Casa Margherita, Utsikt over landskapet
Casa Margherita, Huset
Casa Margherita, Bassenget
Casa Margherita, Huset ligger til venstre med eget basseng på baksiden
Casa Margherita, Stue
Casa Margherita, Stue
Casa Margherita, Kjøkken
Casa Margherita, Soverom
Casa Margherita, Soverom med utsikt
Casa Margherita, Soverom
Casa Margherita, Bad

Casa Margherita

Casa Margherita

Sjeldent vakkert hus med nydelig beliggenhet. 5 personer. Airconditon. Huset ligger landlig til i en åsside en kort biltur fra den sjarmerende middelalderbyen Lucca. Fra bassenget og hagen er det fantastisk utsikt over olivenlunder og vinranker. Bassenget er 12 m langt og 6 m bredt. Dybden er 125-155 cm. Rundt bassenget er det en liten terrasse. Bassenget er åpent i perioden 3. mai – 30. oktober.

I denne åssiden ligger flere av Luccas kjente oliven- og vingårder, og det er en fin opplevelse å besøke disse for et måltid, prøvesmaking og kjøp. I nærheten ligger små pittoreske steder som perler på en snor, og med bilen når du raskt en lokal baker og slakter. Huset var nytt sommeren 2011 og fremstår svært delikat. Huset har to doble soverom og et enkeltrom i tillegg til 3 bad, kjøkken og stue med peis. Huset har terrasse og hage. I hagen er det overbygd uteplass med bord og stoler. Huset ligger på eiendommen Villa San Pietro.

Eiendommen ligger strategisk til for å nå flere spennende steder i Toscana. Lucca sentrum ligger kun 12 km. fra eiendommen, og strendene i Viareggio når du med bil på ca 35 min. Ryanair flyr til Pisa som ligger 45 min unna. Det tar ca 1 time å kjøre til Firenze. Er du ute etter vakre omgivelser, og setter pris på høy komfort og standard, er dette stedet for deg. Avstander: Sjøen 45 min, Lucca 15 min, Firenze, Siena 1 t 50 min, Volterra 40 min, Cinque Terre 1 t 30 min. Nærmeste dagligvare: 3 km. Pizza-kokk på forespørsel.

Casa Margherita (5)

Selvstendig hus på 140 kvadrat meter. Alt på en flate. Huset har vakker utsikt utover Lucca provinsen, og til nærmeste vingård. Huset består av stue med peis og panoramavindu. Utgang til terrasse. Kjøkken med oppvaskmaskin, stekeovn, vannkoker, kjøleskap og kaffemaskin. 2 doble soverom med eget bad. Et av badene med jacuzzi badekar. 1 enkelt soverom med adskilt bad med dusj. Huset har satellitt-TV. I hagen har man overbygd gazebo der måltider kan nytes utendørs. Aircondition i alle rom.


Priser

Casa Margherita 11/1-16/5 16/6-27/6 27/6-29/8 29/8-26/9 26/9-1/11
5 personer € 2.200 € 2.500 € 2.700 € 2.500 € 2.200

Prisene over er i euro
og gjelder ukesopphold. Kun ukeleie i juni, juli og august. Spør om priser i jule- og nyttårshelgen.

Inkludert i prisen: WIFI, bruk av jaquzzi, safe i hver leilighet, sengetøy og håndklær med ukentlig skift, sluttvask, housekeeper tirsdager og torsdager, nye håndklær tirsdager og torsdager.
Vaskerom tilgjengelig med vaskamaskin, strykejern,- og brett.
Det betales et tillegg for AC strøm til oppvarming, oppvarming er normalt kun nødvendig ved leie for perioden før mai eller fra slutten av september. Det er aircondition i alle soverom og i stuen: € 0,15 pr kwt.
Det kan arrangeres med frokost, lunsj og middager. Her kan arrangeres jubileer og bryllup.
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 400,00. Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.
Ved bestilling skal det betales 50% av leiesum.
Restoppgjøret betales 12 uker før ankomst

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 15.00 og 17.00. Gi beskjed dersom du ankommer etter 17.00.
Avreise: Innen kl 10.00.


Service

 • 50 min. til kysten
 • AC
 • Babyseng (på forespørsel)
 • D 125-155m)
 • Engelsktalende vertskap
 • Gangavstand til restaurant
 • Kjøkken
 • Kokk/kokkekurs
 • Oppvaskmaskin
 • Parkering
 • Tilgang på vaskemaskin
 • TV Satelitt
 • Utsikt
 • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.