Casa Bruschini, Hagen
Villa Segromigno, Herlig bassengområde
Casa Bruschini, Uteområde
Casa Bruschini, Kjøkken
Casa Bruschini, Kjøkken
Casa Bruschini, Romslig stue
Casa Bruschini, Inngangspartiet
Casa Bruschini, Inngangspartiet
Casa Bruschini, Pene soverom
Casa Bruschini, Pene soverom
Casa Bruschini, Pene soverom
Casa Bruschini, Pene soverom
Casa Bruschini, Soverom og lite kjøkken
Villa Segromigno, Basseng i olivenlund
Casa Bruschini, Hagen
Casa Bruschini, Hagen
Villa Segromigno, Oversikt over husene på eiendommen

Casa Bruschini

Casa Bruschini

Drømmer du om å leie et hus i Lucca med spesielt sjarmerende omgivelser? Casa Brushini med plass til 8 personer, har AC og har fine uteplasser for måltider utendørs. Huset har delt basseng og tennisbane. Restaurant på stedet.

Casa Bruschini ligger på et tun med fem hus i forskjellige størrelse. Casa Bruschini er det største huset. Alle husene har sine private uteområder, som er vakkert beplantet med roser, urter, planter og trær. Bruschini er et eldre totalrestaurert bondehus innredet med smakfulle tradisjonelle toskanske møbler. Huset har fullt utstyrt og moderne kjøkken, og pene bad. Fra kjøkkenet er det direkte utgang til utendørs patio i hage.

I åssidene rundt den gamle byen Lucca ligger det en rekke store og ærverdige villaer. Villaene ble bl.a. reist av rike handelsmenn fra Firenze og Napoleon Bonapartes vennekrets, og kan være på over 1000 kvm. Casa Bruschini ligger på en slik eiendom. Eiendommen strekker seg over flere mål, og har også store områder med olivenlunder (5000 oliventær). På stedet kan du kjøpre eiendommens extra vergine olive oil. Man ankommer eiendommen gjennom en frodig allé, passerer eiendommens hovedvilla og parkerer ved betjent resepsjon. Casa Bruschini og de andre 4 husene ligger tett på resepsjonen. Her kan du lese mer om eiendommen, og de fem husene: Villa Segromigno. Bassenget (12x6m, dybde 1,40m) ligger med praktfull utsikt. Bassenget er åpent i sesongen. Restauranten på stedet er åpent for frokost og middag. Her bor man like ved «Strada del Vino», og kan besøke flere vingårder. I gangavstand finner du Luccas beste vingård.

På den store eiendommen ligger ytterligere 3 selvstendige villaer. Se to av husene: Villa Le Rose og Villa Gelsomino

Nærmeste dagligvare: 5 min. med bil. Nærmeste restaurant: ca 15 min gangavstand til to restauranter. Avstand til Pisa 45 min. Sjøen 45 min, Lucca 15 min, Firenze 1 time og 15 min, Siena 1 t 50 min, Volterra 40 min, Cinque Terre 1 t 30 min. Flyplasser: Norwegian flyr direkte til Pisa.

Lucca går for å være en av de vakreste byene i Toscana: Les mer

Bassenget er ikke åpent hele året, og vi ber deg sjekke om det er åpent ved leie utenom perioden 25 mai og 28 september.

Om Casa Bruschini (8): AIRCONDITION

Casa Bruschini er et romslig hus med 5 dobbeltrom og ett rom med en enkelseng. 4 bad. Plass til 11 personer. Huset går over to etasjer. To romslige dobbeltrom med hver sine bad. Et noe større dobbeltrom med dobbeltseng og enkeltseng med privat bad. En suite med dobbeltrom og et rom med to enkeltsenger,  samt bad. Suiten har også eget lite kjøkken. Huset har flott stue med peis og meget pent fullt utstyrt kjøkken med stort spisebord. Huset er pent innredet med pene møbler og fine farger. Huset har uteplass med stoler og bord. Direkte adgang fra kjøkken til uteplass. 50 m til basseng. 100 m til tennisbane.


Priser

Villa/pers 1/4-15/4 15/4-3/6 3/6-1/7
Casa Bruschini (8) € 2.800 € 2.600 € 2.800
Villa/pers 1/7-26/8 26/8-30/9 30/9-23/12
Casa Bruschini (8) € 3.500 € 3.200 € 2.600

Prisene over er i euro og gjelder ukesopphold.

Prisene inkluderer sengetøy og håndklær til bruk inne, skiftes ukentlig.
Det betales et tillegg for strøm til oppvarming, dette er normalt kun nødvendig ved leie for perioden før mai eller fra slutten av september.
Betaling for AC skjer på stedet. Priser € 300,00 pr uke.
Kostnad for vask kommer i tillegg og betales på stedet € 90,00,
Mulighet for lån av barnesenger og barnestoler, på forespørsel.
Trådløs internett ved bruk av egen maskin ved stedets kontor.
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum. Dere får tilsendt et bookingskjema som skal fylles ut og returneres ved bekreftelsen.
Restbeløpet betales 3 måneder før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 16.00 og 19.00. Gis beskjed dersom du ankommer etter 19.00.
Avreise: Innen kl 10.00.


Service

 • Babyseng
 • Barnestol
 • Basseng
 • Frokost på forespørsel
 • Frokost på stedet
 • Grill
 • Internett ved kontoret
 • Kan beverte 80 personer
 • Lunsj på forespørsel
 • Maid som vasker klær
 • Middag på forespørsel
 • Mulighet for vielse
 • Oppvaskmaskin
 • Privat parkering
 • Tennisbane

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.