Villa San Lucca

30% rabatt på uken 13-20/7 grunnet avbestilling!

Toscana, Terriciola. Stor villa med flott utsikt og plass til 20 personer. AC og basseng. Bakerbil kommer til huset hver morgen. Kun 20 min fra Il Teatro del Silenzio, der Andrea Bocelli har sin årlige konsert, vanligvis sent i juli.

Villa San lucca ligger på eiendommen til en av de viktigste vinprodusentene i provinsen Pisa. Villaen ligger i nærheten av Villa Vigna (se øvrige hus fra 15 personer). Villaen er nyrenovert og innredet med toskanske antikke møbler. Rommene er romslige, og her ligger det meste til rette for en komfortabel ferie for grupper, venner og familier. Villa San Lucca har AC og WIFI.
Villaen er på hele 460 kvm, og har 10 dobbeltrom alle med private bad: 8 av soverommene ligger i 2 etasje. De siste to ligger i første eatsjen. I første etasje er det en spisestue og en stor stue med sofaer, peis og satellitt-TV. Kjøkkenet er svært romslig og godt utstyrt. Bl.a. med oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn, brødrister, kaffetrakter, vaskemaskin. Utenfor er det en stor veranda med bord og stoler, grill og vedovn. Bassenget (7 x 15 meter, dybde 1,10 – 2,70 meter) er ett svømmebasseng omgitt av solsenger. Rundt bassenget er det oppmurt terrasse. Bassenget er åpent i perioden april – oktober.

Utsikten fra eiendommen er nydelig, og man vil se utover vinmarkene og den lille landsbyen Morrona. Eieren har stor produksjon av vin og selger til hele verden. Gjester kan få arrangert privat vinsmaking. På kjøkkenet i villaen står det et vinskap med vin fra eiendommen. Her kan man kjøpe vin om ønskelig. Gode viner. Vi samarbeider med noen hyggelige kokker som kan komme å lage mat til dere eller holde kokkekurs. Prisen på treretters middag og noe vin ligger i 2016 på € 45,00-55,00 pr pers. Lavere priser for barn. Kokkekurs har andre priser. Kokkene gjør alt fra innkjøp til å ta oppvasken. Tillat med små hunder/dyr. I grei kjøreavstand fra villaen finner man flere gode restauranter. En restaurant ligger i gangavstand. Denne er åpen torsdag-søndag, og kan på oppfordring åpnes på øvrige dager. Bakeren, som selger ferske bakervarer på døren hver morgen, er veldig populær.

Nærmeste landsbyen er Terricciola, som er med i den nasjonale; ”City of Wine”-association. Byen står i vinens tegn, og er man heldig kan man delta på en av de mange festivalene som finner sted her. Byen er plassert midt i provinsen Pisa mellom Pontedera og Volterra. Landskapet er vakkert i dette området. Her får du det maleriske vakre Toscana med bølgende landskap, sypresser og små pittoreske byer.

Fra Villa San Lucca har man et perfekt utgangspunkt for å besøke flere spennende steder: Pisa 25 km, Volterra 25 km, Lucca 45 km, Siena 70 km, og Firenze 65 km. Kysten ligger 35 km unna. Den koselige byen Cascina Terme (10 km) er kjent for sitt terme-bad, som ligger midt i sentrum. Dette er et spa-sted og kan være verdt et besøk for både store og små. Cascina er en liten perle med koselige butikker og restauranter. Pisa flyplass ligger ca. 1 t fra villaen.

Fine byer å besøke: Peccioli har 4-5 restauranter og ligger 10 min unna med bil. Det er 30 min til Volterra, som ligger karakteristisk til på en høyde, 40 min til Pisa, 55 min til Lucca, 45 min til San Gimignano med 15 tårn og verdens beste is, Siena 1 ½ t.

 

Om villaen (20):

Villaen er på hele 460 kvm, og har 10 dobbeltrom alle med private bad: 8 av soverommene ligger i 2 etasje. De siset to ligger i første eatsjen. I første etasje er det en spisestue og en stor stue med sofaer, peis og satellitt-TV. Kjøkkenet er svært romslig og godt utstyrt. Bl.a. med oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn, brødrister, kaffetrakter, vaskemaskin. Utenfor er det en stor veranda med bord og stoler, grill og vedovn. Bassenget: 7 x 15 meter svømmebasseng med solsenger. Rundt bassenget er det oppmurt terrasse.

Villa (pers) 2/1-23/5 23/5-20/6 20/6-29/8 29/8-26/9 26/9-24/12
Villa San Lucca (20) 39.900 57.500 69.900 57.500 39.900

Prisene over er i norske kroner og gjelder ukesopphold. Utleie lørdag – lørdag.

Inkludert i prisene er sluttvask, sengetøy og håndklær, bruk av strøm til gass og komfyr og WIFI.
Det betales et tillegg for bruk av AC (måleravlesning).
Gjelder din leie for perioden før mai eller fra slutten av september er strøm til oppvarming ikke inkludert i prisen.
Mulighet for å sette inn ekstraseng mot et tillegg på € 20,00 pr uke. Skifte av sengetøy koster € 12,00 pr person.
Ekstra vask koster € 10,00 pr time og betales på stedet. Man kan f.eks. bestille midtukevask.
Man betaler for ev. bruk av kokk. Bestilles i god tid på forhånd.
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 500,00. Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade.
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 16.00-19.00. Klarer man ikke overholde disse tidene er det viktig å ta kontakt min 30 dager før ankomst for å sjekke ut muligheten for en annen tid. Alternativt må man ankomme dagen etter.
Avreise: Innen kl. 10.00.

 • 50 min. til kysten
 • AC
 • Basseng
 • BBQ
 • DVD
 • Ekstra stort kjøkken
 • Ekstrasenger
 • Gangavstand til restaurant
 • Mikrobølgeovn
 • Oppvaskmaskin
 • Stekeovn
 • TV Satelitt
 • Vaskemaskin
 • WIFI

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.

Kommentarer er stengt.