Villa San Lucca, Midt i vinmarkene
Villa San Lucca, bassengliv
Villa San Lucca, stort basseng med stupebrett
Villa San Lucca, tur i vinmarkene
Villa Vigna, hver morgen kommer bil der man kan kjøpe ferske bakevarer
Villa San Lucca, Bassenget
Villa San Lucca, Utsikt fra terrassen
Villa San Lucca, perfekt for venneferie
Villa San Lucca, Stort kjøkken
Villa San Lucca, Stort kjøkken
Villa San Lucca, Stue og peis
Villa San Lucca, Stue med peis
Villa San Lucca, Spisestue og stor stue
Villa San Lucca, Spisestue
Villa San Lucca, Soverom - Borragine
Villa San Lucca, Soverom - Acetosella
Villa San Lucca, Soverom - Tarassaco
Villa San Lucca, Soverom - Trifoglio
Villa San Lucca, Soverom - Pratolina
Villa San Lucca, Soverom - Salvia
Villa San Lucca, Soverom - Papavero
Villa San Lucca, Soverom - Cardo
Villa San Lucca, Soverom - Malva
Villa San Lucca, Midt i vinmarkene
Villa San Lucca, Solsenger ved bassengkanten
Villa San Lucca, Flott utsikt over vinmarkene rundt villaen

Villa San Lucca

Youtube Icon Video av feriehuset

Villa San Lucca

Villa San Lucca har et flott basseng og plass til 20 personer.

Villa San Lucca ligger i vakre Toscana, Terricciola. Stedet har hele 10 rom og 10 bad og alle rommene har AC.  Villa San Lucca har et flott basseng med stupebrett, gratis vinsmaking og hver morgen kommer det en bakerbil på døren. Kun 20 min fra finner du Il Teatro del Silenzio. Dette stedet er godt kjent for sine årlige konserter med sangeren Andrea Bocelli som vanligvis finner sted sent i juli.

Villa San Lucca ligger på eiendommen til en av de viktigste vinprodusentene i provinsen Pisa. Villaen ligger i nærheten av Villa Vigna. Villaen er nyrenovert og innredet med flotte toskanske møbler. Rommene er romslige, og her ligger det meste til rette for en komfortabel ferie for grupper eller med venner og familie. Villaen er på hele 460 kvm, og har 10 dobbeltrom alle med private bad. 8 av soverommene ligger i 2 etasje og de siste to ligger i første etasjen. I første etasje er det også en spisestue og en stor stue med sofaer, peis og satellitt-TV. Hver morgen kommer det en lokal baker som selger ferske bakervarer på døren.

Villa San Lucca har både AC og WIFI.

Kjøkkenet er svært romslig og godt utstyrt. Bl.a. med oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn, brødrister, kaffetrakter, vaskemaskin. Utenfor er det en stor veranda med bord og stoler, grill og vedovn. Bassenget (7 x 15 meter, dybde 1,10 – 2,70 meter) er ett svømmebasseng omgitt av solsenger. Rundt bassenget er det oppmurt terrasse. Bassenget er åpent i perioden mai – oktober.

Nydelig utsikt utover vinmarkene

Utsikten fra eiendommen er nydelig, og man ser utover vinmarkene og den lille landsbyen Morrona. Eieren har stor produksjon av vin og selger til hele verden. Gjester kan få arrangert privat vinsmaking. På kjøkkenet i villaen står det et vinskap med vin fra eiendommen, her kan man kjøpe vin om ønskelig. Ønsker dere å bestille en egen kokk så samarbeider vi med mange som kan komme til villaen å tilberede måltider på villaen.  I grei kjøreavstand fra villaen finner man flere gode restauranter og en ligger i gangavstand (1 km).

Nærmeste landsbyen er Terricciola, som er med i den nasjonale; ”City of Wine”-association. Byen står i vinens tegn, og er man heldig kan man delta på en av de mange festivalene som finner sted her. Byen er plassert midt i provinsen Pisa mellom Pontedera og Volterra. Landskapet er vakkert i dette området. Her får du det maleriske vakre Toscana med bølgende landskap, sypresser og små pittoreske byer.

Fra Villa San Lucca har man et perfekt utgangspunkt for å besøke flere spennende steder: Pisa 25 km, Volterra 25 km, Lucca 45 km, Siena 70 km, og Firenze 65 km. Kysten ligger 35 km unna. Den koselige byen Cascina Terme (10 km) er kjent for sitt terme-bad, som ligger midt i sentrum. Dette er et spa-sted og kan være verdt et besøk for både store og små. Cascina er en liten perle med koselige butikker og restauranter. Pisa flyplass ligger ca. 1 t fra villaen.

Peccioli har 4-5 restauranter og ligger 10 min unna med bil. Det er 30 min til Volterra, som ligger karakteristisk til på en høyde, 40 min til Pisa, 55 min til Lucca, 45 min til San Gimignano med 15 tårn og verdens beste is, Siena 1 ½ t.

 

Om villaen (20):

Villaen er på hele 460 kvm, og har 10 dobbeltrom alle med private bad: 8 av soverommene ligger i 2. etasje. De siste to ligger i første etasje. I første etasje er det en spisestue og en stor stue med sofaer, peis og satellitt-TV. Kjøkkenet er svært romslig og godt utstyrt. Bl.a. med oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn, brødrister, kaffetrakter, vaskemaskin. Utenfor er det en stor veranda med bord og stoler, grill og vedovn. Bassenget: 7 x 15 meter svømmebasseng med solsenger og rundt bassenget er det en oppmurt terrasse.


Priser

Villa (20 pers) 1/2-11/5 11/5-22/6 22/6-24/8 24/8-21/9 21/9-23/12
Villa San Lucca € 4.900 € 6.900 € 8.600 € 6.900 € 4.900

Prisene over er i euro og gjelder ukesopphold. Utleie lørdag – lørdag.

Inkludert i prisene er sluttvask, sengetøy og håndklær, bruk av strøm til gass og komfyr og WIFI.
Bruk av AC er også inkludert i prisen.
Gjelder din leie for perioden før mai eller fra slutten av september er strøm til oppvarming ikke inkludert i prisen.
Mulighet for å sette inn ekstraseng mot et tillegg på € 30 pr uke, inkludert sengetøy og håndklær.
Skifte av sengetøy koster € 15,00 pr person.
Ekstra vask koster € 10,00 pr time og betales på stedet. Man kan f.eks. bestille midtukevask.
Mulig å bestille kokk. Bestilles i god tid på forhånd.
Mulig å ha med liten hund. Utleier må godkjenne størrelsen på hunden. Ekstra kostnad € 50.
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 500,00. Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade.
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 16.00-19.00. Klarer man ikke overholde disse tidene er det viktig å ta kontakt min 30 dager før ankomst for å sjekke ut muligheten for en annen tid. Alternativt må man ankomme dagen etter.
Avreise: Innen kl. 10.00.


Service

 • 50 min. til kysten
 • AC
 • Basseng
 • BBQ
 • DVD
 • Ekstra stort kjøkken
 • Ekstrasenger
 • Gangavstand til restaurant
 • Mikrobølgeovn
 • Oppvaskmaskin
 • Stekeovn
 • TV Satelitt
 • Vaskemaskin
 • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.