Casa Patrizia, Bassenget i hagen
Casa Patrizia, Bassenget i hagen
Casa Patrizia, Baksiden av huset
Casa Patrizia, Inngangen
Casa Patrizia, Baksiden av huset
Casa Patrizia, Baksiden av huset
Casa Patrizia, Dekket bord og frokost i hagen
Casa Patrizia, Kjøkken
Casa Patrizia, Kjøkken
Casa Patrizia, Kjøkken
Casa Patrizia, Kjøkken
Casa Patrizia, Stue og kjøkkenet
Casa Patrizia, Stue med sovesofa
Casa Patrizia, Stue med sovesofa
Casa Patrizia, Stue og trapp til høyre
Casa Patrizia, Pent dobbeltrom
Casa Patrizia, Soverom med køyeseng og bad
Casa Patrizia, Utsikten fra bassenget
Casa Patrizia, Huset ligger til høyre

Casa Patrizia

Casa Patrizia

Koselig toskansk steinhus ved Lucca med basseng og flott beliggenhet. 4+2 personer. Casa Patrizia ligger tilbaketrukket i en vakker dalside i Lucca. Huset og eiendommen har flott utsikt utover grønne enger, og mot fjellene. Dette er et sjarmerende steinhus innredet i typisk toskansk stil.

Huset går over to etasjer. Første etasje har åpen kjøkken og stue med langbord, peis og separat avdeling med komfortabel sovesofa. I andre etasje ligger lekkert bad med dusj og to soverom. Det ene med dobbeltseng og det andre med køyeseng. Soverommene og stuen har AC.

Huset er omgitt av hage med gressplen. Midt i hagen ligger et flott basseng (5x10m, dybde 1,40m). Bassenget er åpent i perioden mai – uke 40. Uteplass med stoler bord og parasoll på trivelig skyggeplass. Her trenger man ikke stort annet enn en liten tur til bakeren eller slakteren i ny og ne, for så igjen finne veien tilbake til ferieparadiset.

I nærmiljøet finnes det flere vingårder der man kan få omvisning og kjøpe vin og olje.  Flere av Luccas beste oljer og viner dyrkes nettopp i dette området. Nærmeste nærmiljø er preget av sprett bebyggelse av eneboliger og villaer. Dette er et attraktivt område for feriehus. Nærmeste lille landsby ligger 5 km unna. I Ponte a Moriano finner man restauranter, iskrembarer, dagligvarebutikker, slakter o.a. spesialforretninger rundt en koselig piazza. Til Lucca sentrum er det ca 14 km.

Lucca er en koselig gammel by med trange brostensgater og lite biltrafikk. Her ligger koselige trattoriaer, kafeer og spesialforretninger tett i tett. Det er en opplevelse i seg selv å handle matvarer hos en av de lokale slakterne i byen. Her får du de beste råvarer hva gjelder oster, skinker, oljer, vin, frukt og grønnsaker. Lucca har et godt utvalg av butikker og restauranter, og byen har et rikt kulturliv. Hver sommer arrangeres musikkfestival, og ofte får den besøk at store internasjonale stjerner.

Ønsker man noen dager ved sjøen så ligger Versilia-kysten kun 45 min unna med bil. Lucca ligger sentralt i Toscana, 45 min fra Pisa og 1 time og 10 min fra Firenze.

Om huset:

Fra hoveddøren kommer man direkte til kjøkken/spisestue med peis. Ved kjøkkenet ligger en liten bod med vaskemaskin. En stor buegang fører til stuen, med en komfortabel sofa-seng, TV og DVD-spiller. Første etasje har aircondition-system.

Andre etasje har et soverom med køyeseng, et soverom med dobbeltseng, og et bad med dusj. Begge soverommene har aircondition.
Tre sider av huset er omgitt av hage med gressplen. På eiendommen er det svømmebasseng, utedusj, solsenger og solstoler. Her er også sittegruppe for måltider.


Priser

Casa Patrizia 4+2 1/1-1/6 2024 1/6-1/7 1/7-1/8 1/8-1/9 1/9-30/9
Pris per døgn, min 5 døgn € 180 € 200 € 230 € 250 € 200
Pris per uke. € 1.260 € 1.400 € 1.590 € 1.750 € 1.400

Oppdatert for 2024.
Valgfrie ankomstdager. Prisene over er i euro og gjelder pr uke. Min 5 døgn leie. Spør om pris på andre opphold enn èn uke.

Sengetøy og håndklær. Sluttrengjøring koster € 60,00 og betales kontant ved ankomst.
Gjelder din leie for perioden før mai eller fra slutten av september er strøm til oppvarming ikke inkludert i prisen.
Her betales det et tillegg for bruk av AC og wifi, er € 100,00 pr uke. Dette gjøres opp for på stedet.
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 300, 00. Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 16.00 og 18.00. Innehaver må eventuelt informeres om avvik.
Avreise: Innen kl 10.00.


Service

 • 50 min. til kysten
 • AC
 • Barneseng (ved behov)
 • Basseng
 • DVD
 • Fleksibel ankomst/avreise hele året
 • Kaffemaskin - for kaffe og cappucino
 • Mulighet for internett
 • Oppvaskmaskin
 • TV Satelitt
 • Vaskemaskin
 • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.