Agriturismo Badia, Panoramautsikt fra bassengkanten
Agriturismo Badia, Bassenget foran huset
Agriturismo Badia, Bassenget om kvelden
Agriturismo Badia, Villaen
Agriturismo Badia, Utsikt
Agriturismo Badia, Innkjørsel
Agriturismo Badia, Taneto - kjøkken
Agriturismo Badia, Taneto - stue med peis
Agriturismo Badia, Taneto - soverom
Agriturismo Badia, Taneto - bad
Agriturismo Badia, Taneto - soverom
Agriturismo Badia, Taneto - bad
Agriturismo Badia, Vigna Alta - stue med peis
Agriturismo Badia, Vigna Alta - stue med peis
Agriturismo Badia, Vigna Alta - kjøkken
Agriturismo Badia, Vigna Alta - soverom
Agriturismo Badia, Vigna Alta - bad
Agriturismo Badia, Vigna Alta - soverom
Agriturismo Badia, Vigna Alta - bad
Agriturismo Badia, Restauranten på stedet

Agriturismo Badia

Agriturismo Badia

To leiligheter med plass til 6 og 4 personer med basseng. Perfekt sted for to familier som reiser sammen på ferie, og man har da privat basseng. Leilighetene ligger i samme bygg som en liten restaurant med typiske toskanske mat laget med lokale råvarer. Leilighetene har AC og hage. Området er landlig og fredelig.

Leilighetene er innredet med komfortable toskanske møbler. Basseng er 15x7m med dybde dybde 1 til 2m. Bassenget er åpent i perioden mai – oktober. Leilighetene har wifi. Restauranten ligger adskilt og fra leilighetene og bassenget.

Her ferierer man sentralt i Toscana nær landsbyen Terricciola som er med i den nasjonale; ”City of Wine”-association. Området står i vinens tegn, og er man heldig kan man delta på en av de mange festivalene som finner sted her. Byen er plassert midt i provinsen Pisa mellom Pontedera og Volterra. Landskapet er vakkert i dette området, og du får her oppleve det maleriske vakre Toscana med bølgende landskap, sypresser og små pittoreske byer. Nærmeste flyplass ligger i Pisa, ca. 30 min unna med bil.

Her har man et perfekt utgangspunkt for å besøke flere spennende steder som; Pisa 25 km, Volterra 25 km, Lucca 45 km, Siena 70 km, og Firenze 65 km. Kysten ligger 35 km unna. Den koselige byen Cascina Terme (10 km) er kjent for sitt terme-bad som ligger midt i sentrum. Dette er et spa-sted og kan være verdt et besøk for både store og små. Cascina er en liten perle med koselige butikker og restauranter.

Nærmest lille by, Morrona, ligger 1 km unna. Her finner en kirke, bar og en alimentari (liten dagligvarebutikk som selger brød, skinker, melk og andre dagligvare-produkter). Eieren av leilighetene, samt 4 andre villaer i området, er en av områdets største vinprodusenter og lager også olivenolje. Man er velkommen på vinsmaking. Gården produserer rødviner, hvitviner, rosèvin, grappa og vinsanto.

Om villaen

Villa Fornace – Vigna Alta (6)

Villa Fornace er en villa bestående av to leiligheter samt restaurant. En av leilighetene heter Vigna Alta. Dette er en stor og fin leilighet med egen inngang, 3 store soverom og 3 bad. Videre er det et koselig kjøkken der grønt er den dominerende fargen, med spisebord og stue med peis. Leiligheten er innredet med pene originale antikke møbler. Egen uteplass med bord og stoler. Vigna Alta deler basseng med den andre leiligheten i villaen. Leiligheten har internett. AC.

Villa Fornace – Taneto (4)

Villa Fornace er en villa bestående av to leiligheter samt restaurant. En av leilighetene heter Taneto. Dette er en vakker leilighet med egen inngang og der mye av interiøret går i fargen gult som står godt til terrakottagulvet og de rustikke takbjelkene. Leiligheten har en romslig stue med vakker peis i stein, og godt utstyrt kjøkken, 2 soverom og 2 bad. Egen uteplass med bord og stoler. Taneto deler basseng med den andre leiligheten i villaen. Leiligheten har internett. AC.


Priser

Leilighet (pers) 2/1-11/5 11/5-22/6 22/6-24/8 24/8-21/9 21/9-23/12
Vigna Alta (6) € 1.159 € 1.490 € 1.840 € 1.490 € 1.159
Taneto (4) € 860 € 1.070 € 1.300 € 1.070 € 860

Prisene over er i euro og gjelder ukesopphold. Utleie lørdag – lørdag. Kun 20 min fra Il Teatro del Silenzio, der Andrea Bocelli har sin årlige konsert, vanligvis sent i juli.

Prisene er inkludert sengetøy og håndklær med ukentlig skift, sluttrengjøring, strøm og gass samt bruk av airconditioning.
Det kan settes inn ekstraseng mot et tillegg i prisen på € 30,00.
Ekstra skift av sengetøy € 15,00 per person.
Ekstra rengjøring € 17,00 per time.
Det er tillatt med hund. Dette koster € 50 pga ekstra renhold i etterhånd.
Ved ankomst skal det betales inn et depositum i tilfelle ødeleggelser. Depositumet er på € 200, og returneres ved avreise dersom det ikke er skjedd ødeleggelser.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.
Ved bestilling skal det betales 30% depositum av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 16.00 og 19.00. Gi beskjed i god tid dersom du ankommer etter 19.00.
Avreise: Innen kl 10.00.


Service

 • 50 min. til kysten
 • Babyseng
 • Basseng
 • Engelsktalende vertskap
 • Gangavstand til restaurant
 • Grill
 • Internett
 • Kokk/kokkekurs
 • Komfyr
 • Levering av bakervarer på forespørsel
 • Oppvaskmaskin
 • Privat parkering
 • Salg av egne produkter
 • Strykejern
 • Telefon
 • TV Satelitt
 • Vaskemaskin
 • Vinsmaking
 • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.