Casa Andrea, Uteplass
Casa Andrea, Utsikt over havet
Casa Andrea, Utsikt over hagen
Casa Andrea, Uteplass med bord og stoler
Casa Andrea, Uteplass med bord og stoler
Casa Andrea, Hagen
Casa Andrea, Utgang fra stuen til uteplassen
Casa Andrea, Stue og kjøkken
Casa Andrea, Stue og kjøkken med panoramautsikt
Casa Andrea, Stue og kjøkken
Casa Andrea, Soverom
Casa Andrea, Soverom
Casa Andrea, Soverom
Casa Andrea, Bad
Casa Andrea, Huset

Casa Andrea

Casa Andrea

Stor moderne leilighet på Elba med gangavstand til stranden. Plass til 7 personer. Ønsker du gangavstand til strender, og drømmer du om krystallklart vann kan vi anbefale deilige Elba. Øya ligger ved Italias vestkyst og tilhører Toscana. Båtturen fra Piombino på fastlandet til Portoferraio på Elba tar 1 time. Piombino liger ca 90 min fra Pisa. Det er enkelt å bestille båtbilletter. www.mobylines.com

Casa Andrea er en meget pen og stor leilighet med plass til 6 personer og ett barn på ekstraseng. Leiligheten går over to etasjer og er del av en tomannsbolig! Fra leiligheten er det 5 min gange til sjøen. Leiligheten har terrasse på 40 kvm med vid utsikt utover havet. Hagen er på et halvt mål. På terrassen og i hagen er det stoler, bord, solsenger, grill og dusj.

Leiligheten ligger i S. Andrea som er et populært turiststed ved byen Marciana. Byen har en liten sandstrand. På begge sider av stranden er det utleie av motorbåter, pedalbåter og kanoer. I byen finner man noen butikker, barer og restauranter. På stranden er det 2 barer, hvor man kan nyte små men velsmakende måltider. Nærmeste dagligvare 100 m. Avstand til stranden 300 m.

Elba er kjent for sitt vakre transparente hav og sine deilige strender. Øya er også frodig med rik flora og fauna. Menneskene er gjestfrie og man kan nyte et godt kjøkken, gjerne nydelig og smaksrik sjømat. Elba er en liten øy men kan skilte med over 70 strender. Gjestene i Casa Andrea vil få en guide over de beste strendene og er du glad i strandliv er det sannsynlig at du her finner ditt favorittsted.

Om villaen:

Casa Andrea er en 120 kvm. Stor leilighet, som går over 2 etasjer. Passer for 6 (1) personer. Boligen har i første etasje ett sov med to enkeltsenger og ett med dobbeltseng. Det siste rommet har utgang til hagen. I første etasje er det også et deilig bad, og et rom med vaskemaskin. I andre etasje er det dobbeltrom med eget bad. I tillegg er det i etasjen et lite bad med WC. Videre er det kombinert kjøkken/stue med dør ut til deilig stor terrasse med utsikt. Alle sov har AC og TV. Leiligheten er moderne og veldig pent innredet.

Casa Andrea er en del av en tomannsbolig med to leiligheter, og har egen inngang, privat hage på 500 kvm og en terrasse på 40 kvm. 300 meter fra leiligheten ligger stranden (5 minutters gange).


Priser

Leilighet (pers) 1/4-1/6 1/6-1/7 1/7-1/8
Casa Andrea (6+1) € 1.365 € 1.540 € 2.205
Leilighet (pers) 1/8-1/9 1/9-1/10 1/10-15/10
Casa Andrea (6+1) € 2.450 € 1.540 € 1.365

Prisene over er i euro og gjelder ukesopphold. Utleie lørdag – lørdag.

AC er inkludert i prisen.
Det betales et tillegg for strøm til oppvarming, dette er normalt kun nødvendig ved leie for perioden før mai eller fra slutten av september.
Sluttvask koster € 150,00, betales på stedet ved ankomst.
Det er lov med hund. Det skal ved ankomst betales € 150,00 ekstra, hvis du har med hund.
For å sikre at gjestene tar søppelsortering på alvor, skal det ved ankomst betales inn € 50,00. Pengene leveres tilbake ved avreise, dersom søppel er behandlet som avtalt.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.
Depositum på 30% av leiesummen skal betales ved reservasjon.
Restoppgjøret betales senest 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Etter kl 16.00.
Avreise: Innen kl 10.00.


Service

 • Babyseng (på forespørsel)
 • DVD
 • Gangavstand til sjøen, 5 min.
 • Grill
 • Komfyr
 • Oppvaskmaskin
 • Privat parkering (maks 2 biler)
 • Strykejern
 • Telefon
 • TV (på soverom og kjøkken)
 • Vaskemaskin

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.