Online pastakurs

Bli med på hyggelig og sosial opplevelse hjemme på ditt eget kjøkken.

NESTE KURS
Dato: dato ikke satt
Tid:
Pris: kr 250,- pr husstand


Inkl: 1 t og 30 min live kokkekurs på zoom, handleliste og oppskrift.

Lær å lage pasta hjemme på ditt eget kjøkken. Denne fredagen skal vi i tillegg til å lage selve pastadeigen, lage to ulike typer retter med fylt pasta. Den ene retten vil være med kjøtt, mens den andre er basert på grønnsaker. Når du har meldt deg på vil du motta handleliste, og en oversikt over eventuelle forberedelser. Kurset passer også for dem som tidligere har deltatt på våre pastakurs. Denne gangen blir det helt nye pastaretter.

Du trenger ikke pastamaskin

Det kreves ingen forkunnskaper og du trenger ikke pastamaskin. Sammen med våre eksperter direkte fra Lucca i Toscana vil du lære å lage hjemmelaget pasta fra bunden.

Mauro og Tze’ela i Cooking in Toscana overrasker alltid med spennende smakskombinasjoner. Samle familien på kjøkkenet og oppfordre venner og kjente til å melde seg på. Vi lover god stemning.

Dette lærer du:

  • Tilberedning av pastadeig
  • Hvordan kjevle og forme pasta til to ulike retter
  • Vi lager to ulike pastaretter med spennende smaker

Direkte fra det italienske kjøkken

Live-kurset sendes direkte fra kjøkkenet hjemme hos Mauro og Tze’ela i Lucca. Kokkeekteparet er kjent for mange av Primatoscana sine kunder da de ofte leies inn som kokker til grupper i ferieboliger. Det siste halve året har de hatt stor suksess med live-kokkekurs direkte fra Italia. De har lang erfaring og brenner for det italienske kjøkken. De tar gjerne en skål med oss og er i sitt ess når de lager mat sammen med andre. Kokkene snakker godt engelsk.

Primatoscana vil være host og kan besvare eventuelle spørsmål på norsk underveis.

Forberedelser

Du mottar handleliste og oversikt over hva du trenger av utstyr, samt personlig zoom-invitasjon når betalingen er registrert. Oppskriften vil du motta etter kurset.

Har du ytterligere spørsmål kontakter du oss på: post@primatoscana.no


MELD DEG PÅ HER

Påmelding innen kl 14.00 dagen før kurset.
Faktura blir sendt på e-post når vi har mottatt din bestilling.

Påmelding online pastakurs

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.