Villa Viola, Huset og hagen
Villa Viola, Huset og hagen
Villa Viola, Uteplass med dekket bord
Villa Viola, Uteplass med dekket bord
Villa Viola, Hagen og bassenget
Villa Viola, Nyt et glass vin under Patio
Villa Viola, kjøkken
Villa Viola, Kjøkken
Villa Viola, kjøkken
Villa Viola, spisestue
Villa Viola, TV-stue
Villa Viola, Bad
Villa Viola, Bad
Villa Viola, Soverom med bad
Villa Viola, Soverom
Villa Viola, Oppholdsrom og bad
Villa Viola, Soverom
Villa Viola, Soverom
Villa Viola, bassenget
Villa Viola, bassenget
Villa Viola, utekjøkken og basseng
Villa Viola, langbord
Villa Viola, uteplass
Villa Viola, fasade
Villa Viola, Herlig bassengområde

Villa Viola

Villa Viola

Villa i populære Lucca, med stor hage og basseng med hydromassasje og motstrøm. 7 dobbeltrom (3 av soverommene har dobbel sovesofa i tillegg til dobbeltseng) og plass til 16+6 personer. Villa Viola er ideell for venner og familier som ønsker en komfortabel ferie i Toscana. Eiendommen ligger ved foten av middelalderbyen Montecarlo i Lucca. Montecarlo er kjent for sine gode DOC viner og olivenolje, men markerer seg også som kulturell by, bl. a. med sin ”Jazz and Wine festival” som arrangeres hver juli. Fra villaen er det er gangavstand til koselig lokal restaurant.

Eiendommen går over hele ti mål, og består av olivenlunder, frukthager, og myrer med ville urter. Hagen har store velstelte plener og stort basseng (17x5m, dybde 1,0-1,70m) med hydromassasje og motstrøm. Bassenget er åpent i perioden mai og ut september. På forespørsel kan det holdes åpent utenom disse periodene. Murvillaen er malt i en lilla farge og skal gjenspeile fargene i de vakre solnedgangene. Villaen går over to etasjer og inneholder syv komfortable og elegante soverom som alle har air condition og egne bad. I tillegg har villaen stor stue/spisestue og kjøkken. Parabol-TV, DVD-spiller og wifi. På fremsiden av huset er det flislagt terrasse med parasoller og sittegrupper. Bordtennisbord på uteplassen.

Lucca ligger sentralt i Toscana med mulighet til å besøke kjente steder som Firenze, Pisa, vindistriktet Chianti og Lucca. Lucca historiske sentrum utgjør en av Toscanas koseligste gamle middelalderbyer. En by det er lett å bli begeistret i. Pistoia (29 km) er en for mange uoppdaget koselig by. Her er det godt utvalg av butikker og restauranter. Utelivet i Pistoia er trivelig, og skiller seg ut i forhold til andre toskanske landsbyer. Her er det yrende liv til aperitivo på byens barer.

Versilia-kysten med fine sandstrender ligger 47 km unna. Viareggio er en populær badeby hvor man kan sprade langs den livlige bulevarden, med godt utvalg av restauranter, cafeer/barer og butikker. Villa Viola ligger ca. 53 km fra Pisa, 17 km fra Lucca sentrum, 64 km fra Firenze, 70 km fra Siena og 2, 5 km fra Montecarlo sentrum. Nærmeste restaurant: Trattoria Natale (500m).

Om Villa Viola 16 (+6)

Villaen går over to etasjer. Totalt har man til rådighet 7 doble soverom. 3 av disse har også doble sovesofaer for barn/ungdom. Ved behov er det tilgjengelig ytterligere to ekstrasenger.

Første etasje: Entre,  stort godt utstyrt kjøkken i stål-interiør med peis. Stor stue/spisestue med flere runde spisebord. Spisestue har direkte utgang til flislagt terrasse. Sofahjørne og TV. To romslige soverom med hvert sitt bad. Rommene har connecting doors.

Andre etasje: 5 soverom. Alle med egne bad. 3 av soverommene i 2 et. har doble sovesofaer. Passer til barn. Alle rommene har AC. På eiendommen står et lite anneks der er to WC, vaskemaskin og ekstra kjøleskap. Maks 22 personer.


Priser

Villa Viola 8/1-6/4 6/4-22/6 22/6-31/8 31/8-5/10 5/10-21/12
16 pers € 4.750 € 5.600 € 7.000 € 5.600 € 4.750
Pris pr ekstra person (maks 6) € 75 € 75 € 75 € 75 € 75

Oppdatert for 2024
Prisene over er i euro per uke og for 16 personer. Priser gjelder lørd-lørd i sommermånedene.
Det kan bo ytterligere 6 personer (barn/ungdom) i huset. (Gode sovesofaer i tre av soverommene).
Prisen er € 75 pr person (barn/ungdom i sofaseng) pr uke inkludert sengetøy og håndklær.
Pris for leie av barneseng (0-3 år) er € 60 pr uke + ev håndklær og sengetøy € 15.
Grunnprisen er inkludert sengetøy, håndklær, sluttvask, strøm, vann og bruk av airconditioning.
OBS: Man kan bare benytte seg av de sengene man har betalt for. Eventuelt kan man betale ekstra og kontant på stedet dersom man ønsker å benytte flere senger enn avtalt. Mulig med hund. Det betales € 30 ekstra per uke.

Gjelder din leie for perioden før mai eller fra slutten av september er strøm til oppvarming ikke inkludert.
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 500,00. Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.
Mulighet for å leie inn kokk, samt kokkekurs. På forespørsel kan det leies sykler, og bestilles sykkeltur med guide. Ekstra maid-service på forespørsel. € 15,00 per time.
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 15.00 og 18.00. Dersom man ankommer etter 18.00 må eieren bli informert i god tid i forveien, og det må gjøres egen avtale direkte med eieren.
Avreise: Innen kl 10.00.


Service

 • 50 min. til kysten
 • AC
 • Basseng
 • DVD
 • Gangavstand til restaurant
 • Grill
 • Kokk/kokkekurs
 • Komfyr
 • Oppvaskmaskin
 • Port til eiendommen
 • Privat parkering
 • Strykejern
 • TV
 • Vaskemaskin
 • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.