Villa Buonvisi, herskapelig villa i Lucca
Villa Buonvisi, velkommen
Gårdsplassen
Uteplass
Soverom med enkeltsenger
Soverom med dobbeltseng
Soverom med dobbeltseng
Soverom med dobbeltseng
Soverom med enkeltsenger
Soverom med dobbeltseng
Bad
Storstuen
Storstuen
TV-stuen
Felles tennisbane
Tennisbanen
Fasaden
Bassenget
Gårdplassen og bassenget
Hagen
Hagen
Gårdplassen
Hagen
Basseng

Villa Buonvisi

Villa Buonvisi

Her bor man staselig. En fantastisk vakker og historisk villa fra 1500-tallet med privat basseng og tilgang på tennisbane.  Her ferierer man i en praktfull villa 20 min fra populære Lucca. Eiendommen ligger høyt i en åsside og har flott utsikt. Sengeplass til 16 personer. Fra våren 2024 vil villaen ha AC.

Villaen har 8 soverom, alle med tilhørende bad. To av soverommene ligger i første etasje. Villaen har nylig blitt restaurert, men det er lagt vekt på å bevare det originale og historiske preget. Vi vil spesielt trekke fram det flotte kjøkkenet med en antikk og vakker peis, og den store og komfortable stua. De store rommene og høyden under taket gir villaen et herskapelig preg. Gjester som ferierer her vil kunne nyte ferien med følelsen av å bo i et slott. Villaen har Wi-Fi. Stor privat parkering.

I den store hagen er det mange skyggefulle sitteområder for utendørs måltider. For eksempel er det en sittegruppe i skyggen av et stort lime-tre. Svømmebassenget (5×10 meter. 2,2 m på det dypeste) ligger med utsikt over Lucca-provinsen. Rundt bassenget er det solsenger og stoler.

Villa Buonvisi ligger på en en vakker og velholdt eiendom som produserer en av de beste ekstra virgin olivenoljene i Lucca. Det er betjent resepsjon på stedet. Lucca er kjent for sine gamle og ærverdige villaer som ble bygget tilbake på Napoleon Bonapartes og hans vennekrets tid. I området finnes det flere vingårder som også tilbyr smaking.

Grupper

Er dere en gruppe og trenger plass til over 30 personer kan dere i tillegg leie Villa Bernardini med plass til 14 personer, eller Villa Le Rose med plass til 10 personer.

 

Første etasje

To doble soverom med tilhørende bad, stor stue med åpen peis, en mindre stue med bibliotek og peis. Det gamle og herskapelige kjøkkenet er godt utstyrt, med oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, platetopp og ovn.

Andre etasje

Fire doble soverom med tilhørende bad, samt to soverom med to enkeltsenger, egne bad, vaskerom med vaskemaskin. Det er mulighet for å sette inn barneseng på forespørsel.

Avstander

Nærmeste dagligvare/liten kolonial: 5 min. unna med bil. Større supermarked ca 15 min unna med bil. Nærmeste restaurant: 20-25 min gangavstand til to restauranter (opp en nokså bratt bakke). Avstand til Pisa 40 min. Kysten 40 min, Lucca 20 min, Firenze 1 time og 15 min, Siena 1 t 50 min, Volterra 40 min, La Spezia – for tog til Cinque Terre 1 t 30 min. Nærmeste flyplass: Pisa 40 min unna, Firenze 1 time og 15 min, Bologna ca 2 timer, Roma og Milano ca 3 timer og 15 minutter.


Priser

Villa (gjester) 1/1-1/6 2024 1/6-1/7 1/7-1/9 1/9-1/10 1/10-1/1 2025
Villa Bounvisi (16) pr uke € 5.900 € 6.900 € 9.000 € 6.900 € 5.900
Villa Bounvisi (16) pr døgn € 1.000 € 1.100 € 1.100 € 1.000

2024
Prisene over er i euro og gjelder opphold per uke og per døgn. Valgfrie ankomst- og avreisedager.
Minimum 7 netters opphold i juli og august. Ellers 3 netter.
Inkludert i prisen er eget basseng, tilgang til tennisbane, AC, maid service 3 t pr dag, oppvarming, sengetøy og håndklær til bruk inne og sluttrengjøring.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.
Barneseng, babyseng og høy barnestol på forespørsel.
Ankomsttidspunkt: Mellom kl 16.00 og 19.00. Gis beskjed dersom du ankommer etter 19.00.
Avreise: Innen kl 10.00.


Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.