Villa Ludovico, Oversiktsbilde
Villa Ludovico, Trapp ned til bassenget
Villa Ludovico, Dekket bord i hagen
Villa Ludovico, Vinranker
Villa Ludovico, lokal vin
Villa Ludovico, Basseng med trapp
Villa Ludovico, Scipione - brød og vin
Villa Ludovico, Stoler ved bassenget
Villa Ludovico, Basseng
Villa Ludovico, Theresia - stue og kjøkken
Villa Ludovico, Dino - Første etasje
Villa Ludovico, Giacomo - soverom
Villa Ludovico, Giacomo bad
Villa Ludovico, Giacomo soverom med utsikt
Villa Ludovico, Giacomo utsikt fra leilighet
Villa Ludovico, Ludovico - spiseplass
Villa Ludovico, Ludovico - soverom
Villa Ludovico, Scipione - stue
Villa Ludovico, Scipione - kjøkken og spiseplass
Uteplass, leilighet Ludovico
Stue, leilighet Ludovico
Kjøkken, leilighet Ludovico
Bad, leilighet Ludovico
Bad, leilighet Ludovico
Villa Ludovico, Utsikt fra dekket bord i hagen
Villa Ludovico, Ferskt brød og vin
Villa Ludovico, Landskapet
Villa Francesco, koselig spiseplass ute
Villa Francesco, koselig uteplass
Villa Francesco, kjøkken
Villa Francesco, lys spiseplass
Villa Francesco, moderne kjøkken
Villa Francecsco, bad
Villa Francecsco, bad med toalett
Villa Francecsco, soverom med dobbelseng og god plass
Villa Francecsco, soverom med dobbeltrom
Villa Francecsco, kjøkken
Villa Francesco, kjøkkenstemning
Villa Francesco, romslige soverom
Villa Francesco, bad
Villa Francesco, soverom med dobbelseng
Villa Francesco, dobbeltrom
Villa Francesco, flott utsikt
Villa Francesco, lys og fint dobbelrom
Villa Francesco, lyst og flott soverom med dobbelseng
Villa Francesco, uteområde
Villa Ludovico, Basseng detalj
Villa Ludovico, Vinkjeller
Villa Ludovico, Vinkjeller
Villa Ludovico, Fasade - kirken
Villa Ludovico
Villa Ludovico, Detalj
Villa Ludovico, Oversiktsbilde
Villa Ludovico, Gatene i Lucca

Villa Ludovico

Youtube Icon Video av feriehuset

Villa Ludovico

Historisk vingård kun 8 km fra Lucca

Omgitt av vinmarker, olivenlunder og vakker natur ligger Villa Ludovico, en flott vingård kun 10 minutter fra det historiske sentrum av Lucca.  Villa Ludovico har 7 moderne og pene leiligheter med aircondition, for 3-8 personer.  Den største leiligheten, Villa Francecso, med plass til 8 personer, ligger i et eget bygg. Denne flotte og romslige villaen ble nyrenovert sommeren 2023.

På Villa Ludovico bor man komfortabelt og har tilgang på fine uteområder og basseng. Fra eiendommen er det vid utsikt og man har gangavstand til lokal restaurant. En gang i uken arrangeres vinsmaking og omvising på vingården. Gården ligger 35 min med bil fra Middelhavet og 40 km fra flyplassen i Pisa. 

Leilighetene er romslige, og innredet i toskansk stil med terracottafliser på gulvene og synlige takbjelker i taket. Leilighetene har godt utstyrt kjøkken med bl.a. oppvaskmaskin, og pene flislagte bad. Wifi og TV i alle leiligheter. Stedet passer både for familieferier, vennegjenger og par. Her er store uteområder i flatt terreng. Bordtennis og volleyballnett i fellesområde.  Svømmebasseng (8x14m, dybde 1,40m) med solsenger til felles disposisjon. Bassenget er åpent ca. fra 1/5-30/9. Halvsirkel i bassenget med trapper ned i vannet er populært for de minste. Det er spennende å feriere ved en aktiv vingård, og bli kjent med historien til gården og hvordan olivenolje og vin kultiveres. 

Noen leiligheter har dører som fører ut til felles uteplasser med bord og stoler, men alle leilighetene har tilgang på uteplass i hagen og BBQ-område. Her kan man nyte frokost, lunsj og middag utendørs med herlig utsikt over landskapet. Eiendommen har stor parkeringsplass.

Sosialt prosjekt

Gården har over flere år hatt et tilrettelagt program for en gruppe på rundt 10 unge voksne med autismespekterforstyrrelser. Prosjektet defineres som kulturturisme. Gjennom inkludering skal brukerne kjenne på mestring og et felleskap, som er viktig for å bygge identitet og selvtillit. Aktiviteter som gjennomføres på gården varierer med årstidene og i omfang. Ved ankomst blir gjestene informert om prosjektet, og man får informasjon om hvilke dager gruppen vil være tilstede. Gruppen holdes alltid under tilsyn for å unngå forstyrrelser for andre gjester.

Om sommeren kan man oppleve at gruppen tilbyr tomater, squash og egg fra deres grønnsakshage og høner. Gjester kan også bli invitert til workshops med dans, matlaging og musikk. Det er helt frivillig å delta, og mange gjester synes dette er en hyggelig opplevelse.

Vinsmaking

Villa Ludovico produserer vin og olivenolje, og gjester er velkomne til å bli med på omvisning i det gamle kapellet som tilhører eiendommen, samt i stedets vinkjeller. Her får man høre den 500 år gamle historien om familien som eier stedet, og lære om prosessen ved produksjon av de beste vindruene. Vinsmaking arrangeres hver tirsdag klokken 17:00 i sesong. Det kan også arrangeres slik at en kokk kan komme til leiligheten og tilberede middag, spør oss!

Om leilighetene og Villa

Villa Francesco (8)

Villa Francesco er en feriebolig på gården med plass til 8 personer. Villaen er totalt renovert sommeren 2023 og har et fullt utstyrt kjøkken med spiseplass og et koselig hjørne med sofa. Det er 4 lyse soverom med dobbelsenger og egne bad. Ute er det en egen overbygget uteplass med bord og stoler og gjestene har tilgang til fellesområde med basseng.

Dino (2+1)

Leiligheten går over to etasjer og har plass til maksimum 3 personer. Første etasje er et stort åpent rom med fullt utstyrt kjøkken, spisebord, en sovesofa og en tv. Her er det direkte utgang til uteplass på bakkeplan.  I andre etasje er det et bad med dusj og ett soverom med en dobbeltseng.

Giacomo (4)

Giacomo på 60 kvm ligger i andre etasje og har plass til inntil 4 personer. Leiligheten har et godt utstyrt kjøkkenkrok (oppvaskmaskin) med spiseplass, stue, to soverom med dobbeltsenger og bad med dusj. Det er en flott utsikt fra vinduene i leiligheten og tilgang på uteplass med bord og stoler i hagen.

Ludovico (4+2)

Ludovico på ca 85 kvm ligger på bakkeplan og har plass til inntil 6 personer. Leiligheten har stue med sovesofa for en til to personer og et stort og godt utstyrt kjøkken med spisestue (oppvaskmaskin). Det er ett soverom med dobbeltseng, eget bad med dusj og dør ut fra soverommet som fører ut til lite uteområde i bakhagen.  Ett soverom med to enkeltsenger og et bad med badekar. Ved inngangen til leiligheten/kjøkkenet er det uteplass med bord og stoler. Leiligheten har en nydelig utsikt fra vinduene. 

Scipione (4+2)

Scipione på ca 87 kvm ligger i andre etasje og plass til 4+2  personer. Leiligheten har et godt utstyrt kjøkken med spiseplass (oppvaskmaskin) og en stue med en dobbel sovesofa. To soverom, ett med dobbeltseng og eget bad med dusj og ett soverom med to enkeltsenger. Leiligheten har også ett bad med badekar. Det er tilgang på uteplass med bord og stoler i hagen og leiligheten har en nydelig utsikt fra vinduene. 

Theresia (2+1)    

Theresia på ca 60 kvm  går over to etasjer og har plass til inntil 3 personer. Godt utstyrt kjøkken med spiseplass (oppvaskmaskin) med dør ut til gårdsplassen og stue med sovesofa for en person. Opp første trapp er et stort soverom med to enkeltsenger som kan gjøres om til en dobbeltseng. Leiligheten har bad med dusj. Det er tilgang på uteplass med bord og stoler i hagen og leiligheten har en nydelig utsikt fra vinduene. 

Pierangelo (4+1)

Pierangelo på ca 80kvm går over to etasjer på og har plass til inntil 4 personer (mulig med en ekstraseng). Første etasje ligger på bakkeplan. Leiligheten har stue og godt utstyrt kjøkken med spiseplass (oppvaskmaskin), to soverom og bad med dusj. Ved inngangen til leiligheten, er uteplass med bord og stoler. 

Beliggenhet

Lucca ligger sentralt i Toscana, og er et perfekt utgangspunkt for de som ønsker å oppleve Toscana. Lucca går for å være en av de mest sjarmerende byene i Toscana. Er man glad i å sykle, har du her et godt utgangspunkt for flotte turer. Det bølgende landskapet og alle druerankene gjør sykkelturen til en herlig opplevelse. Sykler leies i Lucca, og kan leveres på eiendommen. Middelhavet ligger 40 min med bil fra eiendommen. Gården ligger 35 min med bil fra Middelhavet og 40 km fra flyplassen i Pisa. 

Avstander: Viareggio/stranden (35 km). Lucca (9 km). Pisa flyplass (40 km), Firenze (100 km). Gangavstand til restaurant.


Priser

Leilighet (pers) 13/4 - 25/5 25/5 - 15/6 15/6 - 6/7 6/7-24/8
Dino (2+1) € 800 € 900 € 1.150 € 1.250
Giacomo (4) € 900 € 1.050 € 1.400 € 1.550
Pierangelo (4+1) € 1.000 € 1.050 € 1.400 € 1.550
Ludovico (4+2) € 1.000 € 1.250 € 1.500 € 1.800
Scipione (4+2) € 1.000 € 1.250 € 1.500 € 1.800
Theresia (2+1) € 700 € 850 € 1.000 € 1.200
Leilighet (pers) 24/8-7/9 7/9-21/9 21/9-29/9
Dino (2+1) € 1.150 € 900 € 800
Giacomo (4) € 1.400 € 1.050 € 900
Pierangelo (4+1) € 1.400 € 1.050
Ludovico (4+2) € 1.500 € 1.250 € 1.000
Scipione (4+2) € 1.500 € 1.250 € 1.000
Theresia (2+1) € 1.000 € 850 € 700
Villa Francesco 13/4-25/5 25/5 - 15/6 15/6 - 6/7 6/7-24/8
8 personer € 1.700 € 2.000 € 2.300 € 2.900
Villa Francesco 24/8-7/9 7/9-21/9 21/9-29/9
8 personer € 2.300 € 2.000 € 1.700

Prisene over er i euro og gjelder ukesopphold. Kun utleie lørdag – lørdag. Minimum utleie 7 døgn hele året.
Inkludert i prisen av hver leilighet inngår en viss bruk av AC. (Theresia og Dino € 80, og Giacomo, Pierangelo, Sciopione og Ludovico € 100.) Dette blir det orientert om ved ankomst. Bruk ut over dette betaler man for. Forbruk leses av på måler. Skru av AC når leiligheten forlates. Hold dører og vinduer igjen ved bruk av AC.

Sengetøy, håndklær og sluttrengjøring er inkludert i prisen.
Babyseng og stol på forespørsel.
Det betales et tillegg for strøm brukt til oppvarming. Oppvarming er normalt kun nødvendig ved leie for perioden før mai eller fra slutten av september.
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 300,00 pr leilighet/villa pr uke. Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt leiligheter: Mellom kl 16.00-19.00. Avreise: Innen kl 10.00.

Ankomsttidspunkt Villa Francesco: Mellom kl 16.00-19.00. Avreise mellom kl 08.00 – 09.00

Det er mulig å ankomme senere enn 19.00, men det stilles enkelte betingelser:

-Sen ankomst må meldes allerede ved bestilling av leilighet.
-Kopi av identitetspapirer (pass e.l.) på alle i reisefølget må sendes ved bestillingstidspunktet.
-Det skal arrangeres et møte/treff med vertskapet dagen etter ankomst, der kunden blir gitt opplysninger om stedet, regler osv.


Service

 • AC
 • Badekar
 • Basseng
 • Engelsktalende vertskap
 • Flere sittegrupper ute
 • Gangavstand til restaurant
 • Hage
 • Kjøkken (godt utstyrt)
 • Oppvaskmaskiner
 • Parkering
 • Salg av vin
 • Solsenger
 • Sykler
 • TV
 • Utsikt
 • Vinsmaking
 • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.