Ferie med partner

Feriehus i Italia : ferie med partner : Primatoscana

Romantisk tur for to

Å reise på feire med partner til Toscana står for mange som en romantisk opplevelse. Om ikke annet er det lett å forelske seg i området. Opplev det vakre landskapet, maten og kulturen. Besøk noen av de kjente stedene som Siena, Firenze, Montalchino, Chianti. Bli kjent med Lucca. Innenfor murene i Lucca kryr det av spennende spisesteder. Byen er som en smeltedigel der du finner alt fra de største motehusene til den lokale møbbelsnekkeren. Utenfor muren finner du restaurantene La Mora og Butterfly, begge med stjerne i Michelin-guiden.

Legg inn oppdagelsesturer på egenhånd. Kanskje finner du din egen perle. Det er mange små pittoreske landsbyer å oppdage. Kanskje er det nettopp et slikt sted dere spiser et overraskende godt og rimelig måltid med husets lokale vin.

Sykkelturer og matkurs kan anbefales. Besøk vingårder. Vil dere skjønne mer av hva som blir sagt rundt dere, kan et språkkurs være tingen. Primatoscana kan være behjelpelig med å formidle ulike opplevelser.

Firenze

Unngå kø ved de kjente galleriene. Bestill billetter til Uffizi, Accademia, Bargello m.fl. www.florenceart.it/booking

Montalcino

Montalcino, Montepulciano, Bolgheri. Reis til de kjente vinområdene. På et enoteca kan du prøvesmake mange kjente viner fra området.

Lucca

Lucca er en sjarmerende middelalderby. Byen har et rikt kulturliv. Her kan du finne informasjon om diverse festivaler. Kanskje er det en interessant happening i perioden du ferierer der? Sjekk ut Turismo.lucca for mere informasjon om Lucca.

Chianti

Kjøp boken til Klaus Hagerup ”Svarte haner og ville griser”. I 2004 la han, Bibbi Børresen og Fredrik Skavlan ut på en mat og vinreise i Chianti. Boken er lystig lesing og inspirerende for den som vil oppdage Chianti.

Siena

Dersom du skal velge deg ut èn toskansk middelalderby på din ferie, anbefaler vi Siena. Domen i Siena er vakker og verdt et besøk. Du må også sette deg ned med en gelato på Piazza del Campo.