Villa Cecilia, Stoler ved bassenget
Villa Cecilia, Stoler ved bassenget
Villa Cecilia, Utsikt
Villa Cecilia, Ettermiddagslys
Villa Cecilia, Kjøkkenet i hovedvillaen
Villa Cecilia, Kjøkken fra en av suitene
Villa Cecilia, Pene soverom
Villa Cecilia, Soverom
Villa Cecilia, Soverom og bad
Villa Cecilia, Kjøkken
Villa Cecilia, Kjøkken og oversikt
Villa Cecilia, Stue og peis
Villa Cecilia, Stue og peis
Villa Cecilia, Ved Basseng
Villa Cecilia, Uteområde med sitteplasser
Villa Cecilia, Huset
Villa Cecilia, Dekket til bryllupsmiddag

Villa Cecilia

Villa Cecilia

Drømmevilla i Toscana med plass til inntil 21 eller 29 personer. Totalt 17 soverom. Perfekt for vennegjengen eller familieferien. Stort privat basseng samt boblebad. Panoramautsikt. Villaen har AC.

Det er totalt plass til 29 personer i villaen. Her bor man landlig i de vakre toskanske åsene i provinsen Firenze. Montaione (km unna) er nærmeste landsby med små butikker, barer, restauranter og pizzeriaer. Eiendommen ligger mindre enn en time fra steder som Firenze, Pisa og Siena. San Gimignano, Volterra og Certaldo ligger 20 minutter unna. Villaen er en stor bygning (550 kvm) som består av en hoveddel med felles oppholdsrom og 7 soverom (5 doble og to enkeltrom). Videre er det 4 suiter med kjøkken.  Villaen er innredet i en sjarmerende, tradisjonell, toskansk stil. Det er store fellesarealer både innendørs og utendørs. Eiendommen er pen med sypresser, blomster, busker, plener og heller/fliser. Privat parkeringsplass. Bassenget er 8m x 15m. Dybde 1.2 – 2.5m. Det er boblebad med dybde 90 cm i den ene enden av bassenget. Bassenget er åpent i perioden 01.05 til 01.10Bassenget er ikke oppvarmet. Bassenget kan i lavsesong holdes åpent mot et tillegg i prisen. Bassenget, terrassen og hagen er godt opplyst om kvelden. Stor BBQ ute. Ved bassenget er det solsenger, dekkstoler og parasoller.

Spesielt med eiendommen er den store overbygde terrassen med komfortable møbler. Soverommene har enten dobbeltsenger eller enkeltsenger. I alle rom der det er enkeltsenger kan disse flyttes og gjøres om til dobbeltsenger. Alle bad har hårføner. Felles vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. Totalt antall soverom: 17. Hovedvilla: 7 soverom (5 dobbeltrom og to enkeltrom), suite 1:  3 soverom, suite 2: 3 soverom og suite 3 & 4 : 2 soverom i hver. Totalt antall bad: 16. Kjøkkenet i hovedvillaen er utstyrt med gasskomfyr med 6 ringer, elektrisk ovn, mikrobølgeoven, kjøleskap med fryser, brødrister og amerikansk kaffemaskin. Kjøkkenet i alle suitene er utstyrt med gasskomfyr med 6 ringer, elektrisk ovn og oppvaskmaskin. Innendørs i de fleste suitene er det trinn til ulike nivåer og trapp. I suite 3 & 4 er det tilrettelagt for funksjonshemmede uten trapp eller trinn til ulike nivåer.

Det er tilgjengelig en lokal kokk som kan komme til villaen for å tilberede måltider. Det er også mulighet for å bestille catering og shoppingassistanse, f.eks. innkjøp til frokost første dag. Nærmeste butikkerbanker, restauranter og alle andre tjenester er i Montaione og Castelfiorentino, hhv 7 og 6 km unnaSykehusCastelfiorentino 7 km og Empoli 26 kmTogstasjonCastelfiorentino 6 km. FlyplasserFirenze og Pisa (mindre enn 1 time). Leiebil er nødvendig. Rideskole 6 km. Tennis 6 km18 golfbane Castelfalfi, 15 km unna. Andrea Bocelli’s årlige konsert avholdes i Teatro del Silenzio, i Lajatico, som ligger 40 km unna. Her er det flott skulpturpark. Lajatico ligger på veien til Volterra, en koselig, gammel by som ruver høyt oppå en fjelltopp. 

Ved arrangementer som jubileeum og bryllup kan det ved Villa Cecilia dekkes til hele 60 personer inne eller ute.

Hovedvilla (12 pers)

Hovedvillaen går over to etasjer. På bakkeplan er det fellesarealer bestående av en hall med peis og sitteområde, stort kjøkken og stor spisestue med plass til 29 personer. Ved arrangementer er det her plass til hele 60 gjester. Hovedvillaen har til sammen syv soverom, alle med egne bad: 5 dobbeltrom og 2 enkeltrom.

Suite 1 (5 pers)

Ligger i andre etasje i hovedvillaen. Privat inngang via utvendig trapp. Tre soverom: 1 dobbeltrom med eget bad, 1 tomannsrom (to separate senger som kan settes sammen) med eget bad og 1 enkeltrom med eget bad. Stue/sitteområde og godt utstyrt kjøkken.

Suite 2 (6 pers)

Suite med utsikt over bassenget, ligger i andre etasje i hovedvillaen. Privat inngang via utvendig trapp. Tre soverom: 2 dobbeltrom med egne bad. 1 tomannsrom (to separate senger som kan settes sammen) med eget bad med badekar. Stue/sitteområde og godt utstyrt kjøkken.

Suite 3 (3 pers)

Suite ved bassenget, ligger på bakkeplan i hovedvillaen. To soverom: 1 dobbeltrom og 1 enkeltrom. Ett bad. Stue/sitteområde og godt utstyrt kjøkken. Tilrettelagt for funksjonshemmede, ingen trappetrinn.

Suite 4 (3 pers)

Suite ved bassenget, ligger på bakkeplan i hovedvillaen. To soverom: 1 dobbeltrom og 1 enkeltrom. Ett bad. Stue/sitteområde og godt utstyrt kjøkken. Tilrettelagt for funksjonshemmede, ingen trappetrinn.


Priser

Villa Cecilia 5/1-7/4 7/4-27/5 27/5-24/6 24/6-26/8
21 pers. € 5.340 € 7.460 € 8.140 € 10.040
29 pers. € 6.160 € 8.360 € 8.860 € 11.620
Villa Cecilia 26/8-16/9 16/9-30/9 30/9-22/12
21 pers. € 8.140 € 7.460 € 5.340
29 pers. € 8.860 € 8.360 € 6.160

Prisene over er i euro og gjelder ukesopphold. Utleie lørdag– lørdag.
Prisene gjelder ved bekreftet bestilling minst 45 dager før oppholdets start.

Inkludert i prisen: sengetøy og håndklær med ukentlig skift, bruk av gass, vann og elektrisitet, bassenghåndklær, bruk av WIFI, TV, fri bruk av vaskemaskin og tørketrommel (strykejern og strykebrett), parkering, bemannet villa (gartner/vedlikehold/pool-mann) og maid service (vask) en gang i løpet av oppholdet.
Inkludert i prisen er også bruk av AC og eventuell bruk av oppvarming (fra november til april).

Babyseng kan leies mot et tillegg på € 100 per seng per uke.

Ekstraseng for voksen koster € 450,00 pr stk/pr uke.
Ekstraseng for barn opp til 12 år koster € 350,00 pr stk/pr uke.
Det er kun mulig å sette inn 1 ekstraseng. Maks 29 personer.
Nytt sett med rene håndklær/bassenghåndklær kan settes inn på forespørsel (mot et tillegg i prisen).
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 1.000,00. Pengene leveres tilbake i sin helhet ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade. Man kan betale/holde av dette vha Mastercard/Visa.
Prisene inkluderer ikke turistskatt. Denne skal betales på stedet. Turistskatten gjelder for alle personer over 14 år og utgjør € 1,00 pr døgn i inntil 6 døgn.
En lokal kokk er tilgjengelig og kan komme for å tilberede måltider i villaen. Må bestilles. Også mulighet for å bestille catering og shoppingassistanse f.eks innkjøp til frokost første dag (betales på stedet og må bestilles på forhånd).
Kjæledyr kan kun medbringes i lavsesongen (på forespørsel).

Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 17.00-20.00.
Hvis man ikke har mulighet til å sjekke inn før etter kl 20.00 må det betales en avgift på € 50,00 for ankomst før kl 23.00 og € 100,00 for ankomst etter kl 23.00.
Avreise: Innen kl 08.00-10.00.


Service

 • AC
 • Babyseng
 • Basseng
 • Engelsktalende vertskap
 • Grill
 • Jacuzzi
 • Kokk/kokkekurs
 • Oppvaskmaskin
 • Privat parkering
 • TV
 • Utsikt
 • Vaskemaskin
 • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.