Villa Gennaro, Fasade
Villa Gennaro, Inngang
Villa Gennaro, Sitteområde ved bassenget
Villa Gennaro, Fasade
Villa Gennaro, Sitteområde ved bassenget
Villa Gennaro, Basseng med utsikt
Villa Gennaro, Grill i hagen
Villa Gennaro, Pasta lages av store og små
Villa Gennaro, Pasta lages av store og små
Villa Gennaro, Stue og spisestue
Villa Gennaro, Stue
Villa Gennaro, Stue og spisestue
Villa Gennaro, Kjøkken
Villa Gennaro, Kjøkken
Villa Gennaro, Gang i andre etasje
Villa Gennaro, Soverom
Villa Gennaro, Bad
Villa Gennaro, Soverom
Villa Gennaro, Bad
Villa Gennaro, Soverom
Villa Gennaro, Soverom
Villa Gennaro, Sitteområde ved bassenget
Villa Gennaro, Spill utendørs
Villa Gennaro, Fasade
Villa Gennaro, Utsikt om kvelden

Villa Gennaro

Villa Gennaro

Sjeldent vakkert hus med nydelig beliggenhet. Plass til 6 personer + et lite barn.

Villa Gennaro ligger tilbaketrukket i en populær åsside i Lucca. Eiendommen ligger høyt med fantastisk utsikt. Huset inneholder tre pene dobbeltrom, 2 moderne bad i andre etasje, 1 lite toalett på bakkeplan, stor stue og imponerende kjøkken med stort spisebord. I huset er det plass til en ekstra seng samt barneseng 0-3 år. Eierne driver en antikvitetshandel i Lucca sentrum, og har stort engasjement for interiør og bevaring av den gamle toskanske stilen. For noen år tilbake kjøpte de en gammel ruin, og har med kjærlig hånd bygd opp et meget pent sted som nå leies ut til turister. I dette huset og på denne eiendommen kan man koble av i vakre omgivelser. Her trenger man ikke stort annet enn en liten tur til bakeren eller slakteren i ny og ne, for så igjen å finne veien tilbake til ferieparadiset. Her er det gratis wifi som fungerer ute og inne.

Huset er omgitt av stor hage med gazebo – utespiseplass med tak – og basseng med vannmassasje. Bassenget måler 6×12 m, og har dybde 1,20 – 2,40 m. Bassenget er åpent i perioden ca fra 1. mai og ut oktober. Spør!. Det går trapper ned i vannet fra den ene siden. Fra eiendommen ser man ned på Collodi, byen der eventyret om Pinocchio ble skrevet. I Collodi er det en park for barn. Området eiendommen ligger på heter Gennaro og ligger ca 30 min fra Lucca sentrum. I nærmiljøet finnes det flere vingårder der man kan få omvisning og kjøpe vin og olje. Flere av Luccas’ beste oljer og viner dyrkes nettopp i dette området.

Selv om huset ligger noen km fra nærmeste lille by er det flere muligheter for den som ønsker å krydre ferien med opplevelser. Lucca sentrum er verdt flere besøk. Lucca er en sjarmerende gammel by med trange brosteinsgater. Her er det et godt utvalg av butikker og restauranter, og byen har et rikt kulturliv. Hver sommer arrangeres en musikkfestival, som ofte får besøk av store internasjonale stjerner. Hhv 2,5 og 4 km fra eiendommen finner du lokale trattoria’er der man kan nyte typiske toskanske retter. Kokk kan ordnes på forespørsel. Ønsker man noen dager ved sjøen, ligger Versilia-kysten kun 45 min unna med bil. Villaen ligger sentralt i Toscana, 45 min fra Pisa og 1 time og 10 min fra Firenze.

 

Om Villa Gennaro (6+1)

En smijernsport fører inn til eiendommen som inneholder villa, hage med gazebo og basseng. Villaen er helt ny og har en fin beliggenhet i rolige og fredelige omgivelser. Man kommer inn i første etasje der gulvet er dekket av skiferfliser. Her ligger en stor stue med sofa, TV, peis og utgang mot basseng og hage. Første etasje har også et lite toalett med vask og romslig kjøkken med absolutt alt du kan tenke deg av utstyr. Her er også spisebord og stoler. Opp en nydelig trapp kommer man til soveavdelingen hvor det er 2 bad med dusj og tre praktfulle soverom. To rom med dobbeltsenger av typen himmelseng. Et av disse har eget bad. Videre er det ett rom med to enkle senger. Disse kan ev settes inntil hverandre. Til slutt er det et lekkert bad. I underetasjen er det vaskerom.


Priser

Villa Gennaro 6/5-27/5 27/5-17/6 17/6-26/8 26/8-16/9 16/9-7/10
6+1 personer € 2.250 € 2.500 € 3.000 € 2.750 € 2.250

Oppdatert for 2024
Prisene over er i euro og gjelder ukesopphold. Utleie minimum en uke i perioden 17/6-16/9 2023. Utenom høysesong leies huset ut i kortere perioder. Spør ev om pris!

Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.
Det betales et tillegg for strøm på € 100. Betales ved ankomst.
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 500,00. (Tilsvarende sum i NOK kan også leveres). Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade.
Det betales et tillegg for lån av badehåndkle: € 5,00 pr stk, pr uke.
Skift av håndklær og sengetøy € 10,00 pr person.
Babyseng: € 25,00 pr uke (kun èn tilgjengelig)
Ekstraseng: € 20,00 pr dag.
Midtuke-vask: € 80,00.
Leie av mountain bike: € 35,00 pr uke.
Kokkekurs € 300. Ta ev kontakt.
Barnevakt € 10 per time til kl 00:00. Deretter € 15 per time.
Ekstra vask koster € 80,00 pr uke pr medbragte husdyr.

Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 16.00 og 18.00. Tidspunktene kan ikke avvikes mye. Innehaver må eventuelt informeres om avvik.
Avreise: Innen kl 10.00.


Service

 • Barneseng
 • Basseng
 • Basseng med vannmassasje
 • DVD
 • Grill
 • Kjøkken (godt utstyrt)
 • Kokk/kokkekurs
 • Oppvaskmaskin
 • Parasoll
 • Privat parkering
 • Solsenger
 • TV Parabol
 • Utsikt
 • Vaskemaskin
 • WIFI
 • WIFI (gratis)

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.