Winefarm i Chianti

Leiligheter på vingård i hjertet av Chianti. Fleksible ankomst og avreisedager. Her bor du godt i hjertet av Chianti med nydelig utsikt til middelalderbyen Castellina in Chianti, olivenlunder, vinranker og århundre gamle sypresser.

Vingården er totalrenovert, og har den sjarmerende rustikke stilen som karakteriserer lignende bygg i Toscana. Her tilbys 12 leiligheter med plass til 2 – 5 personer. Minimum opphold er 3 døgn.

Chianti har mange kjente vingårder. Dette er området for de som er glad i god mat og vin, men også et deilig sted å feriere for barnefamilier. Her finner du et godt utvalg av alt fra enkle trattoria’er til eksklusive restauranter med stjerne i Michelin-guiden. Winefarm in Chianti er på over 200-hektar, og ligger fredelig tilbaketrukket i vakker natur. Leilighetene ligger i terrassert terreng. Her finner du gårdsplasser belagt med brostein og koselige sittegrupper. Leilighetene har et felles deilig basseng (6x10m, dybde 1,40m) og terrasse med BBQ-område. Bassenget er åpent i perioden fra slutten av mai til slutten av september. Eiendommen er pent beplantet, og det dufter av urter, roser og lavendel. Om kveldene kan gjestene sosialiseres, og nyte en god flaske Chianti i vinbaren, eller fange opp de siste nyhetene på TV’en i salongen. Varmt, ferskt brød og croissanter kan kjøpes hver morgen og nytes i egen leilighet, eller man kan bestille frokostbuffet. Det kan organiseres med kokk som tilbereder deilig toskansk mat. Vingårder som tilbyr overnatting kalles i Italia for agriturismo. Agriturismo er en perfekt boform i Toscana. Det er spennende å se bøndenes arbeid med vindruene. Vertskapet vil stolt fortelle om prosessen rundt dyrking og lagring av vin, og gjestene kan nyte produkter fra gården. I slutten av september kan man oppleve høsting av vindruene. Winefarm in Chianti ligger sentralt plassert 50 minutter fra Firenze, 25 minutter fra Siena og kun 5 minutter fra Castellina i Chianti. Pisa flyplass: 138 km (1 t og 45 min). Lucca 116 km (1 t). Grosseto; 95 km (1 time og 25 min.). Cecina (sjøen): 88 km. Nærmeste supermarked: Castellina in Chianti.

 

Om leilighetene:

Istrice (2)

Koselig leilighet for to personer: dobbelt soverom, bad med dusj og kjøkken/stue med peis. Leiligheten har en vestvendt balkong og en østvent uteplass med bord og stol. Leiligheten ligger i andre etasje, og har vakker utsikt.

Oca – Civetta – Tartuca (2)

Komfortable og pene leiligheter med utsikt over olivenlunder og vinranker. Inneholder dobbelt soverom, bad med badekar, stue og et fullt utstyrt kjøkken. Leilighetene har egen liten privat uteplass med bord og stoler, og ligger i andre etasje. For å nå uteplalssen må man gå rundt bygningen da uteplassen ligger på baksiden av huset. Civetta har sovesofa.

Giraffa – Lupa (2)

Leilighet med oppgradert standard: et dobbelt soverom, bad med badekar, stor stue med peis og et fullt utstyrt kjøkken. Lupa tilbyr en spektakulær utsikt over de omliggende vingårdene, mens Giraffa har sin egen private terrase. Leilighetene ligger i andre etasje. Giraffa har sovesofa, og kan kobles til Pantera, 8 personer. Lupa har sovesofa.

Montone – Selva – Torre (2)

Leiligheter med høyeste standard. Stort dobbelt soverom, bad med badekar, stor stue med peis, spisestue og fullt utstyrt kjøkken. Fantastisk utsikt over de omkringliggende vingårder. Montone og Selva har sin egen private hage ved inngangen, med bord og stoler. Torre har eget lite bord og stoler foran inngangen. Torre er en karakteristikk leilighet og ligger i et tårn med flott utsikt. Inngang fra første etasje. Montone og Selva ligger i første etasje. Torre og Selva har sofaseng.

Pantera – Leocorno (4)

Leilighetene har to doble soverom med bad, et med badekar, og et med dusj. Leilighetene har videre stue med peis, spisebord og fullt utstyrt kjøkken. Begge leilighetene har sin private uteplass. For å nå uteplalssen til Leocorno må man gå rundt bygningen da uteplassen ligger på baksiden av huset. Pantera har uteplass ved inngangsdøren. Valgfritt: ekstra seng på forespørsel. Leilighetene ligger i andre etasje. Giraffa har sovesofa, og kan kobles til Pantera, 8 personer.

Aquila (4)

Leiligheten er oppgradert med høyere kvalitet. Har to store doble soverom med bad, ett med badekar, og ett med dusj. Stor stue med vakker peis, spisebord og et fullt utstyrt kjøkken. Fantastisk utsikt over de omkringliggende vingårder. Leiligheten har koselig terrasse med spisebord og stoler. Det er mulig å sette inn en ekstraseng.

Leilighet/datoer 1/4-6/4 6/4-31/5 31/5-19/9 19/9-1/11
pris pr døgn pris pr døgn pris pr døgn pris pr døgn
Istrice (2 pers) € 138 € 124 € 138 € 124
Oca - Civetta Tartuca (2 pers) € 155 € 133 € 155 € 133
Giraffa - Lupa (2 pers) € 175 € 148 € 175 € 148
Montone - Selva Torre (2 pers) € 199 € 176 € 199 € 176
Pantera - Leocorno (4+1 pers) € 275 € 231 € 275 € 231
Aquila (4+1 pers) € 297 € 256 € 297 € 256

Prisene over er i euro og gjelder pr døgn. Minimum opphold er 3 netter i periodene 29/3-3/4 og 26/5-29/9. Forøvrig minimum 2 netter.

Prisene er inkludert lys, vann, sluttrengjøring, håndklær, sengetøy og gass til matlaging.
Prisene inkluderer ikke turistskatt. Denne skal betales på stedet. Turistskatten gjelder for alle personer over 13 år og utgjør € 1,50 pr døgn i inntil 6 døgn.
Det betales et tillegg for strøm til oppvarming, dette er normalt kun nødvendig ved leie for perioden før mai eller fra slutten av september. Betales ved avreise.
Ekstraseng er tilgjengelig for € 40,00 pr person pr døgn. Gjelder sengeplasser som står i parentes. € 30 for barn.
Leie av babyseng € 10,00 pr døgn.
Frokost, personlig kokk, eller ferske bakevarer på forespørsel mot tillegg.
Kjøkkenet skal leveres ryddet ved avreise. Uryddig kjøkken vil bli belastet med € 35,00.
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 15.00 og 18.30. Ankommer man utenom disse tidspunktene må dette avtales på forhånd.
Avreise: Mellom kl 09.30 og 10.00.

 • Babyseng
 • Basseng
 • BBQ
 • Engelsktalende vertskap
 • Ferske bakervarer på forespørsel
 • Fleksibel ankomst/avreise hele året
 • Frokost på forespørsel
 • Frokost på stedet
 • Internett i resepsjonen
 • Kokk/kokkekurs
 • Komfyr
 • Parkering
 • Personlig kokk på forespørsel
 • Salg av egne produkter
 • Utsikt
 • Vaskesmaskin i fellesrom
 • Vinsmaking
 • WIFI

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.

Kommentarer er stengt.