Villa Vicky, Villaen sett fra avstand
Villa Vicky, Uteplass foran villaen
Villa Vicky, Utsikt fra sitteområder
Villa Vicky, Herlig bassengområde
Villa Vicky, Herlig bassengområde
Villa Vicky, Dekket bord ved bassenget
Villa Vicky, Utsikt fra dekket bord
Villa Vicky, Forsiden av villaen
Villa Vicky, Forsiden av villaen
Villa Vicky, Sitroner i krukker
Villa Vicky, Kjøkken
Villa Vicky, Kjøkken
Villa Vicky, Utgang fra kjøkkenet
Villa Vicky, Spisestue
Villa Vicky, Spisestue
Villa Vicky, Stue i empire-stil
Villa Vicky, Stor stue
Villa Vicky, TV-stue med sovesofa
Villa Vicky, Bibliotek
Villa Vicky, Stue
Villa Vicky, Billiardbord
Villa Vicky, Soverom
Villa Vicky, Soverom
Villa Vicky, Bad
Villa Vicky, Soverom
Villa Vicky, Soverom
Villa Vicky, Bad
Villa Vicky, Soverom
Villa Vicky, Dekket bord
Villa Vicky, Bassenget
Villa Vicky, Villaen sett fra avstand

Villa Vicky

Villa Vicky

Herskapelig villa med flott utsikt

Staselig villa for 10+4 personer på toppen av en høyde med flott utsikt over frodige landskap. Huset er nylig blitt pusset opp med nytt lekkert kjøkken, og nye moderne bad. Her bor man for seg selv i vakre Toscana. Villa Vicky har en stor og flott terrasse med utsikt. Svømmebassenget er inngjerdet. (4x8m, dybde 1,50-2,0m, bassenget er åpent i perioden mai og ut september). Vertskapet tilbyr service som levering av ferske bakevarer om morgenen, tilberedning av lunsj og middag, og de kan arrangere kokkekurs.

Villa Vicky ligger  i hjertet av Toscana med kort vei til Firenze, Pisa og Siena. Her kan man slappe godt av etter besøk i nærliggende byer og vakre landsbyer: San Miniato, Certaldo, San Gimignano, Volterra. Villaen er stor  og har i tillegg til kjøkken og spisestue flere stuer, bibliotek og biljardrom. Her trenger man ikke farte rundt for å krydre ferien med opplevelser. Det er en opplevelse i seg selv og bo i Villa Vicky. Brukervennlige antikke møbler preger deler av villaen.

Villa Vicky er fra 1800-tallet og ble bygget på ruinene av et slott reist av Greve Ferdinando Strozzi. Eiendommen  har eget kapell. Dagens eier er en eldre hyggelig italiensk dame. Hun bor i en av leilighetene i villaen, men benytter ikke terrassen og bassenget da feriegjestene leier dette eksklusivt. Hun har en sort vennlig labrador som er husets herre.

Beliggenhet

Villa Vicky ligger nordøst i kommunen Montaione, midtveis mellom Firenze, Pisa og Siena. Her er det 6 km til nærmeste tettsted med dagligvare, restaurant, postkontor, bar, bank m.m. Nærmeste restaurant, La Taverna dell’Ozio, ligger ca 3,5 km unna. Her kan du bestille pasta med trøffel, som området er spesielt kjent for. Flere andre gode restauranter 6 km unna. Avstander: Firenze 1 t/55 km, Siena 1 t/68 km, Pisa 1 t/55 km, San Giminiano 40 min/30 km. 6 km til nærmeste tettsted med dagligvare, restaurant, postkontor, bar, bank.

Villaen har en hovedel med plass til 10 personer. For grupper inntill 14 personer, kan man i tillegg leie tilhørende leilighet for 4 personer. Denne leiligheten er eldre, men har pene rom.

Villa Vicky (10)

Villaen går over to etasjer og har tre innganger fra terrassen/hagen. Totalt fem soverom, fire pene bad og i tillegg et ekstra toalett. I villaen finner du en stor stue i fransk empire-stil, og med fresker i taket, en spisestue med en landlig stil – gamle terrakottagulv og trebjelker i taket. Spisestuen har bord for 12 personer. Fra kjøkkenet kan man gå rett ut på terrassen ved bassenget. Her er det en BBQ og spiseplass med utsikt. Terrassen går langs hele villaens langside, og har flere bord og store parasoller. I villaen finnes også TV-stue og bibliotek. Fire av soverommene ligger i andre etasje, to med eget bad og de andre med felles bad. I første etasje finner du det femte doble soverommet, med walk-in-garderobe og bad med badekar. Wi-fi Internett-tilgang. Privat basseng.

Gisela (4)

Leilighet for 4 personer. Perfekt for ungdom eller liten gruppe. Leiligheten har stue/spisestue . To soverom med to separate senger i hvert av rommene. Bad til hvert av soverommene. Liten funksjonell kjøkkenkrok. Wi-fi Internett-tilgang.


Priser

Leilighet/pers 1/84-23/5 23/5-19/6 19/6-28/8 28/8-18/9 18/9-2/11
Villa Vicky (10) € 2.400 € 2.800 € 3.200 € 2.800 € 2.400
Villa Vicky og Gisela (14) € 2.700 € 2.900 € 3.900 € 2.900 € 2.700

Prisene over er i euro og gjelder ukesopphold. Utleie lørdag – lørdag.

Strøm, vann og gass er inkludert. Sengetøy og håndklær er også inkludert og skiftes ukentlig. Ekstra babyseng og barnesenger tilgjengelig og inkludert i prisen.
Det betales et tillegg for strøm til oppvarming, dette er normalt kun nødvendig ved leie for perioden før mai eller fra slutten av september.
Dobbel sovesofa i TV-stuen.
Sluttrengjøring koster € 200,00. Betales kontant på stedet.
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 300,00. Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 16.00 – 18.00. Gi beskjed om du kommer senere.
Avreise: Innen kl 10.00.


Service

 • Badekar
 • Barneseng (ved behov)
 • Basseng
 • Engelsktalende vertskap
 • Grill
 • Internett
 • Kjøkken
 • Kokk/kokkekurs
 • Peis
 • Terrasse
 • TV
 • Utsikt
 • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.