Villa Cecilia, Stoler ved bassenget
Villa Cecilia, Uteområde med sitteplasser
Villa Cecilia, Stoler ved bassenget
Villa Cecilia, Ved Basseng
Villa Cecilia, Kjøkkenet i hovedvillaen
Villa Cecilia, Kjøkken fra en av suitene
Villa Cecilia, Pene soverom
Villa Cecilia, Soverom
Villa Cecilia, Soverom og bad
Villa Cecilia, Kjøkken
Villa Cecilia, Kjøkken og oversikt
Villa Cecilia, Stue og peis
Villa Cecilia, Stue og peis
Villa Cecilia, Ettermiddagslys
Villa Cecilia, Huset
Villa Cecilia, Dekket til bryllupsmiddag
Villa Cecilia, Utsikt

Villa Cecilia

Villa Cecilia

Nydelig villa i Toscana

Villa Cecilia ligger i Toscana, har plass til inntil 29 personer og med totalt 17 soverom. Perfekt for vennegjengen eller familieferien. Stort privat basseng samt boblebad. Villaen har AC også en nydelig panoramautsikt.

Her bor man landlig i de vakre toskanske åsene i provinsen Firenze. Montaione (km unna) er nærmeste landsby med små butikker, barer, restauranter og pizzeriaer. Eiendommen ligger mindre enn en time fra steder som Firenze, Pisa og Siena. San Gimignano, Volterra og Certaldo ligger 20 minutter unna. Villaen er en stor bygning (550 kvm) som består av en hoveddel med felles oppholdsrom og 7 soverom (5 doble og to enkeltrom). Videre er det 4 suiter med kjøkken. 

Villaen er innredet i en sjarmerende, tradisjonell og toskansk stil. Det er store fellesarealer både innendørs og utendørs. Eiendommen er pen med sypresser, blomster, busker, plener og heller/fliser. Det er også en privat parkeringsplass. Bassenget er 8m x 15m. Dybde 1.2 – 2.5m. Det er boblebad med dybde 90 cm i den ene enden av bassenget. Bassenget er åpent i perioden 01.05 til 01.10Bassenget er ikke oppvarmet. Bassenget kan i lavsesong holdes åpent mot et tillegg i prisen. Bassenget, terrassen og hagen er godt opplyst om kvelden. Det finnes også en stor BBQ ute. Ved bassenget er det solsenger, dekkstoler og parasoller.

Om Villa Cecilia

Spesielt med eiendommen er den store overbygde terrassen med komfortable møbler. Soverommene har enten dobbeltsenger eller enkeltsenger. I alle rom der det er enkeltsenger kan disse flyttes og gjøres om til dobbeltsenger. Alle bad har hårføner. Felles vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. Totalt antall soverom: 17. Hovedvilla: 7 soverom (5 dobbeltrom og to enkeltrom), suite 1:  3 soverom, suite 2: 3 soverom og suite 3 & 4 : 2 soverom i hver. Totalt antall bad: 16. Kjøkkenet i hovedvillaen er utstyrt med gasskomfyr med 6 ringer, elektrisk ovn, mikrobølgeoven, kjøleskap med fryser, brødrister og amerikansk kaffemaskin. Kjøkkenet i alle suitene er utstyrt med gasskomfyr med 6 ringer, elektrisk ovn og oppvaskmaskin. Innendørs i de fleste suitene er det trinn til ulike nivåer og trapp. I suite 3 & 4 er det tilrettelagt for funksjonshemmede uten trapp eller trinn til ulike nivåer.

Det er tilgjengelig en lokal kokk som kan komme til villaen for å tilberede måltider. Det er også mulighet for å bestille catering og shoppingassistanse, for eksempel innkjøp til frokost første dag. 

Beliggenhet

Nærmeste butikkerbanker, restauranter og alle andre tjenester er i Montaione og Castelfiorentino, hhv 7 og 6 km unnaSykehusCastelfiorentino 7 km og Empoli 26 kmTogstasjonCastelfiorentino 6 km. FlyplasserFirenze og Pisa (mindre enn 1 time). Leiebil er nødvendig. Rideskole 6 km. Tennis 6 km18 golfbane Castelfalfi, 15 km unna. Andrea Bocelli’s årlige konsert avholdes i Teatro del Silenzio, i Lajatico, som ligger 40 km unna. Her er det også et flott skulpturpark. Lajatico ligger på veien til Volterra, en koselig, gammel by som ruver høyt oppå en fjelltopp. 

Ved arrangementer som jubileum og bryllup kan det ved Villa Cecilia dekkes til hele 60 personer inne eller ute.

Villa Cecilia – Hovedvilla (12 pers)

Hovedvillaen går over to etasjer. På bakkeplan er det fellesarealer bestående av en hall med peis og sitteområde, stort kjøkken og stor spisestue med plass til 29 personer. Ved arrangementer er det her plass til hele 60 gjester. Hovedvillaen har til sammen syv soverom, alle med egne bad: 5 dobbeltrom og 2 enkeltrom.

Suite 1 for 5 pers

Ligger i andre etasje i hovedvillaen. Privat inngang via utvendig trapp. Tre soverom: 1 dobbeltrom med eget bad, 1 tomannsrom (to separate senger som kan settes sammen) med eget bad og 1 enkeltrom med eget bad. Stue/sitteområde og godt utstyrt kjøkken.

Suite 2 for 6 pers

Utsikt over bassenget, ligger i andre etasje i hovedvillaen. Privat inngang via utvendig trapp. Tre soverom: 2 dobbeltrom med egne bad. 1 tomannsrom (to separate senger som kan settes sammen) med eget bad med badekar. Stue/sitteområde og godt utstyrt kjøkken.

Suite 3 for 3 pers

Ligger ved bassenget, ligger på bakkeplan i hovedvillaen. To soverom: 1 dobbeltrom og 1 enkeltrom. Ett bad. Stue/sitteområde og godt utstyrt kjøkken. Tilrettelagt for funksjonshemmede, ingen trappetrinn.

Suite 4 for 3 pers

Suite ved bassenget, ligger på bakkeplan i hovedvillaen. To soverom: 1 dobbeltrom og 1 enkeltrom. Ett bad. Stue/sitteområde og godt utstyrt kjøkken. Tilrettelagt for funksjonshemmede, ingen trappetrinn.


Priser

Villa Cecilia 5/1-28/3 28/3-12/4 12/4-17/5 17/5-21/6 21/6-26/7
29 pers. € 6.900 € 7.900 € 9.100 € 8.900 € 11.700
Villa Cecilia 26/7-30/8 30/8-20/9 20/9-4/10 4/10-20/12
29 pers. € 12.200 € 9.900 € 8.300 € 6.900

Oppdatert for 2024
Prisene over er i euro og gjelder ukesopphold. Utleie lørdag– lørdag.
Prisene gjelder ved bekreftet bestilling minst 45 dager før oppholdets start.

Inkludert i prisen: sengetøy og håndklær, bruk av gass, vann og elektrisitet, bassenghåndklær, bruk av WIFI, TV, fri bruk av vaskemaskin og tørketrommel (strykejern og strykebrett), parkering, bemannet villa (gartner/vedlikehold/pool-mann).
Inkludert i prisen er også bruk av AC. Eventuell bruk av strøm til oppvarming (fra november til april) tilkommer.
Babyseng kan leies mot et tillegg på € 50 per seng per uke. Det samme gjelder høy barneseng.
Ekstraseng koster € 50,00 pr stk/pr uke.
Det er kun mulig å sette inn 1 ekstraseng. Maks 29 personer.
Nytt sett med rene håndklær/bassenghåndklær kan settes inn på forespørsel (mot et tillegg i prisen).
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 500,00. Pengene leveres tilbake i sin helhet ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade. Man kan betale/holde av dette vha Mastercard/Visa.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen. I 2024 er skatten € 1,50 per pers per døgn.
Kjæledyr kan medbringes. Koster € 50 per uke

Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 17.00-20.00.
Hvis man ikke har mulighet til å sjekke inn før etter kl 20.00 må det betales en avgift på € 50,00 for ankomst før kl 23.00 og € 100,00 for ankomst etter kl 23.00.
Avreise: Innen kl 08.00-10.00.


Service

 • AC
 • Babyseng
 • Basseng
 • Engelsktalende vertskap
 • Grill
 • Jacuzzi
 • Kokk/kokkekurs
 • Oppvaskmaskin
 • Privat parkering
 • TV
 • Utsikt
 • Vaskemaskin
 • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.