Forside med bilde

Veneto

Se utvalgte feriehus i Veneto lenger ned på siden. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig feriehus.

Flere hoteller og ferieleiligheter i Veneto og nær Venezia lanseres høsten 2021.

Regionshovedstaten i Veneto er Venzia. Veneto strekker seg fra den østre delen av Gardasjøen til Venezia og Adriaterhavs-kysten. Verona ligger i Veneto og kan varmt anbefales som alternativ til storbyferie. Verona går for å være et Roma i miniatyr, og i tillegg til kunst og kultur kan du glede deg over gode shoppingmuligheter og en rekke gode restauranter, kaferr og barer. I Veneto ligger kjente vindistrikt som Amarone, Valpolicella og Soave og i denne regionen produseres musserende viner som prosecco. Det er vel ingen by i verden som kan sammenligne seg med den vakre og totalt bilfrie byen Venezia. Her er biler erstattet med gondoler som på kanalene livlig bringer turister til og fra ulike holdeplasser. Byen er full av kunstskatter og har ikke mindre enn 100 kirker.

Utvalgte feriehus i Veneto:

Resultat: 3

Type feriehus

Antall personer

Sercvice

Sted

Type ferie

Bilde av rimelige feriehus i Italia

Residence Vacce

Flott residense med pene leiligheter for familier og par nær Gardasjøen. Her er stort felles basseng, barnebasseng, tennisbane, restaurant på stedet og fantastisk utsikt over Gardasjøen og byen Bardolino.

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Hotell Italia Verona

Koselig 3-stjerners hotell med gangavstand til sentrum av Verona.

Les mer
Bilde av rimelige feriehus i Italia

Corte Soave

Her kan du fritt velge hvilken ukedag du ankommer og drar. 30 min fra Valpolicella/Amarone-området. Kun ½ time fra Verona og Gardaland fornøyelsespark. 10 min fra Soave. Med vid utsikt og lekkert basseng.

Les mer