Stemningsbilde kveld
Villa Jasmine, Basseng
Basseng og Patio
Bassenget
Uteplass
Villa Jasmine, Terrasse
stemingsbilde
Villa Jasmine, Huset
Villa Jasmine, Kjøkken
Kjøkken
Villa Jasmine, Sitteområde
Villa Jasmine, Soverom
Villa Jasmine, Soverom
Villa Jasmine, Bad
Villa Jasmine, Soverom
Villa Jasmine, Stue
Villa Jasmine, Kjøkken
Villa Jasmine, Sitteområde
Villa Jasmine, Sitteområde
Villa Jasmine, Soverom
Villa Jasmine, Soverom
Villa Jasmine, Soverom
Villa Jasmine, Soverom
Villa Jasmine, Bad
Villa Jasmine, Soverom
Villa Jasmine, Soverom
Sitteområde
Villa Jasmine, Terrasse under tak
Villa Jasmine, Utsikt
Uteplass
Villa Jasmine, Huset
Villa Jasmine, Bassenget og hagen
Bassenget og utsikt
Stemningsbilde
Uteplass
Uteplass med utekjøkken
Villa Jasmine, Huset
Eiendommen
Villa Jasmine, oversikt
Villa Jasmine, Dekket bord
Villa Jasmine, Terrasse
Villa Jasmine, drone

Villa Jasmine

Villa Jasmine

Lekker villa med høy standard og basseng

Ledig: 20/7-27/7.  Få 15% i rabatt på denne uken.

Lekker villa i Toscana med høy standard og basseng. 18+2 personer. AC. Villa Jasmine har to enheter med kjøkken stue og spisestue, men oppleves som en stor villa når den leies eksklusivt til en gruppe.

Villa Jasmine er en stor og vakker villa i typisk toskansk stil. Her kan vennegjenger og familier tilbringe en komfortabel ferie sammen. Villaen har også en ideell plassering for den som ønsker å bo landlig og med tilgang på store utearealer, og samtidig ønsker nærhet til kysten (35 min til kysten med bil).

Eiendommen ligger på toppen av en ås i området ved Bibbona. Her har man kort avstand til steder som Bolgheri, Casale Marittimo, Volterra og San Gimignano. Villaen har vid utsikt over frodige landskap med sypresser og vingårder. På eiendommen kan man på varme dager nyte godt av en sval bris. Gratis Wifi i stueområdet på bakkeplan. Det er begrenset nettilgang.

Villa Jasmine

Villaen er smakfullt og moderne innredet i gammel toskansk stil, og holder svært god standard. Alle de 9 soverommene har private bad. To av soverommene ligger i første etasje og har direkte utgang til hagen. Et av soverommene har en privat stue hvor det er mulig å sette inn to ekstrasenger. Dersom man er gode venner kan det settes inn ytterligere to senger til barn i villaen. Alle rom og soverom har aircondition. Kjøkken, stue og spisestue har enkel tilgang til hagen som omgir villaen, og til uteplassene på terrassen.

Hagen er stor og har privat basseng (10x5m, dybde 1,45m). Bassenget er åpent i perioden mai til september. Muligheter for å varme opp bassenget tidlig vår og høst. Kan åpnes på andre tidspunkt ved forespørsel og dersom værforholdene tilsier det. Bassenget kan varmes opp. Bassenget er stengt i lavsesong, kan åpnes mot ett tillegg i prisen. Villaen har stort utendørs langbord, og grillplass. Uteplassen er perfekt for kvelder tilbrakt med venner. Kanskje over en biff «Fiorentina» og et glass rødvin fra Bolgheri. Stedet innbyr til rolige dager ved villaen og i bassenget. I de nærmeste landsbyene kan man handle inn de deilige lokale råvarene.

Beliggenhet

Stedet ligger sentralt i Toscana, og med bil kan man lett komme til kysten og fine strender. På rundt 20 minutter kan man nå de fine sandstrendene i Rosignano Solvay, feriestedet Cecina Mare, Marina di Bibbona, Donoratico og den vakre Rimigliano-parken sør i San Vincenzo. Piombino og Livorno ligger også i nærheten der man med ferge kan nå øya Elba.

Interessante byer man kan nå på dagsturer: Firenze, Pisa, Volterra, San Gimignano , Siena, Lucca og Arezzo, for å nevne noen. Nærmest landsby ligger ca 10 km unna. Nærmeste butikk for enkelte lokale produkter, og restaurant ligger 7 km. unna. 10 km til Guardistallo og 11 km til Casale Marittimo.

Om huset (18+2)

Villaen kan deles i to boenheter.

Første etasje: 2 soverom med bad, 2 kjøkken, 2 stuer med TV og stuer med peis, 1 baderom.

Andre etasje: 7 soverom med bad (dusj). Det ene soverommet er ekstra stort med eget bad. I dette soverommet er det en dobbeltseng, samt to enkeltsenger.

To utendørs terrasser med langbord, og solskjerming. Basseng. Parkeringsplass.


Priser

Villa (pers) 23/3-27/4 27/4-18/5 18/5-8/6 8/6-29/6 29/6-31/8
Villa Jasmine (18+2) € 6.200 € 6.600 € 7.300 € 7.800 € 8.500
Villa (pers) 31/8-14/9 14/9-28/9 28/9-19/10
Villa Jasmine (18+2) € 7.800 € 7.300 € 6.600

Oppdatert for 2024
Prisene over er i euro og gjelder ukesopphold.

Inkludert i prisen er ukentlig skift av sengetøy og håndklær.
Sluttrengjøring er mot et tillegg i prisen på € 520,00 pr uke for 18+2 personer. € 290,00 for 8 -10 personer.
Gratis Wifi i stueområdet på bakkeplan. Det er begrenset nettilgang.
Strømforbuk tilsvarende € 150 pr uke er inkludert i prisen for 18+2 personer. Utover dette betales det for strømforbruk. Spør oss angående inkludert strømforbruk for 10 og 8+2 personer.
Det betales et tillegg for bruk av aircondition på € 0,50 pr kWt (måles av etter bruk). Alle rom i villaen har aircondition.
Det betales ett tillegg for gass til oppvarming på € 6,00 pr kubikk meter (måles av etter bruk). Oppvarming er normalt kun nødvendig ved leie for perioden før mai eller fra slutten av september.
Svømmebassenget ved Villa Jasmine kan varmes opp på forespørsel. Oppvarming av bassenget må forespørres i god tid (senest 2 uker før ankomst). Pris for oppvarming er € 6,00/m3 (måles av etter forbruk).
NB: det er ikke mulig å bruke AC og oppvarming av basseng samtidig
Svømmebassenget er stengt i periodene 1/1-29/4 og 1/10-16/12 2017, kan åpnes mot ett tillegg på € 300,00 pr uke.
Det betales ett tillegg for ekstra skift av sengetøy € 10,00 pr person.
Det betales ett tillegg for ekstra skift av håndklær € 5,00 pr person.
Det betales ett tillegg for leie av badehåndklær € 5,00 pr person.
Daglig rengjøring kan avtales på forespørsel.
Ved booking av flere uker velger man selv om man ønsker midtuke vask, og skift av sengetøy og håndklær til samme pris som sluttvask.
En gratis babyseng settes inn på forespørsel, for neste babyseng betales det et tillegg på € 50,00 pr stk, pr uke.
En gratis høystol settes inn på forespørsel, for neste høye babystol betales det et tillegg på € 30,00 pr stk, pr uke.
Det er et begrenset antall ekstrasenger som er tillatt i villaen, dette varierer fra antall personer. Kun 2 ekstrasenger tillatt for 18+2 personer, kun 2 ekstrasenger for 8+2 personer og for 10 personer er ingen ekstrasenger tillatt.
Tillegg for ekstraseng: € 140,00 pr stk, pr uke.
I tilfeller ved vannmangel i området, kan eieren komme til å gi en grense på vann forbruk pr uke. Bruker man mer enn denne grensen vil det i disse tilfeller tilkomme en ekstrakostnad. Pris 5,00 m3. Det vil blir beregnet et vannforbruk tilsvarerende et normalt forbruk ved et ferieopphold. Dette er en prosedyre som gjøres for å unngå unødvendig bruk av vann i perioder med vannmangel.
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 900,00 for 18+2 personer. € 500,00 for 10 personer eller 8+2 personer. Depositumet kan betales kontant eller med kort.
Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade. Beløpet betales kontant eller med kredittkort ved ankomst.
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.
Det er tillat med hund. Det tilkommer en ekstra kostnad på € 50,00 når man har med hund.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 17.00 og 19.00. Ved behov for ankomst etter kl 19.00 er det viktig at det gjøres en avtale om dette på forhånd. Man kan ikke ankomme senere enn kl 19.00 uten å gjøre avtale om dette. Er flyet forsinket, må man fortest mulig ringe og melde fra om sen ankomst. Ved ankomst etter kl 22.30 vil det bli gjort avtale om å legge ut nøkkel. Formell innsjekking vil skje dagen etter.
Avreise: Innen kl 09.30 avreisedagen.


Service

 • 30 min. til kysten
 • AC
 • Basseng
 • Basseng - oppvarmet
 • BBQ
 • DVD
 • Food-processor
 • Kokk/kokkekurs
 • Mikrobølgeovn
 • Myggnetting
 • Oppvarmet basseng
 • Oppvaskmaskin
 • Ovn
 • Parkering
 • Servicekontor
 • Stereo
 • TV Satelitt LCD
 • Utsikt
 • Vaskemaskin
 • WIFI (begrenset tilgang)

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.