Ferie med barn i Italia

Feriehus i Italia : ferie med barn : Primatoscana

Det er lett å være på ferie med barn i Italia!

Her får man tross alt verden beste pasta, pizza og is! Italia har lang kyst og med varmt vann og solrike dager ligger det meste til rette for at barna har det bra. Er du på ferie på for eksempel Elba eller Sardinia er det bare å kjøpe dykkemaske første dag. Barn vil garantert være opptatt med å lete etter fargerike fisker resten av ferien. Når man ferierer med barn er det deilig å slippe å bo på hotell. Bor man i leilighet eller eget hus har barna mer frihet og boltreplass. Det er deilig å kunne sitte ute i egen hage eller på egen terrasse varme sommerkvelder, og kanskje nyte et glass lokal vin mens barna sover. Alle våre feriesteder har basseng, og rundt bassenget kan man fort få noen nye venner.

«Bondegårdsferie» på vingård eller olivengård

En populær ferieform i Italia er «agriturismo«. Utrykket agriturismo betyr bondegårdsferie, men i Italia er som regel husdyr byttet ut med oliven og vindruer. Vi snakker med andre ord om å feriere på en vingård eller en olivengård. Her kan man bo i leiligheter, og du finner alt fra rustikke leiligheter til luksusleiligheter. Ved et agriturismo har man ofte store og frodige fellesarealer, og de ligger landlig til i vakre omgivelser. Primatoscana tilbyr flere slike gårder. Se vårt utvalg av agriturismo.

Ferie på agriturismo

Tips og råd til nærområdet du skal til

Det er lett å finne sykkelutleie flere steder i Italia, og du finner sykler i alle størrelser. Ferierer du i området rundt Lucca, kan du leie sykler og sykle på den 4,2 km lange bymuren som omkranser Lucca sentrum. Er du i Toscana på ferie så ta med barna for å se det skjeve tårnet i Pisa. Et populært innslag, og det er gøy å ta bilder der det ser ut som om man står og støtter tårnet med hendene. Barn kan også være med å gå kyststien som går mellom de fem kystbyene som utgjør Cinque Terre. Primatoscana gir tips og råd til nærområdet rundt huset eller leiligheten du leier gjennom oss. Ikke nøl med å kontakt oss om mulige aktiviteter for barn nær stedet der du skal feriere.

Familiekjære italienere

Italienerne er familiekjære, og barn er alltid velkomne på restaurant. I Italia spier man ofte middag sent og måltidene blir fort lange. Et godt tips kan være å ta med tegnesaker og spill til barna. Da har de litt og holde på med mens de voksne hygger seg.

Noen fornøyelsesparker i Italia:

Feriehus i Italia : ferie med barn : Primatoscana
Feriehus i Italia : ferie med barn