Villa Ronchi, Bassenget
Villa Ronchi, Uteområde
Villa Ronchi, Stue og spisestue
Villa Ronchi, Kjøkken
Villa Ronchi, Soverom
Villa Ronchi, Soverom
Villa Ronchi, Soverom
Villa Ronchi, Soverom
Villa Ronchi, Soverom
Villa Ronchi, Bad
Villa Ronchi, Bad
Villa Ronchi, Bad
Villa Ronchi, Bassenget
Villa Ronchi, Bassenget
Villa Ronchi, Patio for utendørs måltider
Villa Ronchi, Bordtennisbord
Villa Ronchi, Fotballbane
Villa Ronchi, Veien til villaen
Villa Ronchi, Stedet i fugleperspektiv

Villa Ronchi

Villa Ronchi

Lekker og typisk toskansk villa i Lucca-provinsen, 65 km fra Firenze. Her er det plass til 10+2 personer. Villaen har flotte og barnevennlige uteområder, basseng, AC og Wi-Fi.

Eiendommen ligger i flatt terreng uten innsyn fra naboer. Her bor man landing til i en villa innredet i sjarmerende toskansk stil. Her er bl.a. gamle terrakottafliser på gulvene, sjarmerende steinvask på kjøkkenet og stor åpen peis i stuen. Fra kjøkkenet har man direkte tilgang til herlig overbygd patio med langbord der man kan nyte alle måltider utendørs. Der er også BBQ-område.

Hagen er vakkert beplantet med lavendel, roser, busker, vinranker og oliventrær. Ved bassenget (8 m x 14 m, dybde fra 1,5 m til 1,8 m) er det komfortable solsenger og stoler, og gazebo der man kan sitte i skyggen ved bord og stoler. Hagen er stor med lekeplass for de minste, og liten fotballbane med små mål. Gjester har også tilgjengelig et bordtennisbord. Bassenget er nomalt åpent fra mai og ut september. Ønsker man å leie utenfor denne perioden må man forespørre om å holde det  åpent.

Om villaen

Villaen har 5 soverom, 4 bad og går over to etasjer. I første etasje er det to stuer med komfortable møbler og spisebord med plass til 12 personer, kjøkken med dør ut til patio med bord og stoler, ett soverom med dobbeltseng, og ett bad. I andre etasje ligger 4 soverom (2 med dobbeltseng og 2 med to enkeltsenger), 3 bad og en åpen stue med to sovesofaer. Badene er moderne, flislagte og holder høy standard. Flere av badene har hårføner.

Kjøkkenet er godt utstyrt med komfyr og kokeplater, microbølgeovn og oppvaskmaskin. Stuen har satelitt TV og DVD spiller. Det er AC i alle rom. Villaen har oppvarming og egner seg også for leie tidlig om våren og høsten/vinteren. Villaen er handikapvennlig da ett av soverommene ligger i 1 etg der det ikke er trapper. Uteområdene er flate, og uten trapper. Vaskerom med vaskemasking, strykebrett og strykejern.

Diverse avstander:

1,5 km til nærmeste lille landsby med pizzeria, slakter, apotek o.a. butikker. Altopacio ligger 5 km unna og er den nærmeste byen av størrelse. Her er det et godt utvalg av butikker og restauranter.

Den koselige byen Lucca ligger 25 minutter unna med bil, og her kan man f.eks. dra inn på ettermiddagen og se i butikkene som ikke stenger før ca. 20:00. Når man blir lei av det og sulten finnes det mange gode restauranter med typisk toskansk mat. Lucca er selvfølgelig også en fin by på dagen. Man kan f.eks. leie sykler og sykle rundt den ca. 4 km lange bymuren. Her sykler man store deler i skygge skapt av store trær, så det demper for heten på de varmeste dagene. Dagstur til Firenze (65 km unna) er populært, og vi anbefaler da å ta tog fra Altopacio.

Pisa flyplass 40 min. Firenze flyplass 40 min. Bologna flyplass 1 t 35 min. Lucca 30 min. Middelhavet 45 min. Siena 1 t 40 min. San Gimignano 1 t 20 min.


Priser

Villa (personer) 27/4-1/6 1/6-29/6 29/6-31/8 31/8-28/9 28/9-9/11
Villa Ronchi (10+2) € 4.000 € 4.800 € 5.600 € 4.800 € 4.000

Prisene er i euro, og inkluderer all bruk av vann, gass, elektrisitet, sengetøy, håndklær (både til basseng og til og vanlig bruk), oppvarming og AC.

Sluttvask tilkommer og betales på stedet: € 300,00.
Tillatt med ett kjæledyr. Tillegg på 80 for kjæledyr.
Sikkerhetsdepositum på € 500,00 betales når man ankommer. Dette beløpet får man tilbake ved avreise dersom ingen skade er skjedd.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.


Service

  • AC
  • Basseng
  • BBQ-område
  • Bordtennis
  • Fotballbane
  • Lekeplass
  • Peis
  • TV
  • Uteplass med bord og stoler
  • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.