Villa Caprifoglio, lekker steinvilla
Villa Caprifoglio
Villa Caprifoglio, sett med drone
Villa Caprifoglio, flott overbygget spiseplass ute
Villa Caprifoglio, uteplass med utsikt
Villa Caprifoglio, basseng
Villa Caprifoglio, Bassenget og huset
Villa Caprifoglio, Bassenget og huset
Villa Caprifoglio, svømmebassenget kan varmes opp på forespørsel
Villa Caprifoglio, flott bassengområde
Villa Caprifoglio
Villa Caprifoglio, Huset
Villa Caprifoglio, flott kveldstemning
Villa Caprifoglio, kjøkken
Villa Caprifoglio, Spisestue
Villa Caprifoglio, Spisestue
Villa Caprifoglio, Kjøkken
Villa Caprifoglio, Kjøkken
Villa Caprifoglio, Gang og pent bad
Villa Caprifoglio, pene soverom
Villa Caprifoglio, Pene soverom
Villa Caprifoglio, Pene soverom
Villa Caprifoglio, Pene soverom
Villa Caprifoglio, Pene soverom
Villa Caprifoglio, bordtennis
Villa Caprifoglio, Pene soverom
Villa Caprifoglio, Annekset - kjøkken
Villa Caprifoglio, Annekset - stue
Villa Caprifoglio, Annekset - oversiktsbilde
Villa Caprifoglio, Annekset - soverom

Villa Caprifoglio

Villa Caprifoglio

Flott steinvilla i toskansk stil

Nydelig feriehus med basseng i Toscana. Høy standard, AC og basseng. 8+2 personer. 17 km fra Middelhavet. Villa Caprifoglio er et sjarmerende steinhus i typisk toskansk stil. Huset har en ideell plassering for den som ønsker å bo landlige, og samtid ønsker å ha nærhet til kysten.

Eiendommen ligger på toppen av en ås i Bibbona området. Her har man kort avstand til steder som Bolgheri, Casale Marittimo, Volterra og San Gimignano. Huset har vid utsikt utover frodig landskap med sypresser og vingårder. På eiendommen kan man på varme dager nyte godt av en sval bris.

Svært god standard

Huset er smakfullt og moderne innredet i gammel toskansk stil, og holder svært god standard. Huset har 4 soverom med bad. Kjøkkenet er i vakker toskansk stil og har direkte utgang til hage og terrassen. Stor spisestue har også utgang til hagen. Fra stuen har man vakker utsikt utover dalen. Et av de 4 soverommene ligger i første etasje, og har egen utgang til hagen. I første etasje ligger også vaskerom og et ekstra bad. Totalt er det 5 bad i huset. Alle rom i villaen har aircondition. I huset vil man finne fasiliteter som LCD TV, DVD og hi-fi stereo. Gratis Wifi fungerer i stueområdet på bakkeplan. Nettet tilsvarer bruk av ca 4 enheter (mobil/PC) samtidig.

Terrassen er overbygget, og kan benyttes selv når om det skulle komme en regnskur. På terrassen kan man nyte varme sommernetter, og utendørs måltider med familie og venner. Huset har utendørs grill. Rundt svømmebassenget (10x5m, dybde 1,45m) er det et flislagt område for solsenger. Bassenget er åpent i perioden mai til september. Bassenget er stengt i lavsesong, kan åpnes mot ett tillegg i prisen. Herfra her man panoramautsikt utover dalen. Svømmebassenget ved Villa Caprifoglio kan varmes opp på forespørsel. Oppvarming av bassenget må forespørres i god tid (senest 2 uker før ankomst). Pris etter forbruk.

Beliggenhet

Villa Caprifoglio ligger sentralt i Toscana, og med bil kan man lett komme til kysten og fine strender. På rundt 25 minutter kan man nå de fine sandstrendene i Rosignano Solvay, feriestedet Cecina Mare, Marina di Bibbona, Donoratico og den vakre Rimigliano parken sør i San Vincenzo. Piombino og Livorno ligger også i nærheten der man med ferge kan nå øya Elba.

Interessante byer man kan nå på dagsturer: Firenze, Pisa, Volterra, San Gimignano , Siena, Lucca, Arezzo for å nevne noen. Nærmest landsby ligger ca. 4 km unna. Nærmeste restaurant og liten butikk for enkelte lokale produkter ca. 2 km. unna.

Eget servicekontor er behjelpelig med ulike tjenester som leie av personlig kokk, kokkekurs, leie av sykler, guide, transport, etc.

 

Om villaen (8+2)

Flott villa med AC! Totalrenovert i 2012. Villaen inneholder 4 dobbeltrom og har plass til 8 personer. Man kommer inn i kjøkken- og stueavdeling. Rett utenfor kjøkken er det overbygd terrasse med stoler og bord. Kjøkkenet er typisk toskansk og har peis. Fra stuen er det meget god utsikt. Første etasje inneholder også dobbeltrom med bad samt toalett og vaskerom. I andre etasje er det to dobbeltrom med bad og et rom med to separate senger og bad. Fra terrassen ser man ut over bassengområdet. Villaen har aircondition, og oppvarming. Huset ligger for seg selv og man har stor plass ute og inne.

Anneks/taverna (+2)

Til villaen hører et anneks/taverna med plass til 2 personer. Denne delen ligger i tilknytning til villaen, og er ikke et separat bygg. Enhenten  inneholder en stor stue med peis, godt utstyrt kjøkken med spisebord, stor TV-skjerm, treningsrom/lekerom med bordtennis. Annekset har fasiliteter AC og Wifi, samt amerikansk-, og espresso kaffemaskiner. Man kan leie Villa Caprifoglio med eller uten annekset.


Priser

Villa Caprifoglio 23/3-27/4 27/4-18/5 18/5-8/6 8/6-29/6 29/6-31/8
8 personer € 3.000 € 3.400 € 3.600 € 4.000 € 4.200
Villaen og anneks (8+2 personer) € 3.300 € 3.700 € 4.000 € 4.400 € 4.600
Villa Caprifoglio 31/8-14/9 14/9-28/9 28/9-19/10 19/10-14/12
8 personer € 4.000 € 3.600 € 3.400 € 2.900
Villaen og anneks (8+2 personer) € 4.400 € 4.000 € 3.700 € 3.400

Oppdatert for 2024
Prisene over er i euro og gjelder ukesopphold.

Inkludert i prisen er ukentlig skift av sengetøy og håndklær.
Sluttrengjøring er mot et tillegg i prisen på € 300,00 pr uke for 8 personer. € 350,00 for leie inkludert bruk av anneks.
Gratis Wifi fungerer i stueområdet på bakkeplan. Nettet tilsvarer bruk av ca 4 enheter (mobil/PC) samtidig.
Det betales et tillegg for bruk av aircondition på € 0,50 pr kWt (måles av etter bruk). Alle rom i villaen har aircondition.
Det betales ett tillegg for gass til oppvarming på € 6,00 pr kubikk meter (måles av etter bruk). Oppvarming er normalt kun nødvendig ved leie for perioden før mai eller fra slutten av september.
Svømmebassenget ved Villa Caprifoglio kan varmes opp på forespørsel. Oppvarming av bassenget må forespørres i god tid (senest 2 uker før ankomst). Pris for oppvarming er € 6,00/m3 (måles av etter forbruk).
NB: det er ikke mulig å bruke AC og oppvarming av basseng samtidig
Svømmebassenget er stengt i vinterhalvåret, men kan åpnes mot ett tillegg på € 300,00 pr uke. Spør eventuelt om dette.
Det betales ett tillegg for ekstra skift av sengetøy € 10,00 pr person.
Det betales ett tillegg for ekstra skift av håndklær € 5,00 pr person.
Det betales ett tillegg for leie av badehåndklær € 5,00 pr person.
Daglig rengjøring kan avtales på forespørsel.
Ved booking av flere uker velger man selv om man ønsker midtuke vask, og skift av sengetøy og håndklær til samme pris som sluttvask.
Kokk kan komme til villaen og tilberede måltider, på forespørsel.
En gratis babyseng settes inn på forespørsel, for neste babyseng betales det et tillegg på € 50,00 pr stk, pr uke.
En gratis høystol settes inn på forespørsel, for neste høye babystol betales det et tillegg på € 30,00 pr stk, pr uke.
Det er ikke tillatt med ekstrasenger i villaen.
I tilfeller ved vannmangel i området, kan eieren komme til å gi en grense på vann forbruk pr uke. Bruker man mer enn denne grensen vil det i disse tilfeller tilkomme en ekstrakostnad. Pris 5,00 m3. Det vil blir beregnet et vannforbruk tilsvarerende et normalt forbruk ved et ferieopphold. Dette er en prosedyre som gjøres for å unngå unødvendig bruk av vann i perioder med vannmangel.
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 500,00 for 8 personer. Depositumet kan betales kontant eller med kort. Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade. Beløpet betales kontant eller med kredittkort ved ankomst.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 17.00 og 19.00. Ved behov for ankomst etter kl 19.00 er det viktig at det gjøres en avtale om dette på forhånd. Man kan ikke ankomme senere enn kl 19.00 uten å gjøre avtale om dette. Er flyet forsinket, må man fortest mulig ringe og melde fra om sen ankomst. Ved ankomst etter kl 22.30 vil det bli gjort avtale om å legge ut nøkkel. Formell innsjekking vil skje dagen etter.
Avreise: Innen kl 09.30 avreisedagen.


Service

 • AC
 • Basseng og utendørs dusj*
 • BBQ
 • DVD
 • Food-processor
 • Kaffemaskin (amerikansk)
 • Mikrobølgeovn
 • Myggnetting
 • Oppvaskmaskiner
 • Parkering
 • Servicekontor
 • Stekeovn
 • Stereo
 • TV Satelitt LCD
 • Tørketrommel
 • Utsikt
 • Vaskemaskin
 • WIFI (begrenset tilgang)

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.