Forside med bilde

Kysten av Italia!

Drømmer du om ferie ved den italienske kysten?

Kystlinjen mot middelhavet

Mange tenker nok på Toscana som det vakre innlandet med bølgende åser, sypresser, vinranker, olivenlunder og små sjarmerende landsbyer. Toscana har også en lang kystlinje mot middelhavet. Kysten av Toscana strekker seg fra Forte dei Marmi i nord til Ortebello i syd. Selvfølgelig må vi nevne at Elba og Giglio også ligger under Toscana. De to øyene byr på fantastiske bademuligheter i krystallklart vann.

I Italia er de fleste strender organiserte i såkalte «Bagno». Her betaler man for leie av solsenger, og parasoller. Fordelen er rene toaletter og dusjer, og hyggelig priser på mat og drikke i tilhørende strandbarer. Versilia-kysten er den lengste og mest kjente kystlinjen i Toscana. Den strekker seg fra Viareggio til Forte dei Marmi i nord. Her er det sandstrender så lang øyet kan se. Viareggio har lang og trivelig boulevard langs strendene med restauranter, cafeer og et stort utvalg av klesbutikker. Forte dei Marmi er en litt chick badeby med lekre restauranter, eksklusive shopping, trendy natteliv og flott sandstrand. Ved Marina di Pisa kan det være fint og helt klart vann da enkelte av bagno’ene er rammet inn av bølgebrytere som lager en rolig vik. Det krystallklare vannet kan man også oppleve syd for Livorno og på Liguria-kysten.

Syd for Livorno

I Livorno kan man bade fra klippene i Calafuria ut i krystallklart og vakkert vann. I badebyen Cecina ligger digert badeland. Vi kan anbefale badebyen Castiglioncello. I tillegg til strender er den lille byen sjarmerende og har flere gode restauranter og cafeer. Etter en dag på stranden kan man rusle inn til byen og ta en aperitivo i skyggen på en av byens kaféer. San Vincenzo, en annen badeby, med en vakker strandpromenade, sandstrender og restauranter nær sjøen. Andre strender verdt å nevne er «the white beaches» i Vada og Rosignano. Strendene Baratti og Populonia er også populære.

Liguriakysten

Lerici ligger syd i Luguria på grensen til Toscana. Dette er en koselig badeby, men kan bli ganske så tettpakket i høysesong. Populære Cinque Terre ligger på Liguriakysten og består av fem små kystlandsbyer bundet sammen med en kyssti der man kan gå til fots med panoramautsikt utover middelhavet. Liguria har mange små og hyggelige byer og vi nevner i fleng; Deiva Marina, Levanto, Rapallo og luksuriøse Portofino. Er du i Rapollo kan vi varmt anbefale å ta en badebåt til bukten: San Fruttuoso. Der er det turkisblått hav, intimt og supersjarmerende.

Utvalgte feriehus ved kysten/Middelhavskysten:

Resultat: 10

Type feriehus

Antall personer

Sercvice

Sted

Type ferie

Bilde av rimelige feriehus i Italia

Piano di Conca

Toskansk olivengård nær kysten. Gården ligger i en åsside omgitt av oliventrær, sitrustrær, urter og rosebusker og har utsikt til sjøen. Piano di Conca har 4 romslige leiligheter som disponerer svømmebasseng og fine hageområder.

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Versilia Apartments

8 pene og romslige leiligheter med AC 3,5 km fra Versilia-kysten i Toscana. Her er gangavstand til restaurant og enkelte butikker. WIFI.

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Baja Sardinia

Bo nær ”Costa Smeralda” i leiligheter med gangavstand til krystallklart vann.

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Resort Portovenere

Bo på stranden i kystbyen Portovenere. Leiligheter med balkong/terrasse med havsutsikt. Liguriakysten, nær populære Cinque Terre.

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Borgo Puccini

Ønsker du å leie leilighet i Toscana, nær kysten? Borgo Puccini er en flott residens med moderne leiligheter med AC og WIFI. Stort fellesbasseng og hage med gressplen. Muligheter for frokost på stedet.

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Casa Deiva Marina

Cinque Terre. Gangavstand til strand. Pene leiligheter på Liguriakysten med AC. Leiligheter som passer for 2 til 6 personer. Deiva Marina er en rolig kystby, og er perfekt for en ferie ved sjøen, og for utflukter til Cinque Terre. Her bor man med butikker og restauranter i nærheten.

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Baja Monti

Sjarmerende 3-stjerners hotell på Sardinia med AC og gangavstand til stranden. Frokost inkludert. 2-5 personer.

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Resort Piombino

Ankom og reis på valgfrie dager, bortsett fra i perioden 3/8-31/8 da man må leie lørdag-lørdag. Barnevennlig feriesenter i Toscana. Leiligheter med AC nær middelhavet. 3 basseng, 2 fotballbaner, 2 tennisbaner, lekeplass og restaurant.

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Casa Andrea

Hus for 7 pers. ved sjøen. Stor moderne leilighet på Elba med gangavstand til stranden. Kombinèr med opphold i Toscana. Reis med www.mobylines.com fra Piombino i Toscana.

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Residence Adriatico

Adriaterhavet. Gunstige priser. Transport t/r strender. Utsikt til vinranker. SPA. Flott beliggenhet.

Les mer