Midt i vindistriktet Bolgheri
Basseng med mosaikk
Ettermiddag ved bassenget
Fremsiden av huset med terrasse
Ute dusjen
Terrasse med sittegrupper
Kveldsbad
Terrasse
Soverom med to enkeltsenger
Dobbeltrom
3 pene om moderne bad
Kjøkken i øverste etasje
Stue i øverste etasje
Trapp ned til stue og kjøkken
Stue i nederste etasjen
Kjøkken i underetasjen
Ett av 4 soverom
Dobbeltrom med inngang til bad
Dobbeltrom med inngang til bad
Lite SPA
Slapp av
Badstue
Bolgheri
Viale dei Cipressi
Castello di Bolgheri
Sjarmerende uterestauranter i Bolgheri
Drone mot middelhavet
Basseng opplyst om kvelden
Føyelsmyke sommerkvelder

Casa Bolgheri

Casa Bolgheri

Villa i vindistriktet Bolgheri.

Casa Bolgheri er en villa med 4 soverom, 3 bad, AC og herlig basseng midt i vindistriktet Bolgheri. Kun 12 km til middelhavet og fine strender. Et perfekt feriehus for to familier eller for venner.

Den store eiendommen er inngjerdet. Her kan man boltre seg i en stor privat hage uten innsyn, og slappe av ved det fine bassenget (10 x 5 m, 1,30 m dybde). Huset har en 40 kvm stor overbyd terrasse med hyggelige sittegrupper. Der er det perfekt å nye måltider utendørs. Det er grill på stedet. Huset har WI-Fi. Huset er miljøvennlig med solcelleanlegg som forskyner huset med all strøm.

Casa Bolgheri ligger i landlige omgivelser med utsikt utover vinmarker og olivenlunder. Det er kort avstand til spennende middelalderbyer og kystbyer. Ønsker du aktivitet i ferien er dette et flott sted for turer til fots eller på sykkel. Nærmeste lille koselige by er Bolgheri, med en rekke spisesteder for lunsh og middag.

Huset har eget lite SPA med badstue og «emotional shower». Rommet er åpent hele året, men er kanskje mest kjærkommet om våren og høsten. Dusjsåpe med lokal olivenolje, bodylotion, badekåper, liggestoler og urtete er tilgjengelig. Der er også et stereo-system med usp inngang.

Kjente byer i området: Volterra, Pisa, Lucca, Siena, Firenze og kystbyene: Bibiona, Vada, Cecina og San Vincenzo.

Om huset

Boligen går over to etasjer. Man kommer inn i husets andre etasje. Underetasjen er høy og halve delen ligger delvis under bakken. AC er kun i øverste etasje. I underetasjen er rommene svale. Huset har også WIFI, og parabol-TV.

I begge etasjene er det 2 soverom, bad, kjøkken og stue. I tillegg har man også tilgang på eget velværerom med badstue og «emotional dusj» i underetasjen.

Andre etasje: Stue med utgang til stor og herlig veranda. Fra stuen går det spiraltrapp ned til underetasjen. Godt utstyrt kjøkken: 4 kokeplater, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap, amerikansk kaffemaskin, brødrister. Soverom 1: 2 enkeltsenger (0,80 bredde). Mygnetting på vindu. Soverom 2: 1 dobbeltseng (1,60 bredde). Direkte tilang på bad med dusj. Myggnetting på vindu. Ytterligere ett bad med dusj.

Ved bassenget er det tilgjengelig 4 solsenger, 4 solstoler og utedusj.

Underetajsen: Soverom 3: 2 enkeltsenger (0,80 bredde). Myggnetting på vindu. Soverom 4: dobbeltseng (1,60 bredde). Mygnetting på vindu.

Eiendommen har også parkering for 4 biler.

Beliggenhet

Bolgheri ligger på vestkysten i Toscana, og er en pittoresk liten landsby. Her finnes flere restauranter og spesialforetninger for vin og andre lokale produkter. Man parkerer utenfor byporten mog går til fots inn i  Castello di Bolgheri. I den koselig byen kan man la seg forføre av de mange rustikke og sjarmerende bygningene, og de koselige uterestaurantene. Fra kysten og opp til Bolgheri ligger en lang allé med store, flotte sypresser. Alléen heter «Viale dei Cipressi» og er et berømt fotomotiv. Bolgheri klinger kjent i mange vinelskeres ører, da det her produseres noen av verdens beste viner. Noen av disse er Sassicaia, Ornellaia, Tignanello, Solaia m.fl.


Priser

Antall personer 6/1-23/3 23/3-6/4 6/4-4/5 4/5-8/6 8/6-29/6
8 personer € 1.040 € 1.790 € 1.390 € 1.790 € 2.290
Antall personer 29/6-24/8 24/8-7/9 7/9-28/9 28/9-2/11 2/11-21/12
8 personer € 3.290 € 2.290 € 1.790 € 1.390 € 1.040

Redigert for 2024
Prisene over er i euro og per uke. Det er leie fra lør til lør. i høysesong.
Solcelleanlegg forsyner huset med all strøm. Sengetøy og håndklær er inkludert.
Det er tilgjengelig totalt 3 babysenger og 3 barnestoler. Euro 50 per uke per sett.
Man betaler i tillegg for sluttvask på € 130 på stedet.
Man må betale for forbrukt gass til AC og annet(kjøkken).Leses av på måler.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen. Rundt € 1,00 per pers per døgn i 2024.
Et sikkerhetsdepositum på € 500,00 skal betales ved ankomst. Dette returneres ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade.

Ankomsttidspunkt: fra 15:00. Det gjøres avtale om ankomst for personlig overlevering av nøkler.
Avreise: kl 10:00


Service

  • 30 min. til kysten
  • AC
  • Basseng
  • BBQ
  • Komfyr
  • Strykebrett
  • Terrasse
  • Utsikt
  • Vaskemaskin
  • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.