Villa Montaione, Deilig bassengområde
Villa Montaione, Bassenget
Villa Montaione, Hage
Villa Montaione, Hage
Villa Montaione, Anneks
Villa Montaione, Port
Villa Montaione, Bassenget mellom bygningene
Villa Montaione, Dekket til langbord ute
Villa Montaione, Utsikt fra hagen
Villa Montaione, Godt utstyrt kjøkken
Villa Montaione, Godt utstyrt kjøkken
Villa Montaione, Stue
Villa Montaione, Stue
Villa Montaione, Pene soverom
Villa Montaione, Pene soverom
Villa Montaione, Pene soverom
Villa Montaione, Pene soverom
Villa Montaione, Pene soverom
Villa Montaione, Pene soverom
Villa Montaione, Pene soverom
Villa Montaione, Pene soverom
Villa Montaione, Pene soverom
Villa Montaione, Pene soverom
Villa Montaione, Pene soverom
Villa Montaione, Enkeltrom og bad
Villa Montaione, Bygate
Villa Montaione, Oversiktsbilde
Villa Montaione, Oversiktsbilde
Villa Montaione, Bassenget om kvelden

Villa Montaione

Villa Montaione

Stor villa i Toscana perfekt for vennegjengen eller familieferien. Villaen er inndelt i 8 leiligheter med AC, og med stort basseng med panoramautsikt. Passer for grupper fra 23 til 29 personer.

Her bor man landlig på en flott eiendom i de vakre toskanske åsene i provinsen Firenze. Montaione (7 km unna) er nærmeste landsby med små butikker, barer, restauranter og pizzeriaer. Her bor man mindre enn en time fra steder som Firenze, Pisa og Siena. San Gimignano, Volterra og Certaldo ligger 20 minutter unna.

Leilighetene, er innredet i en sjarmerende toskansk stil. Eiendommen er pent beplantet med blomster, busker, plener og heller/fliser. Her kan man bo hver for seg i egen leilighet og samlet utendørs for måltider og hygge. På eiendommen er det et anneks med ekstra kjøkken og stor utvendig BBQ. Vis a vi ligger overbygd taverna/terrasse med langbord, og utemøbler. I annekset er det rikelig med utstyr til å tilberede og dekke til måltider. Der er kjøleskap og oppvaskmaskin, gasskomfyr med 6 ringer, doble elektriske stekeovner, mikrobølgeovn, kjøleskap med fryser, amerikansk kaffetrakter, brødrister. Ved bassenget er det rikelig med solsenger, fluktstoler og parasoller. Bassenget er 8m x 15m. Dybde 1.5m. Barnevennlig dybde i den ene enden av bassenget: 70cm. Bassenget er åpent i perioden 1. mai – 1. oktober og er ikke oppvarmet. I tilfelle godt vær kan bassenget åpnes tidligere. I lavsesongen kan det bli åpnet på et supplement. Bassenget, tavernaen og hagen er godt opplyst om natten. Privat parkeringsplass tilhører.

Alle de 8 leilighetene har har inngang fra den store hagen. Alle soverommene har dobbeltsenger. Alle tomannsrom kan gjøres om til dobbeltsenger. Leilighetene har har aircondition og varmeanlegg. Hver leilighet har hårføner. Felles vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. Totalt plass til 29 personer.

Det er tilgjengelig en lokal kokk som kan komme til villaen for å tilberede måltider. Mulighet også for å bestille catering og shoppingassistanse f.eks. innkjøp til frokost første dag.
Nærmeste butikker, banker, restauranter og alle andre tjenester er i Montaione 7 km, og Castelfiorentino 6 kmSykehus: Castelfiorentino 7 km, Empoli 26 kmTogstasjon: Castelfiorentino 6 km. Flyplasser: Firenze og Pisa (mindre enn 1 time). Leiebil er nødvendig. Andrea Bocelli’s årlige konsert Teatro del Silenzio Lajatico 40 km unna. Rideskole 6km. Tennis 6km. 18 golfbane Castelfalfi 15km unna.

Om villaen (29):

Det er plass til 29 personer i villaen, og det kan i tillegg til dette settes inn 3 ekstrasenger for voksne eller barn under 12 år, slik at totalen er 32 personer. Ekstrasengene kan settes inn i tre av leilighetene.

Leilighet 1 (4) Bakkeplan, og egen inngang. 1 dobbelt soverom, 1 soverom med to enkelt senger, 2 bad med dusj, stue/spisestue, kjøkken i landlig stil. Ingen interne trapper. Passer for funksjonshemmede. 70 kvm.

Leilighet 2 (5)  Andre etg. Privat utvendig trapp opp til leiligheten. 1 dobbelt soverom, 1 soverom med to enkelt senger, 1 soverom med en enkel seng. 2 bad med dusj, stue/spisestue, kjøkken i landlig stil. Leiligheten er på 65 kvm. Terrasse med panoramautsikt 30 kvm.

Leilighet 3 (4) Bakkeplan, og egen inngang. 1 dobbelt soverom, 1 soverom med to enkelt senger, 2 bad med dusj, stue/spisestue, kjøkken i landlig stil. Trinn mellom stue og kjøkken. 75 kvm.

Leilighet 4 (3) Andre etasje. 1 dobbelt soverom, 1 soverom med en enkelt seng, 1 bad med dusj, stue/spisestue, kjøkken i landlig stil. Ingen interne trapper. 70 kvm.

Leilighet 5 (3) Bakkeplan og egen inngang. 1 dobbelt soverom, 1 soverom med en enkel seng, 1 bad med dusj, stue/spisestue, kjøkken i landlig stil. 65 kvm.

Leilighet 6 (4) Bakkeplan, og egen inngang. 1 dobbelt soverom, 1 soverom med to enkelt senger, 2 bad med dusj, stue/spisestue, kjøkken i landlig stil. To trinn mellom stue og soverom. 55 kvm.

Anneks 6 personer:

Leilighet 7 (3) Bakkeplan, og egen inngang. 1 dobbelt soverom. 1 soverom med en enkelt seng. 2 bad. Liten stue/spisestue, kjøkken i landlig stil. Trinn fra hoveddør ned til stue. Trinn fra hall til soverom. 65 kvm.
Leilighet 8 (3)  Andre etasje. 1 dobbelt soverom. 1 soverom med en enkelt seng. 2 bad. Liten stue/spisestue, kjøkken i landlig stil. Trinn fra stue til soverom. 65 kvm


Priser

Villa Montaione 4/1-28/3 28/3-12/4 12/4-17/5 17/5-21/6 21/6-26/7
29 pers. € 4.900 € 7.400 € 7.600 € 7.900 € 9.300
Villa Montaione 26/7-30/8 30/8-20/9 20/9-4/10 4/10-20/12
29 pers. € 10.800 € 7.900 € 7.400 € 4.900

Oppdatert for 2024
Prisene over er i euro og gjelder ukesopphold. Utleie lørdag– lørdag i perioden 29/5-18/9. Forøvrig 5 eller 4 døgn.

Inkludert i prisen: Sluttrengjøring. Vann, gass og elektrisitet. Vedlikehold av svømmebasseng og hage. Én full rengjøring med skifte av sengetøy og håndklær for opphold lenger enn en uke.
Ekstra rengjøring og ekstra håndkleskift er tilgjengelig på forespørsel og koster ekstra.

Sikkerhetsdepositum må betale på forhånd (bankoverføring) € 1.000,00 depositum, som vil bli returnert ved slutten av oppholdet dersom det ikke oppstår skader.

Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.

En babyseng med laken for barn opptil 2,5 år og en høy barnestol lånes ut gratis (dyne- og putevar må medbringes).
Ekstra babyseng koster € 90,00 pr stk/pr uke.
Ekstra høy babystol og balje til å vaske baby i koster € 25,00 pr stk/pr uke.
Ekstraseng for voksen koster € 450,00 pr stk/pr uke.
Ekstraseng for barn opp til 12 år koster € 350,00 pr stk/pr uke.
Det er kun mulig å sette inn 3 ekstrasenger i tre av leilighetene i villaen.
Nytt sett med rene håndklær/bassenghåndklær kan settes inn på forespørsel (mot et tillegg i prisen).

En lokal kokk er tilgjengelig og kan komme for å tilberede måltider i villaen. Må bestilles. Også mulighet for å bestille catering og shoppingassistanse f.eks innkjøp til frokost første dag (betales på stedet og må bestilles på forhånd).

Kjæledyr kan kun medbringes i lavsesongen (på forespørsel).

Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 17.00-20.00.
Hvis man ikke har mulighet til å sjekke inn før etter kl 20.00 må det betales en avgift på € 50,00 for ankomst før kl 23.00 og € 100,00 for ankomst etter kl 23.00.
Avreise: Innen kl 08.00-10.00


Service

 • AC
 • Babyseng
 • Basseng
 • Engelsktalende vertskap
 • Grill
 • Kokk/kokkekurs
 • Oppvaskmaskin
 • Privat parkering
 • Utsikt
 • Vaskemaskin
 • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.