Villa Sangiovese, Avslappning under tak ved bassenget
Villa Sangiovese, Solstoler og skygge ved basseng
Villa Sangiovese, Flott beliggende basseng med utsikt
Villa Sangiovese, Lunsj i skyggen ved basseng
Villa Sangiovese, Basseng
Villa Sangiovese, Utsikt fra bassenget
Villa Sangiovese, Lunsj i skyggen ved basseng
Villa Sangiovese, Godt utstyrt kjøkken
Villa Sangiovese, Utgang basseng fra stuen
Villa Sangiovese, Stue
Villa Sangiovese, Stue
Villa Sangiovese, Stue
Villa Sangiovese, Spisestue
Villa Sangiovese, Stue
Villa Sangiovese, Soverom
Villa Sangiovese, Soverom
Villa Sangiovese, Pene bad
Villa Sangiovese, Soverom
Villa Sangiovese, Gjestebad
Villa Sangiovese, Solsenger ved bassenget og villaen
Villa Sangiovese, Solstoler ved basseng
Villa Sangiovese, Basseng
Villa Sangiovese, Utsikt
Villa Sangiovese, Utsikt

Villa Sangiovese

Villa Sangiovese

Vakker villa med en nydelig utsikt

Villa Sangiovese er en vakker villa med plass til 12 personer. Den ligger for seg selv toppen av en liten bakketopp omgitt av gamle toskanske sypresser. Fra eiendommen har man også en flott utsikt. Her bor man landlig på en eiendom, i de vakre toscanske åsene i provinsen Firenze. Montaione (7 km unna) er nærmeste landsby med små butikker, barer, restauranter og pizzeriaer. Her bor man mindre enn en time fra steder som Firenze, Pisa og Siena. Det er kun 20 minutter til byer som San Gimignano, Volterra og Certaldo.

Villaen går over to etasjer og er lekkert innredet. Villaen har en en koselig og moderne kjøkken, en stor og komfortabel stue og pluss en spisestue der det er mulig å dekke til langbord for 20 personer. Det finnes 6 store soverom og hele 7 bad. Alle soverommene har dobbeltsenger i queen størrelse. Villa Sangiovese har også air condition og varmeanlegg

Eiendommen er svært pen med blomster, busker, plener og heller/fliser. Det er ingen gressplen. Privat parkeringsplass tilhører eiendommen. Bassenget er 7m x 14m,  med en dybde fra 1.2m til  2.5m. Boblebad dybde 90cm. Bassenget er åpent i perioden 01.05 – 01.10. I lavsesongen kan bassenget åpnes mot tillegg i prisen. Bassenget, tavernaen og hagen er godt opplyst om natten. Villaen er i tillegg barnevennlig med store gulvflater inne som går i flukt med terrassen ut til bassenget. Man har derfor god oversikt over barns lek. Det er tilgjengelig en lokal kokk som kan komme til villaen for å tilberede måltider. Mulighet også for å bestille catering og shoppingassistanse for eksempel innkjøp til frokost første dag.

Beliggenhet

Nærmeste butikker, banker, restauranter og alle andre tjenester er i Montaione 7 km, og Castelfiorentino 6 km. Sykehus: Castelfiorentino 7 km, Empoli 26 km. Togstasjon: Castelfiorentino 6 km Flyplasser: Firenze og Pisa (mindre enn 1 time) Leiebil er nødvendig.
Andrea Bocelli’s årlige konsert Teatro del Silenzio Lajatico 40 km unna
Rideskole 6km. Tennis 6km. 18 golfbane Castelfalfi 15km unna.

Om Villaen:

Villaen er på 275 kvm og går over 2 etasjer. Villaen har air condition og varmeanlegg. Det er totalt plass til 12 personer + 1 barn under 12 år i ekstraseng i spisestuen eller 1 voksen i ekstraseng i spisestuen. Hvert rom har hårføner. Første etasje: stue peisestue, spisestue med spisebord. Gjestebad. Kjøkken. Andre etasje: Fem doble soverom med private bad (ett med badekar og hånddusj) og ett soverom med to enkeltsenger, og bad med dusj. Soverom: 6 soverom. Bad: 7. Kjøkken: 6 gasskomfyr, elektrisk stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin.

Kjøleskap, fryser vaskemaskin og tørketrommel. Spisestue/stue: To bord kan settes sammen, og dekke til opptil 20 gjester. Peisestue med sofaer. Hage og Terrasse. Svømmebasseng:  7m x 14m. Utendørs: Stor og delvis overbygd terrasse med polstret smijern-møbler. Terrasse med solsenger og parasoller. Store franske vinduer fra villaen går rett ut på terrassen. Ingen gressplener. Basseng: 7m x 14m; grunne Åpne 01.05 til 01.10. I tilfelle av godt vær bassenget kan bli åpnet tidligere og i lavsesongen kan det bli åpnet på et supplement. Bassenget, terrasse og hage er opplyst om natten.


Priser

Villa Sangiovese 5/1-28/3 28/3-12/4 12/4-17/5 17/5-21/6 21/6-26/7
12 pers. € 3.900 € 4.200 € 4.900 € 6.200 € 7.700
Villa Sangiovese 26/7-30/8 30/8-20/9 20/9-4/10 4/10-20/12
12 pers. € 7.300 € 6.700 € 4.700 € 3.900

Oppdatert for 2024
Prisene over er i euro og gjelder ukesopphold. Utleie lørdag– lørdag i perioden 29/5-18/9. I øvrige perioder 4 eller 5 døgn.

Inkludert i prisen: sluttvask, sengetøy og håndklær, bruk av gass, vann og elektrisitet, bassenghåndklær, bruk av WIFI, TV, fri bruk av vaskemaskin og tørketrommel (strykejern og strykebrett), parkering, stell av gartner/basseng, og bruk av AC til nedkjøling.
Ev bruk av oppvarming betaler man for.

Det er mulig å sete inn en ekstra seng mot en kostnsd på € 50 per uke.
Barneseng og høy barnestol koster € 50 per stk.
Nytt sett med rene håndklær/bassenghåndklær kan settes inn på forespørsel (mot et tillegg i prisen).
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 500,00. Pengene leveres tilbake i sin helhet ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade. Man kan betale/holde av dette vha Mastercard/Visa.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen. i 2024 er denne skatten € 1,50 per pers per døgn.
En lokal kokk er tilgjengelig og kan komme for å tilberede måltider i villaen. Må bestilles. Også mulighet for å bestille catering og shoppingassistanse f.eks innkjøp til frokost første dag (må bestilles på forhånd).
Kjæledyr kan medbringes mot en kostnad på € 50.

Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 17.00-20.00.
Hvis man ikke har mulighet til å sjekke inn før etter kl 20.00 må det betales en avgift på € 50,00 for ankomst før kl 23.00 og € 100,00 for ankomst etter kl 23.00.
Avreise: Innen kl 08.00-10.00.


Service

 • AC
 • Babyseng
 • Barnestol
 • Basseng
 • Gartner
 • Kokk/kokkekurs
 • Maid service
 • Parasoll
 • Parkering
 • Satelitt-TV
 • Strykebrett
 • Strykejern
 • Tørketrommel
 • Utsikt
 • Vaskemaskin
 • Velkomstkurv
 • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.