Casa Celina

Luksus for 20+2 personer i en av Toscanas mange vakre åser. Mulighet for å sette inn 2 ekstrasenger for to barn under 12 år eller to ekstrasenger for voksne. Totalt plass til 20+2 personer. Nær Firenze, Siena, San Gimignano og Pisa. Villaen har totalt 10 soverom, 10 bad, AC, stort basseng og flotte uteområder. Villaen er lekkert innredet i en raffinert og rustikk stil. Casa Celina er en perfekt villa for familier og vennegjenger som ønsker å feriere sammen, eller markere en spesiell begivenhet/jubileum. I første etasje er det soverom og store oppholdsrom. I andre etasje er det tre «leiligheter». I Casa Celina har man godt med plass selv om man bor mange sammen.

Både innendørs og utendørs er det mulig å sitte sammen for måltider. Ved bassenget har man en unik, stor og flott taverna med langbord og sittegrupper. Utendørs er også en overbygd grillplass der man kan tilberede mat for store grupper. Eiendommen er svært pen, med blomster, busker, plener og heller/fliser. Ved bassenget er det rikelig med solsenger, fluktstoler og parasoller. Privat parkeringsplass hører med. Bassenget måler 7,5 x 15 m, med dybde fra 1.2-2.5m. Bassenget er åpent i perioden 01.05 – 01.10. Bassenget er ikke oppvarmet. I lavsesongen kan bassenget åpnes mot tillegg i prisen. Bassenget, tavernaen og hagen er godt opplyst om natten.

Veranda med teakmøblersolsengerfluktstolerparasoller.
Trapp til basseng med solsenger på den ene siden og plenområde på den andre. Stor overbygd grillplass.

I Casa Celina bor man landlig blant de vakre toskanske åsene i provinsen Firenze. Montaione (7 km unna) er en av de nærmeste landsbyene. Her finner du små butikker, barer, restauranter og pizzeriaer. Området er kjent for gode råvarer som trøffel, oster, skinker, og selvfølgelig olivenoljer og viner. Andrea Bocelli’s årlige konsert – Teatro del Silenzio – Lajatico 40 km unna. I 2015 holdes konserten 2. august. Rideskole 6 km. Tennis 6 km. 18 golfbane Castelfalfi – 15 km unna. Nærmeste butikker, banker, restauranter og alle andre tjenester er i Montaione 7 km, og Castelfiorentino 6 km. Sykehus: Castelfiorentino 7 km, Empoli 26 km. Togstasjon: Castelfiorentino 6 km. Flyplasser: Firenze og Pisa (mindre enn 1 time). Leiebil er nødvendig.

 

Om villaen (20+2):

Villaen er totalt på 400 kvm. Plass til 20 personer + mulighet for å sette inn maks 2 ekstrasenger for to barn under 12 år eller to ekstrasenger for voksne. Totalt plass til 20+2 personer.
Første etasje: 3 dobbeltrom, alle med egne bad og AC. Dette er romslige soverom med egne utganger mot hhv bassenget, hagen og plen med olivenlund. (Ikke nødvendig å gå gjennom hovedhuset). Plass til alle ved bord i spisestuen, stor peisestue, stue/leserom med sat-tv/video og åpen peis. Godt utstyrt kjøkken (gasskomfyr, elektrisk ovnsdel, mikrobøleovn, kjøleskap, fryser, kaffetrakter, brødrister osv. Eget vaskerom med vaskemaskin. (6 personer)

Andre etasje: 3 fløyer/leiligheter med til sammen 6 dobbeltrom. Hver fløy med egen inngang via utvendig trapp (gamle toskanske villaer ble bygget på denne måten). 
Nordøstre fløy: Entre, 2 dobbeltrom med egne bad. AC i begge rom. (4 personer).

Sentral fløy med hovedsuite: Overbygget balkong, stor stue, spisestue med liten kjøkkenkrok, 2 soverom, ett med dobbeltseng, ett med to enkle senger. Begge rom har egne bad. AC i begge soverom. (4 personer)

Søndre fløy: Med utsikt mot basseng. Balkong, stue med spiseplass og liten kjøkkenkrok, liten stue/leserom, dobbelt soverom med bad, soverom med to separate senger og bad.  AC i begge soverom 
Suite: Stort dobbelt soverom med AC og privat bad. Åpen peis. Store doble dører leder ut på privat solterrasse med trapp til bassenget.
Casa Celina 31/3-25/5 25/5-22/6 22/6-29/6 29/6-17/8
20 pers. 45.900 59.900 69.900 86.900
Casa Celina 17/8-24/8 24/8-21/9 21/9-19/10
20 pers. 66.900 59.900 45.900

Prisene over er i norske kroner og gjelder ukesopphold. Utleie lørdag– lørdag.
Prisene gjelder ved bekreftet bestilling minst 45 dager før oppholdets start.

Inkludert i prisen: sengetøy og håndklær med ukentlig skift, bruk av gass, vann og elektrisitet, bassenghåndklær, velkomstpakke, bruk av WIFI, TV, fri bruk av vaskemaskin og tørketrommel (strykejern og strykebrett), sluttrengjøring, parkering, bemannet villa (gartner/vedlikehold/pool-mann) og maid service (2 timer 2 dager i uken).
Inkludert i prisen er også bruk av AC (ikke i stuen på bakkeplan) og eventuell bruk av oppvarming (fra november til april).
En babyseng med laken for barn opptil 2,5 år og en høy barnestol lånes ut gratis (dyne- og putevar må medbringes). Ved behov for flere senger/stoler kommer tillegg i pris, spør!
Ekstra babyseng koster € 90,00 pr stk/pr uke.
Ekstra høy babystol og balje til å vaske baby i koster € 25,00 pr stk/pr uke.
Ekstraseng for voksen koster € 350,00 pr stk/pr uke.
Ekstraseng for barn opp til 12 år koster € 250,00 pr stk/pr uke.
Det er kun tillatt med 2 ekstrasenger (2 stk for voksen eller 2 stk for barn). Totalt plass til 20+2 personer.
Nytt sett med rene håndklær/bassenghåndklær kan settes inn på forespørsel (mot et tillegg i prisen).
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 1.000,00. Pengene leveres tilbake i sin helhet ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade. Man kan betale/holde av dette vha Mastercard/Visa.
Prisene inkluderer ikke turistskatt. Denne skal betales på stedet. Turistskatten gjelder for alle personer over 14 år og utgjør € 1,00 pr døgn i inntil 6 døgn.
En lokal kokk er tilgjengelig og kan komme for å tilberede måltider i villaen. Må bestilles. Også mulighet for å bestille catering og shoppingassistanse f.eks innkjøp til frokost første dag (betales på stedet og må bestilles på forhånd).
Kjæledyr kan kun medbringes i lavsesongen (på forespørsel).
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 17.00-20.00.
Hvis man ikke har mulighet til å sjekke inn før etter kl 20.00 må det betales en avgift på € 50,00 for ankomst før kl 23.00 og € 100,00 for ankomst etter kl 23.00.
Avreise: Innen kl 08.00-10.00

 • AC
 • Babyseng
 • Basseng
 • BBQ-område
 • Engelsktalende vertskap
 • Grill
 • Hårføner
 • Maid service
 • Oppvaskmaskin
 • Privat parkering
 • Utsikt
 • Vaskemaskin
 • WIFI

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.

Kommentarer er stengt.