Villa Vigna, Bassenget
Villa Vigna, ferie i Toscana
Villa Vigna, Eiendommen
Villa Vigna, velkommen.
Villa Vigna, utsikt til villaen fra bassenget
Villa Vigna, langbord med plass til over 20 personer
Villa Vigna, Toscana
Villa Vigna, En rolig kaffestund
Villa Vigna, Dekket på til frokost
Villa Vigna, En rolig kaffestund
Villa Vigna, late dager med bassengglede
Villa Vigna, vakkert i skumringstimen.
Villa Vigna, avstand til bassenget
Villa Vigna, Vinmarkene rundt villaen
Villa Vigna, Huset
Villa Vigna, hver morgen kommer bil der man kan kjøpe ferske bakevarer
Villa Vigna, Stue
Villa Vigna, Stue med peis
Villa Vigna, Spisestue
Villa Vigna, Kjøkken
Villa Vigna, Bad
Villa Vigna, Soverom
Villa Vigna, Bad
Villa Vigna, Bad
Villa Vigna, Soverom
Villa Vigna, Bad
Villa Vigna, Soverom
Villa Vigna, Bad
Villa Vigna, Soverom
Villa Vigna, Bad
Villa Vigna, Bad
Villa Vigna, Annekset - stue og kjøkken
Villa Vigna, Annekset - stue og kjøkken
Villa Vigna, Annekset - soverom
Villa Vigna, Annekset - bad
Villa Vigna, Stor BBQ utendørs.
Villa Vigna, Flotte grillmuligheter
Villa Vigna, Annekset og lite basseng

Villa Vigna

Youtube Icon Video av feriehuset

Villa Vigna

Stor villa med flott utsikt og plass til 16-22 personer.

Romslig og flott villa med stort basseng, sentralt i vakre Toscana. Ferske bakervarer selges på døren hver morgen, og det er gangavstand til trivelig italiensk trattoria. I denne villaen ligger det meste til rette for en komfortabel ferie for grupper, venner og familier.

Eiendommen består av stort hovedhus med 8 dobbeltrom og 9 bad, og annekset Villa Viti med plass til 4+2 personer. Til sammen er det plass til 22 personer. Man kan leie husene hver for seg, eller samlet. Soverommene er romslige og det er også mulig å sette inn enkelte ekstrasenger. Hovedhuset har et stort kjøkken, og en stor åpen stue med spisestue. Fra den store stuen er det flere dører ut til stor overbygd uteplass (en loggia) med langbord. Det er mulig å sette sammen langbord med sitteplass til 25 personer.

En vakker sypress-allè fører inn til den store eiendommen. Utendørs er det store gressplener,  og et stort basseng med stupebrett. Bassenget måler: 7x15m, dybde 1,10-2.70m. Bassenget er åpent i perioden mai til oktober. Leier man utenom disse periodene kan man spørre om å holde bassenget åpent. Ved bassenget er det en patio, og en stor utendørs BBQ med ovn.

Villa Vigna

Villaen ligger vakkert til i landlige omgivelser, med utsikt utover vinmarker. Villaen tilhører en større og anerkjent vingård, og gårdens viner er mulig å kjøpe fra et vinskap i villaens kjøkken. Man er velkommen på omvisning og vinsmaking på gårdens produksjonslokaler.

I nærheten av Villa Vigna ligger byen Terricciola, som er med i den nasjonale; ”City of Wine”-association. Byen er plassert midt i provinsen Pisa mellom Pontedera og Volterra. Landskapet er vakkert i dette området. Her får du det maleriske vakre Toscana med bølgende landskap, sypresser og små pittoreske byer. I grei kjøreavstand fra villaen finner man flere gode restauranter. Bakeren, som selger ferske bakervarer på døren hver morgen, er veldig populær. Utvalget kan variere noe, men ofte selger de ulike typer brød og focaccia, søte bakevarer, croissanter og mini-pizza. På forespørsel kan det tilrettelegges for at kokk kommer og tilbereder mat.

Beliggenhet

Fra Villa Vigna har man et perfekt utgangspunkt for å besøke flere spennende steder: Pisa 25 km, Volterra 25 km, Lucca 45 km, Siena 70 km, og Firenze 65 km. Kysten ligger 35 km unna. Den koselige byen Cascina Terme (10 km) er kjent for sitt terme-bad, som ligger midt i sentrum. Det er 20  Il Teatro del Silenzio, der Andrea Bocelli har sin årlige konsert, ligger 20. minutter unna med bil.

Nærmest lille landsby, Morrona, ligger 2 km unn. Her finner man en bar og en alimentari (liten dagligvarebutikk som selger brød, skinker, melk og andre dagligvare-produkter). Det er flere restauranter noen kilometer unna. Fine byer å besøke: Peccioli har 4-5 restauranter og ligger 10 min unna med bil. Det er 30 min til Volterra, som ligger karakteristisk til på en høyde, 40 min til Pisa, 55 min til Lucca, 45 min til San Gimignano med 15 tårn og verdens beste is, Siena 1 ½ t. Pisa flyplass ligger ca 1 t fra villaen.

Om villaen (16):

Villa Vigna går over to etasjer. Første etasje består av en stor stue med en tradisjonell toskansk peis, videre et stort, moderne og godt utstyrt kjøkken, spisestue og ett soverom med bad og aircondition. I andre etasje ligger 7 store soverom, alle med egne bad og separate aircondition-anlegg. Fra første etasje har man direkte tilgang til fin overbygd uteplass. Bassenget er stort og innbydende. Villaen har grill, og måltider kan nytes ute på langbord. Det er gratis WIFI i villaen. Det kan settes inn ekstrasenger.

Annekset – Villa Viti (4+2)

Villa Viti, ligger rett ved siden av hovedhuset, og har to etasjer. Annekset har plass til 6 personer. Kjøkken, stue, 2 bad, 2 dobbeltrom og en dobbel sovesofa i stuen. Lite toalett nede i første etasje. Lite rundt basseng (5 meter i diameter, med dybde på 1,5 meter). Holdes åpent fra påske – slutten av oktober.


Priser

Villa (pers) 2/1-11/5 11/5-22/6 22/6-24/8 24/8-21/9 21/9-23/12
Villa Vigna (16) € 4.900 € 5.600 € 7.200 € 5.600 € 4.800
Villa Vigna + Villa Viti (20+2) € 5.000 € 7.100 € 8.700 € 7.100 € 5.500

Prisene over er i euro og gjelder ukesopphold. I sommerperioden leies det kun ut lørdag-lørdag. Andre og kortere perioder leies ut vår og høst. Ta kontakt med oss for slike forespørsler.

Inkludert i prisene er sluttvask, sengetøy og håndklær, og all bruk av strøm inkl AC.
Mulighet for å sette inn ekstraseng mot et tillegg på € 30,00 pr uke.
Ekstra vask koster € 17,00 pr time og betales på stedet. Man kan f.eks. bestille midtukevask.
Skifte av sengetøy koster € 15,00 pr person.
Kommer an på tilgjengelighet. Bestilles i god tid på forhånd.
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 500,00. Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.
Tillatt med liten hund. Ekstra kostnad € 50.
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 16.00-19.00.
Avreise: Innen kl 10.00.


Service

 • 50 min. til kysten
 • AC
 • Basseng (16x8m)
 • Ekstra stort kjøkken
 • Ekstrasenger
 • Gangavstand til restaurant
 • Golf
 • Grill
 • Kokk
 • Kokkekurs
 • Spa i naboby
 • TV
 • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.