Forside med bilde

Chianti

Bo komfortabelt i vakre Chianti!

Bo komfortabelt i vakre Chianti

Chianti er et vindistrikt i Toscana der Chianti Classico betegnes som kjerneområdet og ligger mellom Firenze og Siena. Dette er det perfekte reisemål for mat og vinelskere og for de som drømmer om ferie i Toscana. Her ligger det flere sjarmerende landsbyer og landskapet er spesielt vakkert med sine typiske bølgende åser, vinmarker, sypresser, vinslott og middelalderbyer. I landsbyene kan du også finne skinnvarer, keramikk og andre spesialforretninger med lokale, håndlagde varer.

Den berømte panorama-veien Chiantigiana eller SR222 (69 km) tar deg fra Firenze til Siena. Langs veien ligger Greve in Chianti, en trivelig liten landsby sentrert rundt byens torg. Her er flere restauranter, enoteca’er og barer. Ikke minst bør du også besøke den berømte slakteren: Antica Maceleria fallorni Neste landsby er Panzano, der du kan rusle rundt i den gamle byen og suge inn atmosfæren fra en svunnen tid.

I Panzano ligger også den vakre kirken Chiesa di Santa Maria Assunta. Kirken dateres tilbake til det 13. århundre og har en imponerende fasade. Kirken inneholder flotte kunstverk, malerier og skulpturer. Dette gir besøkende et glimt av områdes rike historie og kulturelle arv.

I Panzano kan du også besøke nok en berømt slakter: Antica Macceleria Cecchini. Dario Cecchini er nærmest blitt en kjendis og har vært med i flere TV-porgram, også i Norge i «Truls à la Hellstrøm». Videre langs SR222 ligger Castellina, og middelalderbyene Radda og Gaiole med flere kjente og flotte vinslott. Et av disse vinslottene er Castello di Brolio. En imponerende middelaldersk borg plassert midt i hjertet av regionen. Det historiske slottet med sine vakre vinmarker og pittoriske omgivelser har en rik arv som går tilbake 800 år. Slottet er også kjent for å produsere førsteklasses Chianti Classico viner.

Utvalgte feriehus

Resultat: 13

Type feriehus

Antall personer

Sercvice

Sted

Type ferie

Bilde av rimelige feriehus i Italia

Il Sogno

En drøm av et sted. Må oppleves! Bo på vakkert farmhouse i Chianti i leiligheter som passer for grupper fra 2 til 9 personer. Restaurant på stedet hvor det serveres frokost og middag.

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Residence Gambasso

Vakker gård på en åsrygg mellom San Gimignano og Volterra. Restaurant på stedet, og ferske bakervarer om morgenen.

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Castello Maria

Bo i hjertet av Chianti-regionen, på et vinslott med panoramautsikt fra bassengkanten. 5 km fra sjarmerende San Casciano i Val di Pesa.

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Fattoria Poggio

Leiligheter på vingård i hjertet av Chianti. Passer godt for familier. Store leiligheter og praktfull eiendom med basseng, tennisbane og panoramautsikt.

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Colle Chianti

En vakker villa i Chianti. Nær Castellina og i hjertet av Chianti. Perfekt utgangspunkt for å besøke tallrike steder og vingårder i Chianti. Radda, Greve, Monteriggioni, Siena, Castellina, San Gimignano m fl.

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Villa Il Poggiarello

Lekker steinvilla i Chianti for 8+4 personer. Anneks med treningsrom.

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Lamore di Carla

Spesielt vakker toskansk villa med utsikt over Chianti-åsene. Beliggenheten er meget bra i hjertet av vindistriktet Chianti Classico og 3,5 km fra Greve in Chianti. Her kan du feriere i et spennende område i Toscana midt mellom Firenze og Siena.

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Villa Sarita

Sjarmerende toskansk villa med utsikt over Chianti-åsene. Beliggenheten er meget bra i hjertet av vindistriktet Chianti Classico og 3,5 km fra Greve in Chianti. Her kan du feriere i et spennende område i Toscana midt mellom Firenze og Siena.

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Tenuta Gaiole

Opplev det autentiske Toscana. På denne vakre vingården i Chianti ferierer man i et av de vakreste områdene i Toscana.

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Winefarm i Chianti

Fleksible ankomst og avreisedager. I hjertet av vindistriktet Chianti. Vakre toskanske omgivelser.

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Bella Vista

5 innbydende leiligheter på vingård i hjertet av Chianti. Basseng og nydelige omgivelser. Gangavstand til restaurant. Supert utgangspunkt for å besøke vingårder og landsbyer i Chianti.

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Fattoria Romagnola

Bo på en ekte toscansk vingård i det vakre fjellandskapet nordøst for Firenze. Gården har en svært god restaurant, med en liten butikk som selger enkle lokale dagligvareprodukter. Her er det muligheter for naturopplevelser på sykkel, eller til fots. Vingården har leiligheter og dobbeltrom for leie på B&B basis.

Les mer