Forside med bilde

Garda

Feriehus og leiligheter i Garda.
Ønsker du hjelp til å finne riktig sted?

Ferie ved Italias største innsjø

Garda er et populært reisemål, og er Italias største innsjø. Innsjøen ligger nord i Italia ved foten av alpene, mellom Brescia og Verona. Rundt Gardasjøen ligger det en rekke hyggelige små byer. Du kan enten reise innsjøen rundt med bil, eller benytte deg av en av de mange fergene. Byen Sirmione er et populært reisemål og til denne halvøya anbefaler vi å ta ferge, særlig i høysesong.  Andre populære byer er Limone, Riva, Bardolino, Garda, Malcesine, Desenzano og Peschiera med sin middelalderborg og vollgraver. Ved byen Garda finner du Gardaland, Movieland og Caneva Park  (badeland). Ved Gardasjeøn er det en rekke firmaer som leier ut utstyr til vannaktiviteter, som vannski, windsurfing, seiling, wake-board mm.

Når du ferierer ved Gardasjøen kan du enkelt besøke berømte byer som Verona og Venezia. Vi anbefaler å parkere bilen, og ta toget. Verona blir omtalt som «Roma i miniatyr» med sin Arena di Verona som minner om Romas Colosseum. Her arrangeres det en lang rekke operakonserter sommeren igjennom. Shakespeares Rome og Julie har Verona som kulisser, og en viss balkong er et yndet turistmål. Med tog kan man besøke Venezia på dagstur. Togturen tar ca 2 ½ t.

Les mer om ferie ved Gardasjøen.

Utvalgte feriehus ved Garda:

Resultat: 5

Type feriehus

Antall personer

Sercvice

Sted

Type ferie

Bilde av rimelige feriehus i Italia

Residence Sirmione

Residence Sirmione har store og lyse to- og treroms leiligheter med fullt utstyrte kjøkken, AC, TV og Wi-Fi. Leilighetene deler et stort basseng, og hver leilighet har enten en egen balkong eller uteplass. 

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Relais Garda

Pene og store leiligheter ved Garda-sjøen. Ca. 2,5 km fra byen Peschiera. Valgfri ankomst og avreisedag!

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Residence Vacce

Flott residense med pene leiligheter for familier og par nær Gardasjøen. Her er stort felles basseng, barnebasseng, tennisbane, restaurant på stedet og fantastisk utsikt over Gardasjøen og byen Bardolino.

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Castello Garda

Eksklusivt ved Gardasjøen. Lite slott med leiligheter. AC. Utsikt. Stort basseng samt barnebasseng.

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Garda Appartamenti

Moderne og pene leiligheter for 1-7 personer ved Gardasjøen med AC, Wi-Fi, basseng og frokostbuffet.

Les mer