Forside med bilde

Lombardia

Se utvalgte feriehus i Elba lenger ned på siden. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig feriehus.

Milano – Hovedstaden i Lombardia

Lombardia er den regionen i Italia med flest innbyggere. 10 millioner mennesker bor det i regionen som uttales med trykk på i-en. Lombardia er en av de aller rikeste områdene i Europa. Milano er regionens hovedstad. Byens mest kjente severdighet er Duomo di Milano, den imponerende kirken som skiller seg så veldig ut fra andre bygninger i nærheten. Fra starten i år 1386 tok det nærmere 600 år å få fullført katedralen. Flere ganger stoppet arbeidet opp, og den lengste pausen var på 100 år. Napoleon Bonaparte tok tak i arbeidet og fikk frontfasaden fullført på 7 år. Katedralen består av 3500 skulpturer og statuer. På toppen av det høyeste spiret troner en 4 meter gullbelagt statue av Jomfru Maria La Madonnna. Ikke langt fra Duomo di Milano kan man besøke museet som har Da Vincis Nattverden utstilt. Man må bestille billetter i god tid i forveien for å få sett maleriet.

Kun en halvtime fra Bergamo

Bergamo flyplass ligger i Lombardia. Det gjør også to andre flyplasser ved Milano. I nord grenser regionen mot alpene. Her ligger også den populære Como-sjøen. Deler av Gardasjøen ligger også i regionen. Sør i Garda-sjøen ligger den populære halvøya Sirmione. Flyr man til Bergamo venter det deg kun en halv time med tog eller buss til Milano. Milano er topp med tanke på shopping og fotballkamper. Lokaloppgjøret mellom Milan og Inter trekker 80 000 personer. Det er festlig å overvære italienere på fotballkamp. Her kommer alle følelser fram. Området Franciacorta lager Italias svar på Champagne. Du har sikkert drukket Prosecco. Prøv Franciacorta! Mat: I Lombardi er det vanlig å bruke polenta i stedet for brød. Ris erstatter pasta og smør foretrekkes for olje. Dette er selvfølgelig et generelt utsagn. Regionen strekker seg fra Alpene i nord, via Po-sletta og til Appeninnene i sør.

Utvalgte feriehus i Lombardia:

Resultat: 5

Type feriehus

Antall personer

Sercvice

Sted

Type ferie

Bilde av rimelige feriehus i Italia

Residence Sirmione

Residence Sirmione har store og lyse to- og treroms leiligheter med fullt utstyrte kjøkken, AC, TV og Wi-Fi. Leilighetene deler et stort basseng, og hver leilighet har enten en egen balkong eller uteplass. 

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Villa Franciacorta

Elegant 1700-tallsvilla for 14 til 23 personer midt i den lille landsbyen Bornato i Franciacorta nord i Italia.

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Villa Luciano

Valgfrie ankomst- og avreisedager. Kun min 5 dagers leie hele året. Herskapelig villa for 10+1 personer. Kort vei til alt. Stor parklignende hage med basseng. Sykler. 1 t til Verona flyplass(Norwegian).

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Hotell Bergamo

Hotel sentralt i Bergamo. Her bor man nær flyplassen Orio al Serio (5,4 km) og 50 meter fra togstasjonen i Bergamo.

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Garda Appartamenti

Moderne og pene leiligheter for 1-7 personer ved Gardasjøen med AC, Wi-Fi, basseng og frokostbuffet.

Les mer