Forside med bilde

Sardinia

Se utvalgte feriehus på Sardinia lenger ned på siden. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig feriehus.

Flere ferieleiligheter på Sardinia lanseres høsten 2021.

Sardinia går for å være «Europas svar på Karibien» med sitt vakre krystallklare vann, fine sandstrender og omkringliggende øyer. Et yndet feriemål for italienerne. August er absolutte høysesong. Kystområdet Costa Smeralda i nord, anses som den mest eksklusive delen av øya. Nord øst på Sardinia ligger området Baja Sardinia med Olbia som nærmeste flyplass og fergehavn. Baja Sardinia er en koselig mindre kystby med fin bystrand og fine offentlige strender. Strendene på Sardinia kan bli relativt folksomme i høysesong, men ved Tre Monti kan du oppleve rolige omgivelser og et fantastisk klart vann. Det er en rekke mindre strender i området. Og i gangavstand fra feriehusene finner man gjerne en rekke fine steder å bade og sole seg. Sentrum av Baja Sardinia har flere gode restauranter, enkelte butikker og barer. Om kvelden er det livlig og god stemning.

Selv om Sardinia kanskje er mest kjent for sine fine strender og det klare vannet, har det også mye annet å by på. Her kan man spille golf, besøke spennende byer, leie båt og oppdage øyene som ligger rundt.

Hva med å kombinere en uke i Toscana med en uke på Sardinia? Da får du en perfekt kombinasjon av det vakre landskapet og de pittoreske byene i Toscana og avslappende og herlig strandliv på Sardinia. Fra Livorno i Toscana er det båtforbindelse til Sardinia.

Utvalgte feriehus på Sardinia:

Resultat: 2

Type feriehus

Antall personer

Sercvice

Sted

Type ferie

Bilde av rimelige feriehus i Italia

Baja Sardinia

Bo nær ”Costa Smeralda” i leiligheter med gangavstand til krystallklart vann.

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Baja Monti

Sjarmerende 3-stjerners hotell på Sardinia med AC og gangavstand til stranden. Frokost inkludert. 2-5 personer.

Les mer