
Leilighet C6
Leilighet C6
Resepsjonen
Bassenget
Bassenget
Bassenget
Bassenget
Bassenget
Fasade
Fasade
Fasade
Aktivteter på eiendommen
Aktiviteter på eiendommen
Huskestativ
Lek
Fasade
Fasade
Hagen
Velkommen!
Fasade
Fasade
Hagen

Residence Casanova

Residence Casanova

Leiligheter ved landsbyen Casole ’ Elsa

Sjarmerende Toskansk residence nær landsbyen Casole d’ Elsa. Residence Casanova har 15 pene leiligheter i ulik størrelse, med plass til fra to til ti personer. Flere av leilighetene har AC.

Residence Casanova er et koselig og gjestfritt farmhouse med 18 leiligheter. Her bor man sentralt i forhold til å nå mange spennende steder i Toscana. Fra eiendommen er det en gangavstand på 800 meter til den lille middelalderbyen Casole d’Elsa. Her kan man nyte panoramautsikt over det vakre og karakteristiske landskapet. I landsbyen er det også lett å finne seg til rette på byens koselige vinbarer og restauranter. Kanskje nyte et glass av den lokale Chianti-vinen. Farmhouse’t egner seg for både familier og par. Her kan man velge å utforske Toscana, nyte late dager ved bassenget (20x10m, dybde 1,20-1,40m), eller finne en rolig plass i den frodige hagen for å lese en bok. Bassenget er åpent i perioden mai og ut september. Det er enkelte sykler til utlån og i tillegg kan man leie sykler på stedet.

Om Residence Casanova

Hagen har et hjørne med lekeapparater for de minste. Ved bassenget er det en skyggelagt patio med treningsapparater der det også er mulig å bestille massasje fra stedets profesjonelle massør. Ved bassenget er det også et hydro-massasje basseng. Gjestene kan i tillegg benytte et hyggelig BBQ- område, der man for eksempel kan tilberede en skikkelig Florentine T-bone steak. Det er også WIFI-område på eiendommen.  Leilighetene, som har plass til mellom 2 og 10 personer, er enkle, funksjonelt møblert, varme og innbydende.

Alle rommene er innredet med originale typiske takbjelker og terrakotta gulv. Hver leilighet har egen inngang og egen hage eller terrasse med bord, stoler og parasoll. Leilighetene har fullt utstyrt kjøkken, med mikrobølgeovn. Stuen har i tillegg satellitt TV. Bakervarer kan leveres på døren hver morgen. Residence Casanova ligger sentralt plassert i forhold til å nå steder som Colle Val d´Elsa (kjent for produksjon av krystall), San Gimignano, Monteriggioni, og flere av de berømte stedene i Chianti Classico området som Radda, Castellina og Greve.

Beliggenhet

Pisa 91 km. Firenze 72 km. Siena 37 km. San Gimignano 17 km. Kysten Grosetto/Folloncia 50 km. og Volterra 29 km.

 

Om leilighetene

FLORENCE (3/5) – Aircondition

Leiligheten er 80 kvm, går over to etasjer og ligger på bakkeplan mot svømmebassenget. Første etasje: Inngang fra hagen fører inn til stor salong med sofa (dobbel sovesofa for barn) og spisebord. Videre i samme etasje er en kjøkkenkrok og bad med dusj. Andre etasje: ett soverom med enkeltseng(som kan byttes ut med køyeseng for barn), og ett soverom med dobbelseng. Soverommet med dobbelseng har utsikt mot svømmebassenget, og eget bad med dusj. Leiligheten har privat, møblert hage. Merknader: Stuen i første etasje er stor, med en dobbel sovesofa for barn. Leiligheten har to bad, og er således godt egnet for inntil 5 personer.

SIENA (4/6) – Aircondition

Leiligheten er 86 kvm og går over to etasjer. Den på ligger på bakkeplan mot svømmebassenget. Første etasje: Inngang fra hagen fører rett inn i romslige stuen med sofa og spisestue. Videre har leiligheten kjøkkenkrok og bad med dusj. Andre etasje: to soverom med dobbelseng, og pent bad med dusj. Soverommene har utsikt mot svømmebassenget. Leiligheten har privat, møblert hage. Merknader: Stuen i første etasje er stor, med en dobbel sovesofa for barn. Leiligheten har to bad, og er således godt egnet for inntil 6 personer.

PISA (5/7) – Aircondition

Leiligheten er (70 kvm) – ligger mot svømmebassenget (bakkeplan). Leiligheten har spisestue og sovesofa, kjøkkenkrok og et lite bad med dusj. En korridor leder inn til nok et bad og to store soverom. Det ene rommet med dobbelseng, det andre med dobbelseng og en separat enkeltseng. Romslig privat hage (med hagemøbler) og med utsikt over svømmebassenget. Merknader: Attraktiv og funksjonell leilighet, særlig praktisk for familier med barn.

LUCCA (5/7) – Aircondition

Leiligheten er på 60 kvm – og ligger på bakkeplan. Privat inngang direkte fra hagen. Man kommer inn i romslig stue med kjøkken. Stuen har stor dobbel sovesofa. Leiligheten har videre to soverom (ett med to enkeltsenger, og ett med dobbelseng), og to bad med dusj. Stor privat, møblert hage. Merknader: Spesielt egnet for familier med barn. Meget funksjonell.

MONTERIGGIONI (5/7) sval leilighet, vifter

Leiligheten er på 76 kvm – og ligger på bakkeplan. Privat inngang fra hagen. Man kommer inn i romslig rom med spisebord, hjørne med sofa og lenestoler, samt en avdeling med kjøkkenkrok. Videre er det bad med dusj og to soverom. Ett av soverommene har store enkeltsenger, det andre dobbelseng og ekstraseng. Begge soverommene er store, og rommet med dobbelseng har eget bad med dusj. Privat, møblert hage. Merknader: Leiligheten er romslig og soverommene ligger adskilt fra stue/spiesstue. Leiligheten er praktisk både for familier og par.

MASSA MARITTIMA (3/5) sval leilighet, vifter

Leiligheten er på 60 kvm – og ligger på bakkeplan. Privat inngang fra hagen. Man kommer inn i stue med sofa, spisestue og kjøkken krok. Leiligheten har videre et lite soverom med to enkeltsenger, og et soverom med dobbelseng. Leiligheten har to bad, ett med dusj og ett med toalett og vask. Privat, møblert hage. Merknader: En veldig intim, funksjonell og komfortabel leilighet, egnet for en liten familie eller et par.

SAN GIMIGNIANO (4/6) – Aircondition

Leiligheten er på 61 kvm., og går over to etasjer. Ligger på bakkeplan. Første etasje: Man kommer inn i stue med stor dobbel sovesofa, spisestue og kjøkken. I samme etasje ligger et dobbelrom og et bad med dusj. Bred trapp fører fra stuen opp til andre etasje. Her ligger bad (med dusj) og et stort og pent soverom med dobbelseng. Privat, møblert bakgård og egen hage.

COLLE DI VAL D’ELSA (3/4) – Aircondition

Leiligheten er på 60 kvm. Ligger på bakkeplan. Stor ett-roms leilighet. Man kommer inn i stue med liten sofa og kjøkkenkrok. Adskilt hjørne med dobbelseng og 2 ekstra senger. Bad med dusj, samt et bad med toalett og vask. Privat, møblert hage. Merknader: Meget romslig for et par. Praktisk også for små familier.

AREZZO (4/6) – Aircondition

Leiligheten er på 62 kvm., og går over to etasjer. Ligger i andre etasje. Fra privat hage fører en trapp opp til leiligheten. Stuen er svært godt opplyst, og består av spisestue og dobbel sovesofa. Via vinduene har man utsikt over bassenget og de landlige omgivelsene. En kort korridor fører fra stuen til bad med dusj og to soverom, hvorav ett er spesielt stort med eget bad og dusj. Liten private, møblert hage vendt mot basseng. Merknader: Soverommene er uavhengige av hverandre noe som gjør leiligheten spesielt godt egnet for par, eller til store familier. Leiligheten har karakteristiske rustikke tak.

VOLTERRA (3/5) – Aircondition

Leiligheten er på 60 kvm., og går over to etasjer. Ligger i andre og tredje etasje. Fra privat hage fører en trapp opp til leiligheten. Leiligheten inneholder stue med kjøkkenkrok. Rommet har to store buede vinduer som gir godt lys til rommet. Videre har leiligheten 2 pene soverom, og to bad med dusj. Det ene soverommet har samme ovale vindu som i stuen. Privat, møblert hage. Merknader: Meget godt opplyste leiligheter med en fin utsikt over fjellene.

FIESOLE (3/5) – Aircondition

Leiligheten er på 63 kvm. Ligger i andre etasje. Trapp fra leilighetens hage fører inn til leiligheten, som inneholder stor stue med sofaområde der det er dobbel sovesofa for barn, og spisestue. Leiligheten har videre stort soverom med dobbelseng og ekstra enkeltseng, to bad med dusj, ett ved stuen, og ett i tilknytning til soverommet. Privat møblert hage. Merknader: En særegen leilighet med mye plass og rustikke tak.

CRETE SENESI (3/5) sval leilighet, vifter

Leiligheten er på 70 kvm. Ligger i andre etasje. Trapp ved leilighetens hage fører inn til leiligheten, som inneholder stor stue med sittegruppe og dobbel sovesofa for barn, spisestue med kjøkkenkrok og bad med toalett og vask. Videre har leiligheten ett soverom med dobbelseng, ett soverom med enkeltseng (Her kan enkeltsengen byttes ut med køyeseng for 2 barn) og et bad med dusj. Privat, møblert hage. Merknader: Liten og funksjonell leilighet. Egnet for en liten familie eller et par.

CHIANTI (4/6) Aircondition

Leiligheten er på 73 kvm. Ligger i tredje etasje. Trapp ved leilighetens hage fører deg inn til leiligheten, som inneholder stor stue med sittegruppe (dobbel sovesofa), spisestue, kjøkkenkrok og bad med toalett og vask. Videre inneholder leiligheten to soverom, et med dobbelseng, det andre med to enkle senger, og et bad med dusj. Privat, møblert hage. Merknader: En svært karakteristisk leilighet med rustikke tak og 360° panorama over de landlige omgivelsene. Spesielt egnet for vennegrupper.Leiligheten har airconditioning. AC.

PIENZA (3/5) Aircondition

Leiligheten er på 46 kvm. Ligger i andreetasje. Trapp ved leilighetens hage fører deg inn til leiligheten. Innvendig trapp fører til andre etasje som inneholder koselig kombinert kjøkken og stue, bad med dusj, et soverom med to enkeltsenger(Èn av disse kan erstattes med køyeseng for barn) og soverom med dobbelseng. Det kan suppleres med enkeltseng i rommet med dobbeltseng. Om ønskelig kan leiligheten bli koblet til leiligheten C1 i første etasje, via en intern døren. Privat, møblert hage. Merknader: Særpregede rustikke tak samt vinduer i alle rom som gir vakker utsikt. AC.

CORTONA (3/5) Aircondition

Leiligheten er på 50 kvm. Ligger på bakkeplan. Fra romslig private hage kommer man inn i spisestue med kjøkken og dobbel sovesofa. Leiligheten har videre stort soverom med to enkle senger, ett soverom med dobbelseng og to bad med dusj. Kan knyttes via intern dør til leiligheten C3. Privat, møblert hage. Merknader: Svært funksjonell, med fin utsikt fra hagen over åsene. AC.

MONTEPULCIANO (6/10) Aircondition

Leiligheten er på 96 kvm. Går over to etasjer (Leilighet C1 + C3 (sengeplasser 8)) Leiligheten har to innganger (døren til C1 og C3), stue, separat kjøkken, 2 soverom med dobbeltsenger, 2 soverom med to enkle senger og 3 bad med dusj. Merknader: Passer for grupper, familier og venner. AC.

MONTALCINO (6/10) Aircondition

Leiligheten er på 120 kvm. Bakkeplan. ​Leiligheten går over to etasjer. Første etasje: Leiligheten har privat hage. Man kommer inn i hall som fører inn til stue med sofa, kjøkken og spisestue. Leiligheten har videre to soverom med dobbeltseng og eget bad med dusj. Fra stuen leder en bred trapp opp til andre etasje. Der ligger ytterligere to soverom med dobbeltsenger, ett soverom med to enkeltsenger, og to bad med dusj. Privat, møblert hage. Merknader: Leiligheten er svært godt egnet for grupper, familier og venner.

C5 CASOLE D´ELSA (2/3) – Aircondition

Leiligheten er på 35 kvm. Ligger på bakkeplan. Fra en privat gårdsplass kommer man inn i denne store ett-roms leiligheten. Leiligheten inneholder stue med sovesofa og kjøkken-hjørne. Rommet har adskilt hjørne med dobbeltseng og bad med dusj. Privat uteplass med bord og stoler. Merknader: Svært intim; egnet for par eller liten familie.

C6 CERTALDO (2/3) – Aircondition

Leiligheten er på 35 kvm. Ligger på bakkeplan. Fra en privat terrasse kommer man inn i stue/kjøkken. Her er det sengeplass for to på sovesofa. Leiligheten har adskilt hjørne med dobbeltseng og bad med dusj. Privat uteplass med bord og stoler. Merknader: Veldig intim, egnet for par eller liten familie. Stort buet fransk vindu på soverommet.


Priser

Leilighet (pers) 28/3-18/5 18/5-29/6 29/6-24/8 24/8-21/9 21/9-19/10
Casole d'Elsa (2+1) € 720 € 935 € 1.090 € 935 € 720
Certaldo (2+1) € 720 € 935 € 1.090 € 935 € 720
Colle di Val d'Elsa (3+1) € 930 € 1.160 € 1.300 € 1.160 € 930
Fiesole (3+2) € 1.160 € 1.285 € 1.540 € 1.290 € 1.160
Florence (3+2) € 1.340 € 1.550 € 1.700 € 1.550 € 1.340
Lucca (3+2) € 1.340 € 1.550 € 1.700 € 1.550 € 1.340
Massa Marittima (3+2) € 1.160 € 1.285 € 1.500 € 1.285 € 1.160
Volterra (3+2) € 1.340 € 1.550 € 1.700 € 1.550 € 1.340
Crete Senesi (3+2) € 1.160 € 1.285 € 1.450 € 1.285 € 1.160
Cortona (3+2) € 1.350 € 1.540 € 1.450 € 1.540 € 1.340
Pienza (3+2) € 1.160 € 1.285 € 1.800 € 1.285 € 1.160
Siena (4+2) € 1.480 € 1.695 € 1.900 € 1.695 € 1.480
San Gimignano (4+2) € 1.480 € 1.695 € 1.900 € 1.695 € 1.480
Arezzo (4+2) € 1.480 € 1.695 € 1.900 € 1.695 € 1.480
Chianti (4+2) € 1.480 € 1.695 € 1.900 € 1.695 € 1.480
Pisa (5+2) € 1.480 € 1.853 € 2.040 € 1.860 € 1.480
Monteriggioni (5+2) € 1.480 € 1.695 € 1.900 € 1.695 € 1.480
Montalcino (6+4) € 2.740 € 3.080 € 3.400 € 3.080 € 2.740
Montepulciano (6+4) € 2.495 € 2.890 € 3.195 € 2.870 € 2.495

Prisene over er i euro og gjelder ukesopphold.
I perioden 1/7-26/8 gjelder kun leie lørdag-lørdag. I øvrige perioder kan man bo minst 3 døgn.
Det er mulig å bestille ferske brød og croissant’er hver dag. Leveres på døren.

Prisene er inkludert vann, elektrisitet, gass, ukentlig skift av sengetøy og håndklær, bruk vav WIFI og sluttrengjøring.
Her er oppvarming inkludert i prisen, dette er normalt kun nødvendig ved leie for perioden før mai eller fra slutten av september.
Gratis lån av barneseng og barnestol for barn i alderen 0-3 år, på forespørsel.
Mot tillegg for badehåndklær € 3,00 og € 5,00 for tørketrommel eller vaskemaskin.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.
NB: Ang. pers. står det første tallet for antall voksne. Når det gjelder +1 eller +2, betyr dette sengeplass for barn opp til 12 år i vanlig seng, gjesteseng, sovesofa eller køyeseng, alt etter hva som finnes i hver enkelt leilighet.
NB. Internett Wi-fi område i alle fellesområder, ved bassenget og i hagen til alle leilighetene. Noen av leilighetene har også trådløst nettverk innendørs. I resepsjonen kjøpes tellerskritt.
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restbetalingen gjøres 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 15:00 og 19:00. Annen ankomst må avtales i forkant.
Avreise: Innen kl 10.00.


Service

 • Babyseng
 • Barnestol
 • Basseng
 • BBQ-område
 • Bordtennis
 • Fotballspill
 • Gangavstand til landsby
 • Gangavstand til restaurant
 • Hydromassasje basseng
 • Massasje
 • Mikrobølgeovn
 • MTB
 • Privat parkering
 • Restaurant (100m)
 • Strykejern
 • Treningsapparater
 • TV Satelitt
 • Vaskesmaskin i fellesrom
 • WIFI
 • WIFI område

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.