Villa Vigna

Toscana, Terriciola. Stor villa med flott utsikt og plass til 16-25 personer. AC og basseng. Bakebil kommer  hver morgen. Stor villa med 8 dobbeltrom, 8 bad, AC og WIFI.

Annekset Villa Viti med plass til 6 ligger vis a vis og passer godt å leie sammen med Villa Vigna. Tilsammen plass til 25 personer vha ekstrasenger. Villa Vigna ligger på eiendommen til en av de viktigste vinprodusentene i provinsen Pisa. På denne enorme eiendommen ligger 5 villaer med hvert sitt basseng. Villa Vigna ligger for seg selv i landlige omgivelser, med stor hage, basseng (7x15m, dybde 1,10-2.70m) og fin uteplass for måltider. Bassenget er åpent i perioden april – oktober. Villaen er nyrenovert og innredet med antikke, toskanske møbler. Her ligger det meste til rette for en komfortabel ferie for grupper, venner og familier. Rommene er romslige. Villa Vigna har AC i alle soverom og WIFI.

I nærheten av Villa Vigna ligger byen Terricciola, som er med i den nasjonale; ”City of Wine”-association. Byen står i vinens tegn, og er man heldig kan man delta på en av de mange festivalene som finner sted her. Byen er plassert midt i provinsen Pisa mellom Pontedera og Volterra. Landskapet er vakkert i dette området. Her får du det maleriske vakre Toscana med bølgende landskap, sypresser og små pittoreske byer. Fra Villa Vigna har man et perfekt utgangspunkt for å besøke flere spennende steder: Pisa 25 km, Volterra 25 km, Lucca 45 km, Siena 70 km, og Firenze 65 km. Kysten ligger 35 km unna. Den koselige byen Cascina Terme (10 km) er kjent for sitt terme-bad, som ligger midt i sentrum. Dette er et spa-sted og kan være verdt et besøk for både store og små. Cascina er en liten perle med koselige butikker og restauranter. Nærmest lille landsby, Morrona, ligger 2 km unn. Her finner man en bar og en alimentari (liten dagligvarebutikk som selger brød, skinker, melk og andre dagligvareprodukter). Det er flere restauranter noen kilometer unna. Fine byer å besøke: Peccioli har 4-5 restauranter og ligger 10 min unna med bil. Det er 30 min til Volterra, som ligger karakteristisk til på en høyde, 40 min til Pisa, 55 min til Lucca, 45 min til San Gimignano med 15 tårn og verdens beste is, Siena 1 ½ t. Pisa flyplass ligger ca 1 t fra villaen.

Eieren av Villa Vigna har stor produksjon av vin og selger til hele verden. Det arrangeres gratis vinsmaking for gjestene. På kjøkkenet i villaen står det et vinskap med vin fra eiendommen. Her kan man kjøpe vin om ønskelig. Gode viner. Vi samarbeider med noen hyggelige kokker som kan komme å lage mat til dere eller holde kokkekurs. Prisen på treretters middag og noe vin ligger i 2016 på € 45,00-55,00 pr pers. Lavere priser for barn. Kokkekurs har andre priser. Kokkene gjør alt fra innkjøp til å ta oppvasken. Tillat med små hunder/dyr. I grei kjøreavstand fra villaen finner man flere gode restauranter. En restaurant ligger i gangavstand. Denne er åpen torsdag-søndag, og kan på oppfordring åpnes på øvrige dager. Bakeren, som selger ferske bakervarer på døren hver morgen, er veldig populær.

Om villaen (16):

Villa Vigna kan leies sammen med Villa Viti, som har 2 dobbeltrom og en dobbel sovesofa. Vita er et lite anneks som ligger i nærheten av Villa Vigna. Til sammen kan det da bo 20-22 pers i de to villaene. Villa Vigna er en stor og nyrenovert villa som går over to etasjer. Første etasje består av en stor stue med en tradisjonell toskansk peis, videre et stort, moderne og godt utstyrt kjøkken, spisestue og ett soverom med bad og aircondition. I andre etasje ligger 7 store soverom, alle med egne bad og separate aircondition-anlegg. Fra første etasje har man direkte tilgang til fin uteplass med solskjerming. Bassenget er stort og innbydende. Villaen har grill, og måltider kan nytes ute på langbord. På forespørsel kan det tilrettelegges for at kokk kommer og tilbereder mat. Det er gratis WIFI i villaen. Det kan settes inn ekstrasenger.

Annekset – Villa Viti (4+2)

Annekset ligger i nærheten av Villa Vigna og går over to etasjer. Lite rundt basseng (5 meter i diameter, med dybde på 1,5 meter). Holdes åpent fra påske – slutten av oktober. Annekset har plass til 6 personer. Kjøkken, stue, 2 bad, 2 dobbeltrom og en dobbel sovesofa i stuen. Lite toalett nede i første etasje. Det er nylig installer AC i annekset (sommeren 2016). Til sammen kan det da bo 20-22 pers i de to villaene.

Villa (pers) 7/1-26/5 26/5-30/6 30/6-25/8 25/8-22/9 22/9-23/12
Villa Vigna (16) 29.900 43.900 53.900 43.900 29.900
Villa Vigna + Villa Viti (20+2) 39.500 55.900 69.000 55.900 39.500

Prisene over er i norske kroner og gjelder ukesopphold. I sommerperioden leies det kun ut lørdag-lørdag. Andre og kortere perioder leies ut vår og høst. Ta kontakt med oss for slike forespørsler.

Inkludert i prisene er sluttvask, sengetøy og håndklær, bruk av strøm til gass og komfyr.
Det betales et tillegg for bruk av AC i villaen og i annekset (måleravlesning/pris: € 0,30 per kwh) og strøm til oppvarming, oppvarming er normalt kun nødvendig ved leie for perioden før mai eller fra slutten av september.
Mulighet for å sette inn ekstraseng mot et tillegg på NOK 1.100,00 pr uke.
Ekstra vask koster € 10,00 pr time og betales på stedet. Man kan f.eks. bestille midtukevask.
Skifte av sengetøy koster € 12,00 pr person.
Man betaler for ev. bruk av kokk. Bestilles i god tid på forhånd.
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 500,00. Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade.
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 16.00-19.00.
Avreise: Innen kl 10.00.

 • 50 min. til kysten
 • AC
 • AC på soverommene
 • Basseng (16x8m)
 • Ekstra stort kjøkken
 • Ekstrasenger
 • Gangavstand til restaurant
 • Golf
 • Grill
 • Kokk
 • Kokkekurs
 • Spa i naboby
 • TV
 • WIFI

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.

Kommentarer er stengt.