Forside med bilde

Piemonte

Feriehus og leiligheter i Piemonte.
Ønsker du hjelp til å finne riktig sted?

For den som elsker mat og vin

Piemonte er det perfekte reisemålet for deg som er glad i mat og vin. Barolo, Barbaresco og Barbera produseres i dette området. Vin, trøffel og god mat er nøkkelord og i Piemonte finner du en rekke Michelin-restauranter. Her lages viner av druene Nebbiolo, Barbera dolcetta og Muscat. Piemonte ligger mot Frankrike, nordvest i Italia. Regionshovedstaden er Torino. Populære feriebyer er La Morra, Barolo, Canelli, Asti og Alba. Mat og vin kan nytes i skjønn forening med svært vakker natur. Endeløse og symmetriske vinmarker, utsikt til alpene og middelalderbyer.

Utvalgte feriehus i Piemonte:

Resultat: 4

Type feriehus

Antall personer

Sercvice

Sted

Type ferie

Bilde av rimelige feriehus i Italia

Agriturismo Asti

Agriturismo Asti ligger i vakre Piemonte. Stedet har dobbeltrom og leiligheter med nydelig utsikt og tilgang til svømmebasseng. Restaurant på stedet. Innkvartering i dobbeltrom inkluderer frokost.

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Camera in Barolo

Relais sentralt i Piemonte med pene rom og suiter. Eiendommen ligger med vakker utsikt utover vinmarkene og 350 meter fra det historiske sentrumet av Barolo.

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Casa La Morra

Denne lille perlen ligger kun noen få km fra La Morra og 5 min fra Barolo i Piemonte. Her bor du rett ved vinmarkene.

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Agriturismo Nebbiolo

Et lite paradis i hjertet av Langhe ikke langt fra Alba i Piemonte. Her bor man på en aktiv vingård, som tilbyr pene rom og leiligheter.

Les mer