Borgo dei Limoni, Stemning
Borgo dei Limoni, Restauranten dekker i hagen
Borgo dei Limoni, Basseng
Borgo dei Limoni, Pasta
Borgo dei Limoni, Capanna 15 - soverom
Borgo dei Limoni, Capanna 15 - bad
Borgo dei Limoni, Capanna 14 - kjøkken og hems
Borgo dei Limoni, Fattoria
Borgo dei Limoni, Fattoria 3 - gang
Borgo dei Limoni, Fattoria 4 - soverom
Borgo dei Limoni, Fattoria 5 - inngang
Borgo dei Limoni, Fattoria - bad
Borgo dei Limoni, Fienile 1 - soverom
Borgo dei Limoni, Fienile 2 - bad
Borgo dei Limoni, Fienile 2 - kjøkken
Borgo dei Limoni, Restauranten
Borgo dei Limoni, Pasta med trøffel
Borgo dei Limoni, Basseng i hagen
Borgo dei Limoni, Kaffe i hagen
Borgo dei Limoni, Villa Rippanova
Borgo dei Limoni, Ripanova 6 - soverom
Borgo dei Limoni, Ripanova 6 - uteplass
Borgo dei Limoni, Ripanova 7 - soverom
Borgo dei Limoni, Ripanova 7 - bad
Borgo dei Limoni, Ripanova 7 - soverom
Borgo dei Limoni, Ripanova 8 - soverom
Borgo dei Limoni, Ripanova 8 - bad
Borgo dei Limoni, Ripanova 8 - kjøkken
Borgo dei Limoni, Ripanova 8 - uteplass
Borgo dei Limoni, Ripanova 11 - soverom
Borgo dei Limoni, Ripanova 12 - soverom
Borgo dei Limoni, Ripanova 13 kjøkken
Borgo dei Limoni, Tinaia - soverom
Borgo dei Limoni, Tinaia - soverom
Borgo dei Limoni, Tinaia - kjøkken
Borgo dei Limoni, Villa Sestilla - B&B
Borgo dei Limoni, Bassengene i hagen
Borgo dei Limoni, Lekeplass
Borgo dei Limoni, Tennisbane

Borgo dei Limoni

Borgo dei Limoni

Borgo dei Limoni ligger nær Montaione sentralt i Toscana, og består av 16 leiligheter og 4 B&B-rom. Her ligger det meste tilrette for en herlig ferie i vakre Toscana. Topprestaurant på stedet, Wifi (i fellesområde),  AC i alle leiligheter, tennisbane, lekeplass, bordtennis, fotballbane, to svømmebasseng samt et lite barnebasseng.

Den store eiendommen ligger i flatt terreng omgitt av hager og gressplener. Eiendommen er beplantet med vakre og fargerike blomster, busker og trær. Sitrontrær i store terracottapotter er plassert rundt omkring, og sammen med duftende urter er det lett å drømme seg bort i et liv på landsbygda i Toscana. De 16 leilighetene er fordelt på fem hus, og mange av leilighetene har private uteområder. De 4 B&B-rommene er samlet i bygget Villa Sestilla. Stedet bør opplevles om våren (april/mai) da alle blomstene står i sin prakt. Det er tre basseng på eiendommen. To av svømmebassengene har dusj og områder ved bassengkanten med parasoller, solsenger og stoler. Bassengene er hhv på 72 kvm og 112 kvm, og med dybde på 95-195 cm. Barnebassenget er på 10 kvm, dybde på 25 cm. Bassenget er åpent i perioden mai – midt oktober. Alle basseng er tilgjengelig for alle gjestene. Vaskerom i fellesområde. Gratis bruk av vaskemaskin, og den toskanske solen for tørking av tøy!

Frokost er inkludert i prisen for gjester ved B&B. De som bor i leiligheter kan kjøpe frokost. Frokost serveres i spisesalen eller i det vakre lysthuset ved restauranten. Lysthuset er hjertet i Borgo dei Limoni, og passer for konferanser, arbeidsmøter, bursdager, jubileer og andre spesielle anledninger. Restauranten  på eiendommen har av Tripadvisor i flere år vært kåret blandt de 10 beste restaurantene i Italia. Her kan man sitte både inne og ute. Foruten lunsj og middag tilbyr restauranten hjemmelagde kaker, kjeks, croissanter, syltetøy, frisk frukt, samt ost og salami. I restauranten kan du bestille snacks og småretter, nyte en cappuccino eller en fargerik aperitiff ved solnedgang. På lange sommerkvelder kan man nyte en typisk toskansk middag under stjernene med et bredt utvalg fine viner. Restauranten holder åpent fra tirsdag kveld til søndag kveld. Vi anbefaler å reservere bord god tid i forveien, spesielt i helgene (restauranten er vanligvis fullbooket på lørdagskveldene). Restauranten er stengt mandager og ved lunsjtid tirsdager. Det kan arrangeres matlagingskurs der eieren av Borgo dei Limoni står bak grytene, og deler sine tradisjonelle toskanske kokkekunnskaper.

Borgo dei Limoni ligger i hjertet av Toscana, med kort vei til Firenze, Pisa og Siena. Interessante og vakre landsbyer i nærheten; San Miniato, Certaldo, San Gimignano og Volterra

Merknader: Enkelte leiligheter har ikke AC. WIFI i fellesområde. Det er ingen mobildekning ved Borgo dei Limoni. Wifi i alle leilighetene. Mulighet for å sette inn ekstrasenger i nesten alle leiligheter.

Om Leilighetene

Fienile 1 (2+2)

Går over to etasjer, ca. 50 kvm. Bakkeplan: Stue (satelitt-TV og telefon), kjøkkenkrok (peis, kjøleskap, fryser, komfyr, oppvaskmaskin og brødrister), et dobbeltrom med to enkeltsenger (kan gjøres om til en dobbeltseng). Bad med dusj. Åpen hems/mezzanine: et dobbeltrom med to enkeltsenger som kan gjøres om til en dobbeltseng. Liten privat hage med bord og stoler. Leiligheten har AC og WIFI.

Fienile 2 (4+1)

Går over to etasjer, ca. 65 kvm. Bakkeplan: kjøkkenkrok (peis, kjøleskap, fryser, komfyr, oppvaskmaskin og brødrister) med utgang til liten privat hage med bord og stoler, stue (satelitt-TV og telefon), et dobbeltrom med to enkeltsenger som kan gjøres om til en dobbeltseng. Bad med dusj. Åpen hems/mezzanine: romslig dobbeltrom med to enkeltsenger (mulighet for å sette inn en ekstraseng). Leiligheten har AC  og WIFI.

Fattoria 3 (4+2)

Bakkeplan, ca. 80 kvm. Kjøkken (peis, kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn og brødrister), stue med sovesofa (satelitt-TV og telefon), et dobbeltrom, et dobbeltrom med to enkeltsenger som kan gjøres om til en dobbeltseng. Bad med dusj. Liten privat hage med bord og stoler. Stedet har noen vifter til utlån på soverommene, spør oss! WIFI.

Fattoria 4 (4)

Går over to etasjer, inngang på bakkeplan, ca. 80 kvm. Stue (peis, satelitt-TV og telefon), kjøkken (kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn og brødrister), et dobbeltrom, et dobbeltrom med to enkeltsenger som kan gjøres om til en dobbeltseng. Bad med dusj. Lite privat hagområde med bord og stoler. Stedet har noen vifter til utlån på soverommene, spør oss! WIFI.

Fattoria 5 (4+2)

Går over to etasjer, inngang i tredje etasje, ca. 80 kvm. Stue (peis, satelitt-Tv og telefon), kjøkken (kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn og brødrister), et dobbeltrom, et dobbeltrom med to enkeltsenger som kan gjøres om til en dobbeltseng. Mulighet for å sette inn to ekstrasenger. Bad med dusj. Lite privat hageområde eller terrasse med bord og stoler. Leiligheten har AC og WIFI.

Ripanova 6 (4)

Bakkeplan, ca. 65 kvm. Et dobbeltrom med to enkeltsenger som kan gjøres om til en dobbeltseng, et dobbeltrom med køyeseng. Bad med dusj. Stue (satelitt-TV og telefon) med kjøkkenkrok (kjøleskap, fryser, komfyr, oppvaskmaskin og brødrister) med utgang til liten hagen og privat overbygget terrasse med bord og stoler,. Stedet har noen vifter til utlån på soverommene, spør oss! WIFI.

Ripanova 7 (4)

Bakkeplan, ca. 60 kvm. Kjøkkenkrok med spiseområde (oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap, fryser, brødrister, satelitt-Tv og telefon), to dobbeltrom (kan gjøres om til rom med to enkeltsenger) med hvert sitt bad med dusj. Lite privat hageområde med overbygget terrasse, bord og stoler. Leiligheten har AC og WIFI.

Ripanova 8 (4+1)

Bakkeplan, ca. 70 kvm. Kjøkkenkrok med spisemråde (oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap, fryser, brødrister, satelitt-TV og telefon), to dobbeltrom (kan gjøres om til rom med to enkeltsenger) med hvert sitt bad med dusj. Mulighet for å sette inn en ekstraseng. Lite privat hageområde med overbygget terrasse, bord og stoler. Leiligheten har AC og WIFI.

Ripanova 9 (4+1)

Går over to etasjer, ca. 70 kvm. Bakkeplan: stue med kjøkkenkrok (oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap, fryser, brødrister, satelitt-TV og telefon)Andre etasje: et dobbeltrom, et dobbeltrom med to enkeltsenger som kan gjøres om til en dobbeltseng. Mulighet for å sette inn en ekstraseng. Bad med dusj. Lite privat hageområde med overbygget terrasse, bord og stoler. Leiligheten har AC og WIFI.

Ripanova 10 (4+2)

Andre etasje med egen inngang, ca. 65 kvm. Kjøkkenkrok (oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap, fryser og brødrister), stue med sovesofa (satelitt-TV og telefon), lite privat uteområde i hagen med overbygget terrasse, bord og stoler. Et dobbeltrom, et dobbeltrom med to enkeltsenger som kan gjøres om til en dobbeltseng. 2 bad med dusj. Leiligheten har AC og WIFI.

Ripanova 11 (6)

Andre etasje, ca. 120 kvm. Kjøkkenkrok (oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap, fryser og brødrister), stue (satelitt-TV og telefon), tre dobbeltrom med to enkeltsenger som kan gjøres om til en dobbeltseng. Bad med dusj. Lite privat uteområde i hagen med overbygget terrasse, bord og stoler. Stedet har noen vifter til utlån på soverommene, spør oss! Wifi.

Ripanova 12 (2+2)

Tredje etasje, ca. 55 kvm. To dobbeltrom med to enkeltsenger som kan gjøres om til en dobbeltseng, bad med dusj. Stue (satelitt-TV og telefon) med kjøkkenkrok (oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap, fryser og brødrister). Lite privat uteområde i hagen med overbygget terrasse, bord og stoler. Leiligheten har AC og WIFI.

Ripanova 13 (2+2)

Andre etasje, ca. 50 kvm. Stue med sovesofa (satelitt-TV og telefon), kjøkkenkrok (oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap, fryser og brødrister), et dobbeltrom med to enkeltsenger som kan gjøres om til en dobbeltseng. Bad med dusj. Mulighet for å benytte en køyeseng i et tårn (dette er ekstra soverom), spør oss! Lite privat uteområde i hagen med overbygget terrasse, bord og stoler. Leiligheten har AC og WIFI.

Capanna 14 (4+2)

Går over to etasjer, ca. 70 kvm. Bakkeplan: Kjøkken (oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap, fryser og brødrister), stue med sovesofa (satelitt-TV og telefon), et dobbeltrom med to enkeltsenger som kan gjøres om til en dobbeltseng, eget bad med dusj. Åpen hems/mezzanine: Stort dobbeltrom med eget bad. Lite privat uteområde i hagen med overbygget terrasse, bord og stoler. Leiligheten har AC og WIFI.

Capanna 15 (4+1)

Går over to etasjer, ca. 65 kvm. Bakkeplan: Kjøkken og spiseområde (oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap, fryser, brødrister, satelitt-TV og telefon), et dobbeltrom med køyeseng og eget bad med dusj. Mulighet for å sette inn en ekstraseng. Åpen hems/mezzanine: Stort dobbeltrom med to enkeltsenger som kan gjøres om til en dobbeltseng, eget bad med dusj. Lite privat uteområde i hagen med overbygget terrasse, bord og stoler. Leiligheten har AC og WIFI.

La Tinaia (10+2)

Bakkeplan, stor selvstendig leilighet på ca. 150 kvm. Plass til 10-12 personer, store rom med masse lys. 5 romslige dobbeltrom med to enkeltsenger som kan gjøres om til en dobbeltseng med hver sin inngang, terrasse og bad. Mulighet for å sette inn to ekstrasenger. Fire bad med badekar, et med dusj. Stue (satelitt-TV og telefon), godt utstyrt kjøkken (oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap, fryser og brødrister) med terrasse. Privat hageområde med terrasse. Leiligheten har AC og WIFI.

 

Om B&B-rommene (2-3)

Elegante og lyse rom med AC, WIFI, satelitt-TV, telefon, safe og store vinduer med utsikt over hagen.  På bakkeplan i bygningen med B&B-rommene ligger et kjøkken, spisestue hvor frokost serveres (kan også nytes under den solfylte pergola’en og oppholdsrom. I andre etasje ligger totalt 4 rom. To av disse rommene har dobbeltseng (kan gjøres om til to enkeltsenger) og bad med dusj. De to resterende rommene har dobbeltseng (kan gjøres om til to enkeltsenger) med mulighet for å sette inn en ekstraseng i hvert rom, og bad med badekar.

Frokost er inkludert i prisen for B&B-rommene. Gangavstand til stedets restaurant. Tilgang på tre basseng og en tennisbane. Badehåndklær til bassenget tilgjengelig på forespørsel. Gratis WiFi-forbindelse for gjester i B&B og leiligheter i oppholdsrommet på bakkeplan. Ingen mobildekning!


Priser

Leiligheter/pers 6/1-30/3 31/3-18/5 19/5-20/6
Fienile 1 (2+2) € 600 € 780 € 820
Fienile 2 (4+1) € 800 € 990 € 1.200
Fattoria 3 (4+2) € 800 € 990 € 1.200
Fattoria 4 (4) € 800 € 990 € 1.200
Fattoria 5 (4+2) € 800 € 990 € 1.200
Ripanova 6 (2+2) € 550 € 780 € 820
Ripanova 7 (4) € 880 € 1.060 € 1.300
Ripanova 8 (4+1) € 880 € 1.060 € 1.300
Ripanova 9 (4+1) € 800 € 990 € 1.200
Ripanova 10 (4+2) € 880 € 1.060 € 1.300
Ripanova 11 (6) € 860 € 1.060 € 1.200
Ripanova 12 (4+2) € 550 € 780 € 820
Ripanova 13 (2+2) € 550 € 780 € 820
Capanna 14 (4+2) € 880 € 1.060 € 1.300
Capanna 15 (4+1) € 880 € 1.060 € 1.300
La Tinaia (10+2) € 2.100 € 2.300 € 2.700
Leiligheter/pers 19/6-31/8 1/9-21/9 22/9-27/12
Fienile 1 (2+2) € 1.200 € 920 € 880
Fienile 2 (4+1) € 1.500 € 1.200 € 1.100
Fattoria 3 (4+2) € 1.600 € 1.200 € 1.100
Fattoria 4 (4) € 1.500 € 1.200 € 1.100
Fattoria 5 (4+2) € 1.700 € 1.200 € 1.100
Ripanova 6 (2+2) € 1.300 € 820 € 880
Ripanova 7 (4) € 1.900 € 1.300 € 1.200
Ripanova 8 (4+1) € 1.900 € 1.300 € 1.200
Ripanova 9 (4+1) € 1.900 € 1.200 € 1.100
Ripanova 10 (4+2) € 1.900 € 1.300 € 1.200
Ripanova 11 (6) € 1.900 € 1.200 € 1.200
Ripanova 12 (4+2) € 2.000 € 920 € 880
Ripanova 13 (2+2) € 1.300 € 920 € 780
Capanna 14 (4+2) € 2.000 € 1.400 € 1.300
Capanna 15 (4+1) € 1.900 € 1.400 € 1.300
La Tinaia (10+2) € 3.800 € 2.800 € 2.500

MERK!! Prisene over er fra-priser og i euro. Dvs at de varierer etter booking-situasjonen. Spør oss om pris!

Prisene gjelder ukesopphold for leilighetene. Spør om pris pr natt for B&B.
Utleie lørdag til lørdag i høysesong (1/7-2/9 2021).
Kortere opphold aksepteres vår og høst.

Prisene inkluderer ikke turistskatt. Denne skal betales på stedet. Turistskatten gjelder for alle personer over 14 år og utgjør € 1,00 pr døgn i inntil 6 døgn.
Restauranten på stedet (Casa Masi) holder åpent fra tirsdag kveld til søndag kveld. Vi anbefaler å reservere bord god tid i forveien, spesielt i helgene (restauranten er vanligvis fullbooket på lørdagskveldene).
Shopping service av matvarer på forespørsel (et alternativ til frokost dagen etter ankomst).
Matlagingskurs (ikke i juli/august/september). Minimum 2 personer (€ 80,00 pr person). 6-10 personer (€ 60,00 pr person).
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

GJELDENDE FOR LEILIGHETENE:
Inkludert i prisen er bruk av WIFI, strøm, vann, gass og ukentlig skift av sengetøy/håndkler/kjøkkenhåndkler. Her er AC og eventuell oppvarming også inkludert i prisen. Vifter kan settes inn på forespørsel, spør oss!
NB: Det betales et tillegg pr ekstraseng/pr sovesofa på € 10,00 pr person/pr natt.
Tillegg for sluttvask: € 80,00 (nr. 12 og 13), € 85,00 (nr. 1, 2, 3, 4, 5, 6 og 9), € 95,00 (nr. 7, 8, 10, 11, 14 og 15) og € 200,00 (nr. 16).
Frokost koster € 12,00 for voksne og € 8,00 for barn opp til 12 år.
Babyseng koster € 5,00 pr natt/pr stk (0-3 år).
Kjæledyr i leilighet koster € 50,00 pr opphold.

GJELDENDE FOR B&B:
Frokost er inkludert i prisen for B&B-gjester.
Inkludert i prisen er også bruk av WIFI, strøm, vann, gass og ukentlig skift av sengetøy/håndkler/kjøkkenhåndkler. Her er AC og eventuell oppvarming også inkludert i prisen. Vifter kan settes inn på forespørsel, spør oss!
Kjæledyr i B&B koster € 10,00 pr natt.
Babyseng koster € 5,00 pr natt/pr stk (0-3 år).
Ekstraseng koster € 20,00 pr stk/pr natt.

Ankomst: Mellom 16.00 og 19.00 (leilighetene). Mellom 14.00 og 18.00 (B&B). Gi beskjed ved senere ankomst!
Avreise: Innen 09.00 (leilighetene). Innen 10.00 (B&B).


Service

 • AC
 • Åpen peis
 • Babyseng (på forespørsel)
 • Barneseng (ved behov)
 • Basseng
 • Bordtennis
 • Brødrister
 • Engelsktalende vertskap
 • Fryser
 • Gangavstand til restaurant
 • Hage
 • Kjøkken (godt utstyrt)
 • Kokk/kokkekurs
 • Lekeplass
 • Matlaginskurs
 • Mikrobølgeovn
 • Mulighet for ekstrasenger
 • Oppvaskmaskin
 • Restaurant på stedet
 • Telefon
 • Tennisbane
 • Terrasse
 • Tillatt med dyr
 • TV
 • Utendørs dusj
 • Uteplass med bord og stoler
 • Utsikt
 • Vaskemaskin
 • Vinsmaking
 • WIFI
 • WIFI område

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.