Cefalu Rosa dei Venti, Terrasse i leiligheten Tramontana
Cefalu Rosa dei Venti, herlige strender
Cefalu Rosa dei Venti, gatene i Cefalu
Cefalu Rosa dei Venti, gamlebyen
Cefalu Rosa dei Venti, resepsjon.
Cefalu Rosa dei Venti, dobbeltrom.
Cefalu Rosa dei Venti, pene flislagte bad
Cefalu Rosa dei Venti, kjøkkenhjørne
Cefalu Rosa dei Venti, kjøkken og spiseplass
Cefalu Rosa dei Venti, standarden på soverommene
Cefalu Rosa dei Venti, dobbeltrom
Cefalu Rosa dei Venti, sovesofa i kjøkken/oppholdsrom
Cefalu Rosa dei Venti, promenade.
Cefalu Rosa dei Venti, kort vei til kafe
Cefalu Rosa dei Venti, mange gode restauranter i Cefalu
Cefalu Rosa dei Venti, kort vei til stranden
Cefalu Rosa dei Venti, gatene i Cefalu
Cefalu Rosa dei Venti, topptur til La Rocca
Cefalu Rosa dei Venti, Duomo di Cefalù
Cefalu Rosa dei Venti, utsikt til La Rocca
Cefalu Rosa dei Venti, vakre solnedganger

Cefalù Rosa dei Venti

Cefalù Rosa dei Venti

Leiligheter på vakre Sicilia

Leiligheter med AC i det historiske sentrum av CefalùSicilia. Vakre Cefalù byr på en kombinasjon av vakre strender, gamle monumenter, god lokalmat og herlig italiensk atmosfære.

De totalt 8 leilighetene i Cefalù Rosa dei Venti ligger i en eldre bygning som har blitt totalt restaurert. Leilighetene har ulik størrelse og har plass til fra to til fire personer. De fleste leilighetene har balkong og en har terrasse med utsikt til sjøen. En beskrivelse av de ulike leilighetene følger nedenfor.

Leilighetene har AC, er lyse og pene og har pene flislagte bad. Det praktiske kjøkkenhjørnet har fasiliteter for en enkel lunsj og middag. Dette er det perfekte stedet å feriere for deg som vil bo med gangavstand til restauranter, barer, cafeer og stranden. Stedet passer for familier og par, men det er verdt og notere seg at det ikke er heis i bygget.

her kan man bo uten leiebil. Ankommer man med leiebil må man opplyse om dette i forkant for å bestille parkering. Uten forhåndsbestilt parkering kan det være problematisk å finne parkering. Nærmeste flyplass ligger i Palermo.

Beliggenhet

Langs strendene er det en trivelig bulevard som leder inn til gamlebyen i Cefalù. Langs denne er det en rekke restauranter og kafeer. Her er det god stemning både på dagtid og kveldstid. Inne i den pittoreske gamlebyen er det sjarmerende og smale brosteinsgater og en rekke spisesteder og spesialforretninger.  Piazza’en foran den store domkirken er et naturlig samlingsted både på dagen og på kvelden. Her er det flere restauranter. I gatene er det butikker som vil dekke ulike behov for shopping. Gelateria vil du finne på flere gatehjørne, og italiensk iskrem er jo som kjent verdens beste. Sandstrendene i Cefalù vil man trolig oppsøke flere ganger i løpet av ferien. Her er det både gratis-strender og «bagno» der man leier solsenger og parasoll for en dag.

Fra Cefalù  er det 67 km til Palermo. Nærmeste flyplass ligger i Palermo: Falcone–Borsellino lufthavn.

Leilighetene

De 8  leilighetene ligger over 4 etasjer. Alle leilighetene har AC, flatskjerm TV med satellitt kanaler, WIFI, kjøleskap, komfyr med to kokeplater og hårføner. Leilighetene er ikke røyk.

Scirocco (4)
1 stk. leilighet type: Scirocco. Leilighetene har to soverom med dobbeltsenger. Plass til maks 4 personer. Kjøkkenkrok/oppholdsrom med flatskjerm TV. Pent flislagt bad med dusj. Leilighetene har balkong. Utsikt til stille gate.
Levante (4)
3 leiligheter type: Levante. Leilighetene har dobbelt soverom + en enkel sovesofa i kjøkken/oppholdsrom. Plass til maks 4 personer. Kjøkkenkrok/oppholdsrom med flatskjerm TV. Pent flislagt bad med dusj. Leilighetene har balkong. Utsikt til stille gate.
Ponente (3)
1 stk leilighet type: Ponente. Leiligheten har dobbelt soverom, og en enkel sovesofa i kjøkken/oppholdsrom. Plass til maks 3 personer. Pent flislagt bad med dusj. Kjøkkenkrok/oppholdsrom med flatskjerm TV. Utsikt til stille gate.
Maestrale (4)
1 stk leilighet type: Maestrale. Leilighetene har ett soverom med dobbeltseng, og to enkle sovesofaer i kjøkken oppholdsrom. Plass til maks 4 personer. Pent flislagt bad med dusj. Kjøkkenkrok/oppholdsrom med flatskjerm TV. Leilighetene har balkong og utsikt til stille gate.
Tramontana (2)
1 stk leilighet type; Tramontana. Leilighetene har ett soverom med dobbeltseng. Plass til maks 2 personer. Pent flislagt bad med dusj. Kjøkkenkrok/oppholdsrom med flatskjerm TV. Leilighetene ligger i øverste etasje og har terrasse med 360 ° utsikt over hele byen Cefalù. På den ene siden kan du se fantastiske solnedganger over havet, og på den andre kan du se katedralen og fjellet La Rocca.
Ostro (2)
1 stk leilighet type; Ostro. Loftsleilighet/studio. Oppholdsrom med kjøkkenhjørne og sovesofa . Plass til maks 2 personer. Pent flislagt bad med dusj. Flatskjerm TV. Leilighetene har ikke balkong.

Priser

Leilighet Pris per natt. Fra pris Pris per natt. Til pris
Scirocco (4) € 130 € 300
Levante (4) € 130 € 300
Ponente (3) € 110 € 300
Maestrale (4) € 130 € 300
Tramontana (2) € 150 € 320
Ostro (2) € 90 € 280

Prisene gjelder leie pr uke. Man kan ankomme og reise alle dager i uken. Spør om priser på andre opphold enn en uke.
Sluttvask, sengetøy, håndklær, AC, Wifi og parkering er inkludert i prisen. Håndklær byttes midt i uka.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.
Innsjekk foregår mellom 14.00 og 22:00. Ankommer man etter 22.00, tilkommer en avgift på € 25,00.
Utsjekk inn kl 10:00.


Service

  • AC
  • Balkong
  • Gangavstand til restaurant
  • Gangavstand til sjøen
  • Kjøleskap (2)
  • Kokeplater
  • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.