Vær din egen sykkelguide i Toscana

Drømmer du om å sykle i Toscana? Nå kan du på egenhånd sykle sykkelruter som er nøye valgt ut av profesjonelle og lokalkjente. En gps festet til rattet, viser deg på en enkel måte ruten du skal sykle. Du kan selv bestemme tempo, hvor du vil stoppe for lunsj, om du skal ta deg en dukkert osv. Nyt friheten ved ikke å sykle i gruppe med guide.

Er dere flere som sykler sammen, anbefaler vi gps på hver andre sykkel i følget. Du får opplæring og briefing hos vår samarbeidsparter i Lucca, som også gir bistand under turen ved behov. Disse har oppdatert informasjon om rutene, og vil kunne gi direkte hjelp om nødvendig. Dere bor på sjarmerende og sykkel-vennlige 3/4 stjerners hoteller. Din bagasje blir overført fra sted til sted, så du slipper å ha den på ryggen. Du kan velge mellom ulike type sykler: trekking sykkel (se bilde under) racer (bilde under), eller el-sykkel. Distansene du sykler avhenger av type sykkel, terreng og ambisjonsnivå. For den som ønsker å sykle på trekking-sykkel, vil det tidvis være ruter på landeveier av grus og hvor det er lite trafikk. Dagsetappene på disse turene kan ligge på fra 35 til 59 km. De som sykler på racer sykler på asfalt, og kan sykle fra 60 til 120 km per dag. Våre sykkelpakker varer fra 3 til 7 dager. Du bestiller selv fly, og tar deg til Lucca. Anbefalte flyplasser er Pisa og Firenze. Her kan du lese mer om tips om fly til Italia

Trekking-sykkel
Racer

Våre populære ukesturer med priseksempel

1. Lucca til Firenze, 7 dager – trekking-sykkel (kan tilpasses for 3 til 4 dager. Be om tilbud)

Høydepunkter: Pisa – Lucca – Vinci – Montecarlo – Montecatini Terme – San Miniato – Firenze – Padule Fucecchio – Piazzale Michelangelo og Fiesole –  det toskanske landskapet. Priser fra NOK 7.100 til 8.100,00 per person (tid på året spiller inn). Prisen inkluderer 7 netter i dobbeltrom med continental frokost på 3/4 stjerners hotell, gps (med batteri), kart, bagasjeoverføring, verktøy-kit og nødnummer til vårt team i Lucca. Tillegg: for singel rom + NOK 2.900. I tillegg kommer pris for leie av sykkel. F.eks leie av trekkingsykkel 7 dager: NOK 1150,00. Leie av sykkelveske 7 dager NOK 280,00.

Sykkelstopp på vingård.

2. Kysten av Toscana, 7 dager – trekking-sykkel  (kan tilpasses for 3 til 4 dager. Be om tilbud)

Høydepunkter: Turen går gjennom kunstbyer og middelalderlandsbyer; Lucca – Viareggio – Torre del Lago Puccini – Pisa – Castiglioncello – Bibbona – «Vin-veien» gjennom de berømte «SuperTuscan» områdene i Bulgari – Castagneto Carducci – San Vincenzo – Baratti – Follonica. Priser fra NOK 7.500 til 9.500,00 per person (tid på året spiller inn). Prisen inkluderer 7 netter i dobbeltrom med continental frokost på 3/4 stjerners hotel. GPS (med batteri) og kart. Bagasjeoverføring. Verktøy-kit og nødnummer til vårt team i Lucca. Tillegg: for singel rom + NOK 2.900. I tillegg kommer pris for leie av sykkel. F.eks trekkingsykkel 7 dager: 1150,00. Sykkelveske NOK 280,00.

Bolgheri

Høydepunkter tilpasset racer:

Ønsker du å sykle med racer vil turene gå på landeveier på asfalt. Turene starter med utgangspunkt i Lucca, og derfra er mulighetene mange. Vi skreddersyr et opplegg basert på antall dager og overnattinger dere ønsker. Her er eksempler på ruter der kjente byer i Toscana er mål for turen.

1. Lucca, Vinci, Volterra, San Gimignano.

2. Lucca, Firenze, Siena

Dagsturer fra Lucca

Har du leid feriehus eller bor på hotell i Lucca og ønsker en dag eller to på sykkeltur? Vi kan skreddersy alt fra liten tur til vingård på trekking-sykkel, til langtur på racer. Turen er basert på at du sykler med gps på sykkelruter syklet opp av profesjonelle. Turene blir kontinuerlig kvalitetsikret, slik at du ikke skal møte på overraskelser som at en vei er stengt eller lignende.

Vil du vite mer? Ikke nøl med å kontakte oss på post@primatoscana.no

Vannflasker fylles, god tur!