Villa Bianca, Herlig bassengområde
Villa Bianca, Utsikt fra sitteområde
Villa Bianca, Langbord med panorama
Villa Bianca, Bassenget
Villa Bianca, Solsenger ved bassenget
Villa Bianca, Bord med parasoll
Villa Bianca, Pen stue med peis
Villa Bianca, Stilig og åpen kjøkkenløsning
Villa Bianca, Stue og kjøkken
Villa Bianca, Åpent kjøkken med spiseplass
Villa Bianca, Deilige senger
Villa Bianca, Pent bad
Villa Bianca, Herlig bassengområde
Villa Bianca, Skjermet sitteområde med utsikt
Villa Bianca, Huset

Villa Bianca

Villa Bianca

Eksklusiv villa for familieferien eller vennegjengen. Beliggenhet på toppen av en ås nær Montaione i Toscana. Villaen har AC og privat basseng, der deler av bassenget har boblebad. Svært god standard. Plass til 6 personer.

Villa Bianca går over ett plan. Nylig renovert med en blanding av moderne og tradisjonell innredning i gammel toskansk stil. Privat og inngjerdet eiendom på 1000 kvm med 3 store plener og vakre blomster og trær. Perfekt for familieferier eller vennegjengen. Tilrettelagt for funksjonshemmede. Villaen går over 90 kvm og har airconditioning og oppvarming. Flere skyvedører av glass fører ut til hage og uteområde. Stort og flatt uteareale.

Stuen, spiseområdet og kjøkkenet danner ett stort rom. Spiseområdet har bordplass til 6 personer. Godt utstyrt kjøkken: gasskomfyr, brødrister, kaffetrakter, elektrisk stekeovn, mikrobølgeovn, kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Villaen har WiFi og  parabol-TV. Alle de tre flotte soverommene har egne bad og skyvedører av glass som fører ut til hagen. Det er mulig å sette inn babyseng. Oversiktelig og fin villa hvor det er god innendørs gulvplass for barnelek. Bassenget ligger helt inntil villaen. Lett å ha full kontroll på barna til enhver tid.

Barnevennlig svømmebasseng med sirkelformet jacuzzi i egen område i bassenget, trinn til ulike nivåer. Bassenget (8x5m, dybde 90cm – 1,0m) er åpent i perioden 1. mai – 1. oktober. Bassenget er ikke oppvarmet. Om ønskelig, og hvis tempereturene er gode, kan bassenget åpnes tidligere enn oppgitt. Dette gjøres eventuelt mot et tillegg i prisen. Rikelig med solsenger og parasoller tilgjengelig. Bassenget, gårdsplassen og hagen er godt opplyst om kvelden. Sitteområdet i hagen har fantastisk utsikt over alle dalene som omgir åsen villaen ligger på. Her kan man nyte deilig toskansk mat og vin i godt selskap. Gårdsplassen er belagt med stein og omringet av oliventrær, blomster og store plener. Bakgården er innredet med komfortable møbler. Leiebil er nødvendig.

Det er tilgjengelig en lokal kokk som kan komme til villaen for å tilberede måltider. Mulighet også for å bestille catering og shopping-assistanse f.eks. innkjøp til frokost første dag. Montaione (km unna) og Castelfiorentino (6 km unna) er de nærmeste landsbyene med små butikker, banker, barer, restauranter og pizzeriaer mmSykehusCastelfiorentino (6 km/15min unna) og Empoli (26 km unna)TogstasjonCastelfiorentino 6 km/15 min unna. FlyplasserFirenze og Pisa (mindre enn 1 time unna)Andrea Bocelli’s årlige konsert -ved Teatro del Silenzio i Lajatico- avholdes 40 km unna. Rideskole 6 km unna. Tennis 6 km unna18 golfbane Castelfalfi  15 km unna.


Priser

Villa (pers) 4/1-28/3 28/3-12/4 12/4-17/5 17/5-21/6 21/6-26/7
Villa Bianca (6) € 2.60 € 3.300 € 3.400 € 3.500 € 3.900
Villa (pers) 26/7-30/8 30/8-20/9 20/9-4/10 4/10-20/12 2025
Villa Bianca (6) € 4.300 € 3.500 € 3.300 € 2.600

Oppdatert for 2024
Prisene over er i euro og gjelder ukesopphold. Utleie lørdag– lørdag i perioden 29/5-18/9.
Prisene gjelder ved bekreftet bestilling minst 45 dager før oppholdets start.

Inkludert i prisen: sengetøy og håndklær med ukentlig skift, bruk av gass, vann og elektrisitet, bassenghåndklær, velkomstpakke, bruk av WIFI, TV, fri bruk av vaskemaskin og tørketrommel (strykejern og strykebrett), sluttrengjøring, parkering, bemannet villa (gartner/vedlikehold/pool-mann) og maid service (1 time mandag-fredag).
Inkludert i prisen er også bruk av AC og eventuell bruk av oppvarming (fra november til april).

En babyseng med laken for barn opptil 2,5 år og en høy barnestol lånes ut gratis (dyne- og putevar må medbringes). Ved behov for flere senger/stoler kommer tillegg i pris, spør!
Ekstra babyseng koster € 90,00 pr stk/pr uke.
Ekstra høy babystol og balje til å vaske baby i koster € 25,00 pr stk/pr uke.
Det er mulig å sette inn ekstraseng. Tillegg ved 7 personer ved barn inntil 12 år € 350 per uke. Over 12 år (voksen) € 450,00.
Nytt sett med rene håndklær/bassenghåndklær kan settes inn på forespørsel (mot et tillegg i prisen).
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 500,00. Pengene leveres tilbake i sin helhet ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade. Man kan betale/holde av dette vha Mastercard/Visa.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.
En lokal kokk er tilgjengelig og kan komme for å tilberede måltider i villaen. Må bestilles. Også mulighet for å bestille catering og shoppingassistanse f.eks innkjøp til frokost første dag (betales på stedet og må bestilles på forhånd).
Tilrettelagt for funksjonshemmede.

Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 17.00-20.00.
Hvis man ikke har mulighet til å sjekke inn før etter kl 20.00 må det betales en avgift på € 50,00 for ankomst før kl 23.00 og € 100,00 for ankomst etter kl 23.00.
Avreise: Innen kl 08.00-10.00.


Service

 • AC
 • Babyseng
 • Babyseng (på forespørsel)
 • Barneseng
 • Basseng
 • Brødrister
 • Ekstraseng
 • Fryser
 • Grill
 • Hårføner
 • Jacuzzi
 • Kokk kan bestilles
 • Kokk/kokkekurs
 • Middag på forespørsel
 • Oppvaskmaskin
 • Parkering
 • Privat parkering
 • Strykejern
 • TV
 • Utsikt
 • Vaskemaskin
 • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.