Ferie med venner

Ferie med venner, feriebolig i Italia : Primatoscana

Reis til Toscana på ferie med venner og familie. Hva med å ta med «syklubben» på langweekend, eller sykkelkubben på sykkelopplevelser, vinklubben på smakstur eller vennegjengen på kokkekurs kombinert med skiferie på 1950 moh?

Dra til Toscana om høsten og plukk oliven sammen. Primatoscana er behjelpelig med å skreddersy program og formidle ulike tjenester i Toscana.

Sykkelklubb

Sykkelklubben eller vennegjengen. Treningsøkter eller koseturer. I Toscana kan du dra på sykkelturer året rundt. Når det er kaldt og is og slafs på veiene hjemme i Norge, er det deilig å kunne sette seg på flyet til Toscana. Sykkel kan du leie på stedet, og vi kan være behjelpelig med å formidle tjenester som frakt av sykler. Vi kan også komme med tips om sykkelruter. Dere kan leie sykkel og gps med innlagte ruter til vingård, Pisa eller annet sted. Er man på sykkeltur må man ha næring. I Italia er det lett å få i seg nok karbohydrater. Pasta er de gode på, og den smaker fantastisk. Bildet er fra en sykkeltur tidlig om morgenen i Chianti. Den lille byen heter Radda. Der var det deilig å innta frokost etter en 4 mil lang morgentur. Primatoscana kan skreddersy sykkelturer for grupper. Ta kontakt med oss.

Kokkekurs med venner

I Toscana kan du lære å lage pasta, husmannskost eller få gourmet-opplevelser. Toskanerne elsker de kraftige rene smakene, og kjøkkenet er enkelt og ukomplisert med fantastiske råvarer. Primatoscana kan tipse om kokkekurs i Lucca-området. For grupper fra ca 5 personer og oppover kan vi skreddersy egne kokkekurs med påfølgende middag.
Ta kontakt for tilbud.

Besøk vingårder

Dra på ferie med venner og smak dere gjennom kjente vinsteder som Chianti, Montalcino, Montepulciano eller Bolgheri. Det er også mange gode viner i Luccaområdet. Prøv Tenuta di Valgiano eller Fubbiano. Legg også turen til Montecarlo som også har deilige viner. Glem selvfølgelig ikke olivenoljen! Smak deg frem til din favoritt og kjøp med deg extra virgin olive oil hjem. Lucca er kjent for sine gode oljer. Italia er det landet som produserer mest olivenolje, og oljer fra Toscana og Umbria er ansett som de beste. Olivenoljen fra Liguria (nord for Toscana) har også mange tilhengere.

På ferie med venner og barn

Lei et sted med hage og mulighet for å samles rundt felles lunsjer og middager på kvelden. Når barna har lagt seg, kan de voksne trygt sitte i hagen og nyte den toskanske vinen. Primatoscana har en rekke boliger der to eller flere familier kan bo sammen. Det er både hyggelig og økonomisk.  Hva med litt selskapsleker samme på villaen, både for store og små?

På ferie med besteforeldre

Flere reiser på ferie med besteforeldre. Det er hyggelig å leie hus sammen og det er viktig å finne et sted der man kan trekke seg tilbake når man har behov for å være for seg selv. Primatoscana har flere store villaer med flere bad, dobbeltsenger, og store uteområder. Lei dere stor bil og opplev Toscana sammen.

Tips:

Meld deg på vårt nyhetsbrev for tips og inspirasjon om Italia!