Casa Panorama, Fienile til venstre og Il Forno til høyre
Casa Panorama, Vei ned til bassenget og sitteområde under tak
Casa Panorama, Sitteområde under tak ved bassenget
Casa Panorama, Panoramabassenget
Casa Panorama, Fienile - huset
Casa Panorama, Fienile - uteplass
Casa Panorama, Fienile - stue og spiseplass
Casa Panorama, Fienile - stue og spiseplass
Casa Panorama, Fienile - kjøkken
Casa Panorama, Fienile - soverom
Casa Panorama, Fienile - bad
Casa Panorama, Fienile - soverom
Casa Panorama, Fienile - bad
Casa Panorama, Bassenget på kveldstid
Casa Panorama, Il Forno - uteplass
Casa Panorama, Il Forno - soverom
Casa Panorama, Il Forno - bad
Casa Panorama, Il Forno - soverom
Casa Panorama, Il Forno - stue, kjøkken og uteplass
Casa Panorama, Il Forno - uteplass
Casa Panorama, To hus på sjarmerende eiendom
Casa Panorama, Fristelser ved bassenget
Casa Panorama, Bassenget på kveldstid
Casa Panorama, Vakker solnedgang

Casa Panorama

Youtube Icon Video av feriehuset

Casa Panorama

To hus med plass til 5 og 4 personer og delt basseng. Kan leies hver for seg eller sammen. Sjeldent fin utsikt. AC og gangavstand til trattoria.

Toskansk idyll i populære Lucca. To sjarmerende steinhus i en vakker åsside i Lucca. Perfekt for en familie, eller for to familier som ønsker å bo sammen. Huset Fienile har plass til 5 personer, og Il Forno har plass til 4 personer. På eiendommen bor et koselig italiensk par i 60 årene. De er mye på farten, men tar gjerne en prat og er behjelpelige dersom feriegjestene har spørsmål. Husene Fienile og Il Forno deler stort og fint basseng. Bassenget holder åpent fra mai – oktober. Fra bassenget (13 x 5 meter, med dybde på 1,10 – 1,40 meter) er det panoramautsikt utover Lucca-provinsen. Her er det vid utsikt utover olivenlunder, vinranker, det vakre slettelandskapet rundt Lucca og fjellene mot Pisa. Sagt fra kunde: «beste utsikt på jord». Bassenget har saltvann. Fra eiendommen er det gangavstand til lokal restaurant, og liten kolonial. Restauranten er kjent for å servere god Italiensk mat. Ytterligere to restauranter fra 1,5 til 2,5 km unna. Den ene av disse er en gourmetrestaurant, og ligger i tilknytning til et lite koselig hotell. Casa Panorama ligger ca 45 min fra kysten (med bil).

Fienile er et separat hus med hage. Il Forno ligger vegg i vegg med eierens egen bolig. Il Forno ligger allikevel som en separat del, og usjenert i forhold til eierens del. Fra boligene går det kort sti ned til bassengområde med solsenger og parasoller. Ved bassenget er det tilgjengelig koselig plass med bord og stoler under overbygd tak. Bassenget er åpent i perioden fra påske – ut oktober.

Lucca

Lucca sentrum ligger ca 11 km unna, og er en vakker gammel by omkranset av en 4,2 km lang bymur. Her ligger lokale små butikker tett i tett i trange brosteinsgater. Byen har et yrende kulturliv, 99 kirker og vakre piazza’er. Lucca er en perle av en toskansk småby, og bør besøkes flere ganger unner oppholdet. Lucca er fødebyen til den kjente komponisten Giacomo Puccini verdenskjent for bl.a. operaer som La Bohème og Madame. Hver dag er det operakonsert i en krike i Lucca sentrum.  Juli hver sommer arrangeres musikkfestival i Lucca. Ofte kan de skilte med store internasjonale stjerner. Ta en titt på programmet for årets sommerfestival.

Avstander

Casa Panorama og Lucca ligger sentralt i Toscana. Her har man et godt utgangspunkt for å besøke Lucca sentrum, Pisa, Firenze, Siena, Montalcino, San Gimignano og den lille og sjarmerende byen Montecarlo. I nærheten vil du også finne grotten ”Grotta del Vento” i det spennende fjellandskapet Garfagnana på grensen til Appenninene, Pinocchio-parken, spa-byen Montecatini Terme, golfbaner og den vakre kysten Versilia, som ligger ca 45 min av gårde. Nærmeste dagligvare ligger 5 min unna med bil. Avstander: Pisa 40 min, sjøen 30 min, Lucca 4 min, Firenze 1 time, Siena 1 t 50 min.

 

Om husene:

Fienile (5)

Enkeltstående hus med 5 sengeplasser. Huset går over to etasjer og er møblert i toskansk sjarmerende stil. Første etasje inneholder stor stue med peis, og kjøkken med oppvaskmaskin. I andre etasje ligger soverommene. Et dobbeltrom med eget bad og vifte i taket, et stort soverom med tre senger(her er det airconditioning), og ytterligere et bad. Huset har koselig hage med spiseplass, dekkstoler og grill. Fra hagen har man panoramautsikt over olivenlunder, vinranker, det vakre slettelandskapet rundt Lucca og fjellene mot Pisa. Tilgang på basseng.

Il Forno (4)

Bolig for 4 personer. Egen koselig uteplass på oppsiden av huset. Il Forno har separat inngang og hage for seg selv. Huset er møblert i toskansk sjarmerende bondestil, og går over en etasje. Inneholder stue, lite kjøkken med oppvaskmaskin, dobbeltrom, rom med to enkeltsenger og bad. I hagen er det bord, stoler, parasoll, dekkstoler og grill. Bassenget deles med boligen Fienile. Det er airconditioning i stua. Denne fungerer i praksis også inn i rommet med to senger. I dobbeltrommet er det vifte i taket.


Priser

Hus (pers) 27/2-10/4 10/4-17/4 17/4-22/5 22/5-26/6
Fienile (5) € 600 € 900 € 900 € 1.400
Forno (4) € 500 € 700 € 700 € 1.200
Hus (pers) 26/6-28/8 28/8-18/9 18/9-2/10 2/10-6/11
Fienile (5) € 1.850 € 1.400 € 1.000 € 900
Forno (4) € 1.600 € 1.000 € 800 € 750

Prisene over er i euro og gjelder ukesopphold. Utleie lørdag – lørdag.

Sengetøy og håndklær er inkludert i prisen.
Obligatorisk sluttvask tilkommer: Fienile Euro 60 og Il Forno Euro 70.
Mulighet for å sette inn babysenger og høye babystoler, inkludert i prisen.
Det betales et tillegg for bruk av aircondition. Forbruk blir avlest etter måler, og man betaler etter forbruk.
Det betales et tillegg for strøm til oppvarming, dette er normalt kun nødvendig ved leie for perioden før mai eller fra slutten av september.
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 200,00. Pengene leveres tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.
Det kan arrangeres kokkekurs og middag på eiendommen fra vertskapet, spør oss for mer informasjon.
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restbetalingen gjøres 10 uker før oppholdets start.

Ankomsttidspunkt: Fra kl 14.00. NB: Opp til eiendommen er en bratt bakke. Eiendommen har biloppstillingsplass for 1 bil per hus. Parkeringsplassen er dårlig med snuplass dersom antall biler overskrides.
Avreise: Innen kl 10.00.


Service

 • 50 min. til kysten
 • AC
 • Barneseng
 • Barnestol
 • Basseng
 • Basseng (6x13)
 • Engelsktalende vertskap
 • Gangavstand til restaurant
 • Grill
 • Kjøkken (godt utstyrt)
 • Oppvaskmaskin
 • Privat parkering
 • Strykejern
 • TV Parabol
 • Vaskemaskin
 • Vifte
 • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.