Villa Vigna, Bassenget
Villa Vigna, Eiendommen
Villa Vigna, hver morgen kommer bil der man kan kjøpe ferske bakevarer
Villa Vigna, Vinmarkene rundt villaen
Villa Vigna, Bassenget
Villa Vigna, Stue
Villa Vigna, Stue med peis
Villa Vigna, Spisestue
Villa Vigna, Kjøkken
Villa Vigna, Bad
Villa Vigna, Soverom
Villa Vigna, Bad
Villa Vigna, Bad
Villa Vigna, Soverom
Villa Vigna, Bad
Villa Vigna, Soverom
Villa Vigna, Bad
Villa Vigna, Soverom
Villa Vigna, Bad
Villa Vigna, Bad
Villa Vigna, Annekset og lite basseng
Villa Vigna, Annekset - stue og kjøkken
Villa Vigna, Annekset - stue og kjøkken
Villa Vigna, Annekset - soverom
Villa Vigna, Annekset - bad
Villa Vigna, Huset

Villa Vigna

Youtube Icon Video av feriehuset

Villa Vigna

Bestselger! Stor villa med flott utsikt og plass til 16-25 personer. AC og basseng. Ferske bakervarer selges på døren hver morgen. Gangavstand til restaurant. Kun 20 min fra Il Teatro del Silenzio, der Andrea Bocelli har sin årlige konsert, vanligvis sent i juli.

Eiendommen består av hovedhus med 8 dobbeltrom og 8 bad. Annekset Villa Viti med plass til 6 ligger vis a vis og passer godt å leie sammen med Villa Vigna. Til sammen kan det bo maks 25 personer, da det kan settes inn ekstrasenger. Villa Vigna ligger for seg selv i landlige omgivelser, med stor hage, basseng (7x15m, dybde 1,10-2.70m) og fin uteplass for måltider. Bassenget er åpent i perioden mai – oktober. Villaen er nyrenovert og innredet med antikke, toskanske møbler. Her ligger det meste til rette for en komfortabel ferie for grupper, venner og familier. Rommene er romslige. Villa Vigna og annekset har AC i alle soverom og WIFI.

Nærmiljø

I nærheten av Villa Vigna ligger byen Terricciola, som er med i den nasjonale; ”City of Wine”-association. Byen står i vinens tegn, og er man heldig kan man delta på en av de mange festivalene som finner sted her. Byen er plassert midt i provinsen Pisa mellom Pontedera og Volterra. Landskapet er vakkert i dette området. Her får du det maleriske vakre Toscana med bølgende landskap, sypresser og små pittoreske byer. I grei kjøreavstand fra villaen finner man flere gode restauranter. En restaurant ligger i gangavstand. Denne er åpen torsdag-søndag, og kan på oppfordring åpnes på øvrige dager. Bakeren, som selger ferske bakervarer på døren hver morgen, er veldig populær.

Kort vei til interessante byer

Fra Villa Vigna har man et perfekt utgangspunkt for å besøke flere spennende steder: Pisa 25 km, Volterra 25 km, Lucca 45 km, Siena 70 km, og Firenze 65 km. Kysten ligger 35 km unna. Den koselige byen Cascina Terme (10 km) er kjent for sitt terme-bad, som ligger midt i sentrum. Dette er et spa-sted og kan være verdt et besøk for både store og små. Cascina er en liten perle med koselige butikker og restauranter. Nærmest lille landsby, Morrona, ligger 2 km unn. Her finner man en bar og en alimentari (liten dagligvarebutikk som selger brød, skinker, melk og andre dagligvare-produkter). Det er flere restauranter noen kilometer unna. Fine byer å besøke: Peccioli har 4-5 restauranter og ligger 10 min unna med bil. Det er 30 min til Volterra, som ligger karakteristisk til på en høyde, 40 min til Pisa, 55 min til Lucca, 45 min til San Gimignano med 15 tårn og verdens beste is, Siena 1 ½ t. Pisa flyplass ligger ca 1 t fra villaen.

Vingården

Villa Vigna ligger på eiendommen til en av de viktigste vinprodusentene i provinsen Pisa. På denne enorme eiendommen ligger 5 villaer med hvert sitt basseng.  Det arrangeres gratis vinsmaking for gjestene. På kjøkkenet i villaen står det et vinskap med vin fra eiendommen. Her kan man kjøpe vin om ønskelig. Gode viner. Vi samarbeider med noen hyggelige kokker som kan komme å lage mat til dere eller holde kokkekurs. Prisen på treretters middag og noe vin ligger i 2016 på € 45,00-55,00 pr pers. Lavere priser for barn. Kokkekurs har andre priser. Kokkene gjør alt fra innkjøp til å ta oppvasken.

Om villaen (16):

Villa Vigna kan leies sammen med Villa Viti, som har 2 dobbeltrom og en dobbel sovesofa. Vita er et lite anneks som ligger i nærheten av Villa Vigna. Til sammen kan det da bo 20-22 pers i de to villaene. Villa Vigna er en stor og nyrenovert villa som går over to etasjer. Første etasje består av en stor stue med en tradisjonell toskansk peis, videre et stort, moderne og godt utstyrt kjøkken, spisestue og ett soverom med bad og aircondition. I andre etasje ligger 7 store soverom, alle med egne bad og separate aircondition-anlegg. Fra første etasje har man direkte tilgang til fin uteplass med solskjerming. Bassenget er stort og innbydende. Villaen har grill, og måltider kan nytes ute på langbord. På forespørsel kan det tilrettelegges for at kokk kommer og tilbereder mat. Det er gratis WIFI i villaen. Det kan settes inn ekstrasenger.

Annekset – Villa Viti (4+2)

Annekset ligger i nærheten av Villa Vigna og går over to etasjer. Lite rundt basseng (5 meter i diameter, med dybde på 1,5 meter). Holdes åpent fra påske – slutten av oktober. Annekset har plass til 6 personer. Kjøkken, stue, 2 bad, 2 dobbeltrom og en dobbel sovesofa i stuen. Lite toalett nede i første etasje.


Priser

Villa (pers) 2/1-11/5 11/5.22/6 22/6-24/8 24/8-21/9 21/9-23/12
Villa Vigna (16) € 3.970 € 5.580 € 6.900 € 5.580 € 3.970
Villa Vigna + Villa Viti (20+2) € 5.000 € 7.020 € 8.620 7.020 € 5.000

Prisene over er i euro og gjelder ukesopphold. I sommerperioden leies det kun ut lørdag-lørdag. Andre og kortere perioder leies ut vår og høst. Ta kontakt med oss for slike forespørsler.

Inkludert i prisene er sluttvask, sengetøy og håndklær, og all bruk av strøm inkl AC.
Mulighet for å sette inn ekstraseng mot et tillegg på € 30,00 pr uke.
Ekstra vask koster € 17,00 pr time og betales på stedet. Man kan f.eks. bestille midtukevask.
Skifte av sengetøy koster € 15,00 pr person.
Kommer an på tilgjengelighet. Bestilles i god tid på forhånd.
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 500,00. Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.
Tillatt med liten hund. Ekstra kostnad € 50.
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 16.00-19.00.
Avreise: Innen kl 10.00.


Service

 • 50 min. til kysten
 • AC
 • Basseng (16x8m)
 • Ekstra stort kjøkken
 • Ekstrasenger
 • Gangavstand til restaurant
 • Golf
 • Grill
 • Kokk
 • Kokkekurs
 • Spa i naboby
 • TV
 • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.