Casa Bella

Casa Bella

Vakkert og komfortabelt feriehus i Lucca, Toscana.  Casa Bella har privat basseng og plass til inntil 8 personer. Huset har 4 soverom og 3 bad. Her er det ikke ikke AC, men huset ligger høyt i en åsside og har tykke murvegger.

Feriehuset ligger 10 km fra det historiske sentrum av Lucca, og er et vakkert steinhus renovert i tradisjonell toscansk stil. Huset er smakfullt innredet. Huset ligger på en privat eiendom i en vakker åsside i Lucca. Eieren bor i nærheten og eier ytterligere ett feriehus som ligger på den store eiendommen som også består av flere mål med oliventrær. Husene ligger godt skjermet fra hverandre. Her ligger det meste tilrette for en fredelig og avslappende ferie i landlige omgivelser.

Huset går over  to etasjer hus med 4 soverom og 3 bad. Det har plass til opptil 8 personer. I første etasje er det to doble soverom og et bad, et møblert kjøkken og en romslig stue. Stuen er veldig lys med store vinduer, som kan åpnes ut mot verandaen. I andre etasje er det 2 store doble soverom med eget bad. Et komfortabelt vaskerom er tilgjengelig for gjester.

FRIHET I EGET FERIEHUS

Bassenget ligger for seg selv omgitt av gressplener, og der er også en patio med skygge. Grill er tilgjengelig. Nyt friheten av å bo i eget hus i ferien med eget svømmebasseng og hage.

Første etasje:

Stue med utgang til veranda
God utstyrt kjøkken
Dobbeltrom med 2 enkeltsenger
Dobbeltrom med 2 enkeltsenger, kan konverteres til 1 dobbeltseng
Bad med dusj
Klesvask først

ANDRE ETASJE:

Dobbeltrom med 2 enkeltsenger, kan gjøres om til en dobbeltseng og eget bad med dusj
Dobbelt soverom med eget bad med kombinert badekar / dusj.


Priser

Antall personer 3/7-31/8 4-11/9 11-25/9 25/9-30/10
6 personer € 2.800 € 1.900 € 1.700 € 1.300
8 personer € 3.350 € 2.200 € 2.000 € 1.700

Inkludert i prisen er sengetøy, håndklær, basseng håndklær og sluttvask.
Innsjekking er fra kl. 16.00 til 19.00


Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.