Villa Ludovico, basseng med utsikt
Villa Ludovico, Basseng
Villa Ludovico, Dekket bord i hagen
Villa Ludovico, Utsikt fra dekket bord i hagen
Villa Ludovico, Trapp ned til bassenget
Villa Ludovico, Stoler ved bassenget
Villa Ludovico, Domenico - dekket bord
Villa Ludovico, Domenico - soverom
Villa Ludovico, Dino - Første etasje
Villa Ludovico, Dino - Spisebord og sovesofa
Villa Ludovico, Dino - Soverom
Villa Ludovico, Dino - Soverom
Villa Ludovico, Dino - Bad
Villa Ludovico, Domenico - kjøkken og spiseplass
Villa Ludovico, Giacomo - soverom
Villa Ludovico, Ludovico - spiseplass
Villa Ludovico, Ludovico - soverom
Villa Ludovico, Scipione - stue
Villa Ludovico, Scipione - stue
Villa Ludovico, Scipione - kjøkken og spiseplass
Villa Ludovico, Scipione - frukt og vin
Villa Ludovico, Scipione - soverom
Villa Ludovico, Scipione - brød og vin
Villa Ludovico, Theresia - spiseplass
Villa Ludovico, Theresia - stue og kjøkken
Villa Ludovico, Ferskt brød og vin
Villa Ludovico, Landskapet
Villa Ludovico, Vinranker
Villa Ludovico, Vinkjeller
Villa Ludovico, Vinkjeller
Villa Ludovico, Vei til bassenget
Villa Ludovico, Basseng med trapp
Villa Ludovico, Basseng detalj
Villa Ludovico, Oversiktsbilde
Villa Ludovico, Fasade - kirken
Villa Ludovico, Detalj
Villa Ludovico, Detalj
Villa Ludovico, Fasade
Villa Ludovico, Oversiktsbilde
Villa Ludovico, Gatene i Lucca
Villa Ludovico, Gatene i Lucca

Villa Ludovico

Youtube Icon Video av feriehuset

Villa Ludovico

Ønsker du å leie leilighet med bare 15 minutters biltur fra det historiske sentrum av Lucca? Omgitt av vinmarker, olivenlunder og vakker natur ligger Villa Ludovico. Her tilbyr vi totalt 6 moderne og pene leiligheter med aircondition for 3-6 personer. Her bor man komfortabelt og har tilgang på fine uteområder og basseng. Fra eiendommen er det vid utsikt og man har gangavstand til lokal restaurant. Sykler til utlån. 

Leilighetene er nyoppussede og romslige, og innredet i toskansk stil med terracottafliser på gulvene og synlige takbjelker i taket. Leilighetene har godt utstyrt kjøkken med bl.a. oppvaskmaskin, og pene flislagte bad. Wifi og TV i alle leiligheter.

Stedet passer både for familieferier, vennegjenger og par. Her er store uteområder i flatt terreng. Området villaen ligger i regnes som et av Lucca’s beste strøk. Svømmebasseng (8x14m, dybde 1,40m) med solsenger til felles disposisjon. Bassenget er åpent 1/5-30/9. Spør ev. om andre tidsrom. Halvsirkel i bassenget med trapper ned i vannet er populært for de minste. Noen leiligheter har dører som fører ut til felles uteplasser med bord og stoler. Leiligheten Ludovico er den eneste av disse som har et eget lite uteområde utenfor et av soverommene med bord og stoler. Men ingen av leilighetene har egne private uteplasser/sitteområder. Alle leilighetene har tilgang på eget bord, stoler og parsoller i den store felles hagen. Her kan man nyte frokost, lunsj og middag utendørs med herlig utsikt over landskapet. Stor parkeringsplass. Stedet ligger ca 40 min med bil fra kysten. 

Villa Ludovico produserer vin og olivenolje, og gjester er velkomne til å bli med på omvisning i det gamle kapellet som tilhører eiendommen, samt i stedets vinkjeller. Her får man høre den 500 år gamle historien om familien som eier stedet, og lære om prosessen ved produksjon av de beste vindruene. Vinsmaking arrangeres hver tirsdag klokken 17:00 i sesong. Det kan også arrangeres slik at en kokk kan komme til leiligheten og tilberede middag, spør oss!

Lucca ligger sentralt i Toscana, og er et perfekt utgangspunkt for de som ønsker å oppleve Toscana. Lucca går for å være en av de mest sjarmerende byene i Toscana. Er man glad i å sykle, har du her et godt utgangspunkt for flotte turer. Det bølgende landskapet og alle druerankene gjør sykkelturen til en herlig opplevelse. Sykler leies i Lucca, og kan leveres på eiendommen.

Avstander: Viareggio/stranden (35 km). Lucca (9 km). Pisa flyplass (40 km), Firenze (100 km). Gangavstand til restaurant.

 

Om leilighetene:

Dino (2+1)

Leiligheten går over to etasjer og har plass til maksimum 3 personer. Første etasje er et stort åpent rom med fullt utstyrt kjøkken, spisebord, en sovesofa og en tv. Her er det direkte utgang til uteplass på bakkeplan.  I andre etasje er det et bad med dusj og et soverom med en dobbeltseng.

Giacomo (4)

Leiligheten ligger i andre etasje. Ca 60 kvm. Plass til inntil 4 personer. Utsikt. Godt utstyrt kjøkkenkrok med spiseplass (oppvaskmaskin) og stue. To soverom med dobbeltsenger. Bad med dusj. Utsikt mot hagen.

Ludovico (4+2)

Leiligheten ligger på bakkeplan. Ca 85 kvm. Plass til inntil 6 personer. Utsikt. Stue med sovesofa for en til to personer. Stort og godt utstyrt kjøkken med spisestue (oppvaskmaskin), dør ut til felles uteområde. Ett soverom med dobbeltseng og eget bad med dusj. Dør som fører ut til lite uteområde i bakhagen ifra soverommet. Ett soverom med to enkeltsenger. Bad med badekar. Ved inngangen til leiligheten/kjøkkenet, er uteplass med bord og stoler.

Scipione (4+2)

Leiligheten ligger i andre etasje. Ca 87 kvm. Plass til inntil 6 personer. Utsikt. Stue med en dobbel sovesofa. Godt utstyrt kjøkken med spiseplass (oppvaskmaskin). To soverom, ett med dobbeltseng og eget bad med dusj. Og ett soverom med to enkeltsenger. Bad med badekar.

Theresia (2+1)    

Leiligheten går over to etasjer. Ca 60 kvm. Plass til inntil 3 personer. Utsikt. Stue med sovesofa for en person. Godt utstyrt kjøkken med spiseplass (oppvaskmaskin) med dør ut til gårdsplassen. Opp første trapp er et stort soverom med to enkeltsenger som kan gjøres om til en dobbeltseng. Bad med dusj.

Pierangelo (5)

Leiligheten går over to etasjer på ca 80 kvm. Går over to etasjer, der første etasje ligger på bakkeplan. Plass til inntil 4 personer (mulig med en ekstraseng). Stue og godt utstyrt kjøkken med spiseplass (oppvaskmaskin). To soverom. Bad med dusj. Ved inngangen til leiligiheten, er uteplass med bord og stoler.


Priser

Leilighet (pers) 16/4 - 28/5 28/5 - 18/6 18/6 - 9/7 9/7-20/8
Dino (2+1) € 700 € 900 € 1.200 € 1.250
Giacomo (4) € 800 € 950 € 1.350 € 1.450
Pierangelo (5) € 800 € 1.050 € 1.400 € 1.500
Ludovico (4+2) € 850 € 1.250 € 1.500 € 1.700
Scipione (4+2) € 850 € 1.250 € 1.500 € 1.700
Theresia (2+1) € 600 € 850 € 1.000 € 1.200
Leilighet (pers) 20/8-3/9 3/9-24/9 24/9-12/11
Dino (2+1) € 1.200 € 900 € 700
Giacomo (4) € 1.350 € 950 € 800
Pierangelo (5) € 1.400 € 1.050 € 800
Ludovico (4+2) € 1.500 € 1.250 € 850
Scipione (4+2) € 1.500 € 1.250 € 850
Theresia (2+1) € 1.000 € 850 € 600

Prisene over er i euro og gjelder ukesopphold. Kun utleie lørdag – lørdag i perioden 19/6-28/8 2021. Minimum utleie 7 døgn hele året.
I prisen av hver leilighet inngår en viss bruk av AC. Dette blir det orientert om ved ankomst. Øvrig bruk betaler man for. Forbruk leses av på måler. Skru av AC når leiligheten forlates. Hold dører og vinduer igjen ved bruk av AC.

Sengetøy, håndklær og sluttrengjøring er inkludert i prisen.
Babyseng og stol på forespørsel.
Det betales et tillegg for AC og strøm til oppvarming. Oppvarming er normalt kun nødvendig ved leie for perioden før mai eller fra slutten av september.
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 250,00 pr leilighet pr uke. Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade.
Prisene inkluderer ikke turistskatt. Denne skal betales på stedet. Turistskatten gjelder for alle personer over 14 år og utgjør € 1,50 pr døgn i inntil 7 døgn.
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 16.00-19.00. Avreise: Innen kl 10.00.

Det er mulig å ankomme senere enn 19.00, men det stilles enkelte betingelser:

-Sen ankomst må meldes allerede ved bestilling av leilighet.
-Kopi av identitetspapirer (pass e.l.) på alle i reisefølget må sendes ved bestillingstidspunktet.
-Det skal arrangeres et møte/treff med vertskapet dagen etter ankomst, der kunden blir gitt opplysninger om stedet, regler osv.


Service

 • AC
 • Badekar
 • Basseng
 • Engelsktalende vertskap
 • Flere sittegrupper ute
 • Gangavstand til restaurant
 • Hage
 • Kjøkken (godt utstyrt)
 • Oppvaskmaskiner
 • Parkering
 • Salg av vin
 • Solsenger
 • Sykler
 • TV
 • Utsikt
 • Vinsmaking
 • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.