Villa Il Pettirosso

Villa i populære Lucca med god standard, og basseng i olivenlund. 5 soverom og plass til 10+1 personer. Koselig terrasse med utsikt. Hyggelig uteplass ved bassenget. WIFI. Vifter i alle soverom. Grill.

Boligen holder gjennomgående meget god standard, har 5 doble soverom, hvorav ett av rommene har en ekstraseng. 4 bad. Utendørs er det frodig med vakre rosebusker, lavendel, urter og busker. Fra inngangsdøren kan man ankomme terrassen på baksiden av huset da terrassen går rundt hele husets ene langside. Villaen går over tre etasjer, og kan deles opp i to boenheter: en leilighet for 3 personer (bakkeplan) og hovedhus for 8 personer. Huset leies kun ut i sin helhet i høysesong. Leiligheten er integrert i hovedhuset.

Bassenget (12×4 meter, med en dybde på 1,40-1,50m) er inngjerdet og har saltholdig vann. Bassenget er åpent i perioden 4/5 – 27/9 og det er kun for eksklusiv bruk når man leier hele villaen. Huset er røykfritt. For de som ønsker en ferie der man blir oppvartet kan det tilrettelegges med egen hushjelp og kokk. Spør oss ev. om priser.

Beliggenhet

Villaen ligger i Lucca sentralt i Toscana, og med kort vei til mange spennende destinasjoner som Firenze (72km), Pisa (30 km) vindistriktet Chianti, Siena (1t og 50min) og Cinque Terre. Lucca historiske sentrum utgjør en av Toscanas koseligste gamle middelalderbyer, og det er lett å bli glad i denne byen. Området er kjent for sitt toscanske kjøkken, med typiske Lucchesi trattoriaer og restauranter med hyggelige priser. Versiliakysten med fine sandstrender ligger ca. 40 minutter unna med bil. Viareggio er en populær badeby hvor man kan sprade langs den livlige bulevarden, med godt utvalg av restauranter, cafeer/barer og butikker. Eieren av Villaen Il Pettirosso gir dere gjerne informasjon om matkurs og vinsmaking i Cantine Bernardini i Lucca.

Pisa flyplass 30 km – Lucca 7 Km – Sjøen 30 min – Togstasjon 8 km – Shopping Center 1,5 km – Restaurant/pizzeria 500 m – Dagligvare 1,8 km – 30 minutter med bil fra Viareggio med sine deilige sandstrender. På Il Pettirosso bor man sentralt, men allikevel landlig.

Om Villa Il Pettirosso (10+1)

Villaen går over 3 etasjer, og kan deles opp i 2 leiligheter. Den største leiligheten har plass til 8 personer, den lille har plass til 2 med mulighet for ekstraseng.

Totalt har villaen 5 doble soverom + ekstraseng og 4 bad.

Første etasje: kjøkken/stue, soverom med dobbeltseng og sovesofa, bad med dusj, eget vaskerom.
Andre etasje: kjøkken/spisestue, stue med peis, dobbeltrom, bad med dusj. Terrasse med hage og pergola (overbygget uteplass), grill, bord og benker.
Tredje etasje: 3 soverom, ett bad med badekar og ett bad med dusj.

Soverom og bad er utstyrt med myggnetting.

Boenhet 6/1-9/5 29/5-26/6 26/6-28/8 28/8-25/9 25/9-31/12
Hele villaen (10+1) € 2.300 € € 2.800 € 3.300 € 2.800 € 2.300

Prisene over er i euro og gjelder ukesopphold (eksklusive depositum/sluttvask). Villaen leies kun ut i sin helhet i høysesong.

Sengetøy og håndklær er inkludert og skiftes ukentlig. Gratis wifisone 50 m fra villaen.
Sovesofa kan kun leies i den lille leiligheten, eller ved leie av hele huset.
Det betales et tillegg for strøm til oppvarming, dette er normalt kun nødvendig ved leie for perioden før mai eller fra slutten av september.
Ved leie av sovesofa – dvs 11 personer, kommer tillegg på € 120 pr uke.
Babyseng er gratis. Leie av sengetøy til babyseng € 30 pr uke. Betales på stedet. (Ta gjerne med eget.)
Sluttrengjøring koster € 180,00. Ved flere ukers opphold tilkommer € 90,00 for skifte av sengetøy og håndklær for hver uke.
Sluttrengjøring, oppvarming og leie av sovesofa trekkes fra depositumet ved slutten av oppholdet.
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 600,00 for 10 personer. Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade.
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.
I Italia sorteres søppel og ulike typer søppel hentes hver morgen. Gjestene må sortere og sette ut riktig søppel hver dag/kveld. Gjøres ikke dette, vil verten kreve € 100,00 fra depositumet som leveres inn ved ankomst.
Bassenget er åpent 9/5-25/9 i 2020. Kan benyttes 09.00-19.30.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 16.00 og 18.00. Dersom man ankommer etter 18.00 må eieren bli informert i god tid i forveien, og det må gjøres egen avtale direkte med eieren.
Avreise: Mellom kl 08.00 og kl 10.00.

 • 50 min. til kysten
 • Babyseng
 • Barnestol
 • Basseng
 • Basseng (saltvann) 4x12m
 • Engelsktalende vertskap
 • Grill
 • Hårtørker
 • Komfyr
 • Mikrobølgeovn
 • Oppvaskmaskin
 • Privat parkering
 • Strykejern
 • Terrasse/balkong
 • TV Satelitt/kabel
 • Utsikt
 • Vaskemaskin
 • WIFI
 • WIFI (gratis)

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.

Kommentarer er stengt.