Basseng og stor patio
Stor eiendom med patio
Fantastisk utsikt
Fantastisk utsikt
Bassenget og villaen
Utsikten fra andre etasje
Stor gårdsplass
Romslig kjøkken
Plass til alle
Stor spiseplass
Oppholdssted
Lun stue
Eget spillerom
Dobbeltrom
Dobbeltrom
Dobbeltrom
Dobbeltrom
Dobbeltrom
Dobbeltrom
Dobbeltrom
Dobbeltrom med mulighet for to enkeltsenger
Tremannsrom
Flere bad
Fasaden på kvelden
Dronebilde av eiendommen
Fantastisk utsikt
Utsikten om kvelden
Utsikten fra andre etasje
Egen bane for forskjellige sandsporter

Villa Le Ferrette

Villa Le Ferrette

Villa med 11 soverom og plass til 23 personer. Ideelt for familier som liker en aktiv ferie. Her er sykler, bordtennis, fotballspill på bord og sports-bane med havsand for mini fotball/volleyball/badminton/boccia. Innendørs trimrom. Eiendommen har flott utsikt, og ligger høyt i en åsside. Området heter Pistoia og ligger sentralt i Toscana, midt mellom Lucca og Firenze.

Det er godt med sitteplasser innendørs og utendørs for grupper. Villaen ligger på en stor eiendom med frukttrær, olivenlund og en furuskog med turstier. Stort, privat basseng(5,5m x 12m og 1,3m-1,8m dypt), med fantastisk utsikt over nabobyen Montecatini Terme, kjent spa-by i Italia. Rundt bassenget er det god plass, og der står solsenger stoler og parasoller. Bassenget er åpent fra midten av april til oktober, hvis været tillater det.

Villaen er inndelt i tre etasjer og har totalt 11 soverom, 13 bad, to stuer, en koselig peisestue med bar, spillrom og treningsstudio. Kjøkkenet er godt utstyrt for grupper. Måltider kan nytes ved spisebord både innendørs og utendørs. Ute er det i tillegg til utendørs vedfyrt pizzaovn en stor grill. Hagen og bassenget er inngjerdet. I hagen er det to patioer. Den ene patioen med stoler og bord, men den andre patioen er innredet med spill og aktiviteter.

Beskrivelse av villaen

Underetasje: Spillrom. Gym/Treningsutstyr. Peis-stue med tre sofaer, lenestol, bord og stoler, og en bar med krakker. Bad med Dusj samt et mindre bad med kun WC.

Første etasje: Stue med sofaer og salongbord og dører med utgang til hage. Spisestue. Fullt utstyrt kjøkken. Soverom 1: dobbeltseng (kan ikke gjøres om til enkeltsenger), garderobeskap, skrivebord med stol. Eget bad med dusj. Soverom 2: Dobbeltseng (kan ikke gjøres om til enkeltsenger) garderobeskap, skrivebord og stol. Eget bad med dusj. Soverom 3: dobbeltseng (kan ikke gjøres om til enkeltsenger), garderobeskap, skrivebord og stol, dører med utgang til hage. Eget bad med dusj. Soverom4: dobbeltseng (kan ikke gjøres om til enkeltsenger), to enkeltsenger, garderobeskap, skrivebord med stol, dører med utgang til hage. Eget bad med dusj.

Andre etasje: Soverom 5: To enkeltsenger (kan gjøres om til en dobbel), garderobeskap, skrivebord og stol. Eget bad med dusj. Soverom 6: to enkeltsenger (kan gjøres om til dobbel), garderobeskap, skrivebord og stol. Eget bad med dusj. Soverom 7: To enkeltsenger (kan gjøres om til dobbel), garderobeskap, skrivebord og stol. Eget bad med dusj. Soverom 8: dobbeltseng (kan ikke gjøres om til enkelt senger), garderobeskap, skrivebord og stol. Eget bad med dusj. Soverom 9: dobbeltseng (kan ikke gjøres om til enkeltsenger), garderobeskap, skrivebord og stol. Eget bad med dusj. Soverom 10: dobbeltseng (kan ikke gjøres om til enkelt senger), garderobeskap, skrivebord og stol. Eget bad med dusj. Soverom 11: dobbeltseng (kan ikke gjøres om til enkelt senger), garderobeskap, skrivebord og stol. Eget bad med dusj.

Interessante byer

Avstander til diverse kjente byer og steder:

Lucca: 26 km
Firenze: 70 km
Pisa: 54 km
Montecatini Terme: 5 km
Middelhavet/kysten: 54 km
Pistoia sentrum: 22 km
Nærmeste togstasjon “Montecatini Centro” 2 km
Flyplass: “Amerigo Vespucci “ i Firenze 40 km
Flyplass: “Galileo Galilei” i Pisa 55 km
Nærmeste restaurant: 400m
Supermarked: 4 km (søndagsåpent frem til kl. 14).

Priser

Villa Le Ferrette 16/3-30/3 30/3-6/4 6/4-27/4 27/4-18/5 18/5-22/6
23 personer € 3.750 € 4.150 € 3.750 € 4.150 € 5.100
Villa Le Ferrette 22/6-31/8 31/8-21/9 21/9-28/9 28/9-31/10
23 personer € 6.800 € 5.100 € 4.150 € 3.750

Mulighet for flere aktiviteter gjør dette til den boligen vi formidler som først blir booket. Vær tidlig ute vil du leie denne boligen.

Prisene er oppgitt i euro. I høysesong er det leie lør til lør. Utenom høysesong min 3 netter. Send oss forespørsel om pris.

Prisen inkluderer:
Elektrisitet (unntak for AC og lading av bil), gass, vamt vann og drikkevann. Vedlikehold av hage og bassenge. Ukentlig skift av sengetøy, håndklær og duker. WIFI
Lån av barneseng og barnestol for barn inntil 3 år.
Tillegg til leieprisen:
Sluttrengjøring tilkommer og koster € 310
Ekstra seng € 50 per uke.
Sikkerhetsdepositum på € 500 leveres inn ved ankomst. Returneres i sin helhet ved avreise dersom det ikke har skjedd noe skade.
Elbil-lading: betales etter forbruk (må være avtalt med eieren)
Campingvogn: € 50 (ukentlig lade-kostnad). Må avtales med eier.
Forbruk av aircondition og oppvarming av villaen tilkommer. Forbruk leses av på måler og man betaler ved avreise. Man kan selv sjekke forbruket under oppholdet (1euro x kwh).

Oppvarming av villaen normalt kun nødvendig i deler av mai og fra slutten av september.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.

På forespørsel kan det organiseres med kokk som kommer til villaen for å tilberede måltider.

Hund opp til 5 kg, gratis. Over 5 kg; pris € 40 pr uke

Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restbetalingen gjøres 10 uker før ankomst.
Alle ekstra kostnader som gjøres opp på stedet gjøres opp kontant.

Ankomsttidspunkt: Fra kl 17.00 til 20:00. Ønsker man å ankomme tidligere eller senere må dette avtales med Primatoscana og eieren.
Avreise: Mellom kl 08:00 og kl 10.00. Ønskes tidligere eller senere avreise må dette avtales med Primatoscana og eieren.


Service

  • 50 min. til kysten
  • AC
  • Basseng
  • BBQ
  • Bordtennisbord
  • Fotballbane
  • Fotballspill

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.