Resort Grosseto, Country suite - uteplass
Resort Grosseto, Blomster i hagen
Resort Grosseto, Utsikt over landskapet
Resort Grosseto, Herlig bassengområde
Resort Grosseto, Bassenget
Resort Grosseto, Hagen
Resort Grosseto, Fasade
Resort Grosseto, Arancio 2 - utsikt fra loftet
Resort Grosseto, Frokost
Resort Grosseto, Frokost
Resort Grosseto, Frokost
Resort Grosseto, Tomater
Resort Grosseto, Arancio 2 - soverom
Resort Grosseto, Arancio 2 - loftet med stue og kjøkken
Resort Grosseto, Arancio 2 - loftet med stue og kjøkken
Resort Grosseto, Arancio 2 - panoramautsikt fra loftet
Resort Grosseto, Arancio 1 - kjøkken
Resort Grosseto, Arancio 1 - kjøkken og stue
Resort Grosseto, Arancio 1 - stue
Resort Grosseto, Arancio 1 - soverom
Resort Grosseto, Arancio 1 - bad
Resort Grosseto, Arancio 1 - soverom
Resort Grosseto, Utsikt over landskapet
Resort Grosseto, Avslappning i hagen
Resort Grosseto, Viola - kjøkken og stue
Resort Grosseto, Viola - soverom
Resort Grosseto, Overbygg ved bassenget
Resort Grosseto, Gialla - oppholdsrom
Resort Grosseto, Gialla - soverom
Resort Grosseto, Utsikt over hagen
Resort Grosseto, Rossa - stue
Resort Grosseto, Rossa - bad
Resort Grosseto, Bassenget
Resort Grosseto, Country plus suite - stue
Resort Grosseto, Country plus suite - soverom
Resort Grosseto, Country plus suite - soverom
Resort Grosseto, Oliventrær
Resort Grosseto, Country plus suite - kjøkken
Resort Grosseto, Country plus suite - soverom
Resort Grosseto, Country plus suite - terrasse
Resort Grosseto, Country plus suite - terrasse
Resort Grosseto, Bassenget
Resort Grosseto, Country suite - soverom
Resort Grosseto, Country suite - dekket til frokost
Resort Grosseto, Country suite - soverom og bad
Resort Grosseto, Herlig bassengområde
Resort Grosseto, Uteplass med utsikt over landskapet
Resort Grosseto, Uteplass under tak
Resort Grosseto, Uteplass
Resort Grosseto, Eks - Soverom
Resort Grosseto, Eks - Rom
Resort Grosseto, Uteplass i hagen
Resort Grosseto, Bryllup kan arrangeres på eiendommen
Resort Grosseto, Restauranten
Resort Grosseto, Avslappning i hagen
Resort Grosseto, Bassenget om kvelden
Resort Grosseto, Veien til resortet

Resort Grosseto

Resort Grosseto

Toskansk resort på økologisk gård i Maremma. Stedet har 16 komfortable leiligheter og rom med AC. Restaurant på stedet åpent for alle måltider.  Resortet ligger mellom Grosseto og Castiglione della Pescaia. Med bil når man Middelhavet og fine sandstrender på 20 min.

Her bor man omgitt av vakkert landskap og olivenlunder, og kan nyte en avslappende ferie. Leilighetene og suitene holder god standard. Det er 2 km til nærmeste dagligvarebutikk. Ønsker du en ferie der du ikke står på kjøkkenet selv, er det mulig å spise alle måltider på stedets restaurant. Restauranten tilbyr typiske toskanske retter av økologiske og lokale produktet. Her har de egen økologisk grønnsakshage, og hver morgen plukkes ferske grønnsaker til dagens retter. Frokostbuffet kan nytes i frokostrommet eller på den fine verandaen foran bassenget. Fra verandaen har man utsikt over landsbygda og bassenget. Gården produserer sin egen extra-virgin olive oil som kan kjøpes i resepsjonen.

Bassenget måler 16×7 meter, og har dybde fra 15 cm – 160 cm. Bassenget har et lite område for barn samt en jacuzzi. Bassenget holder åpent fra 1. april – 31. oktober. Ved bassenget er det poolbar som er åpen fra kl 16.00. Her kan man kjøpe is, juice, forskjellige typer drikke og aperitif. Det er tilgjengelig solsenger, dekkstoler og sittegrupper. Her er bbq-område med stort bord og grill som gjester kan benytte. I hagen er det en liten lekeplass for barn.

Diverse service:

Spillrom med bordtennis og fotballspill, samt lekeplass for barn.

Delte på kokkekurs i løpet av oppholdet og lær å lage typiske toskanske retter. Kurser tar ca 2 timer og koster Euro 150 per person, inkludert måltidet som blir laget. Reserveres på stedet.

Gården har en egen spa avdeling med boblebad, badstue, tyrkisk bad og «emotional shower». Ved reservasjon er det mulig å bestille massasje. Spaet er åpent for alle over 18 år og har en varighet på 1 time og 30 minutter. Egne priser ved boking av SPA. Bestilles på stedet.

Gården har sykkelutleie og gir tips og råd til sykkelturer. Man kan også sykle med guide. Bestilling på stedet.

Gratis parkering og myntvaskeri for gjester.

Avstander:

10 minutters gange (1 km) til togstasjonen: Montepescali. De nærmeste strendene er Follonica og Castiglione della Pescaia.

Nærmeste daglivare ligger ca 2 km unna og nærmeste strand ligger ca 17 km unna. Den vakre stranden i Castiglione della Pescaia ligger ca 25 min unna med bil. Pisa-flyplass (150 km), Roma-flyplass (180 km), Firenze-flyplass (145 km), Grosseto (10 km).

De nærmeste golfbanene er Golf Club Toscana i Gavorrano (ca 25 min unna) og Golf Club Punta Ala (ca 40 min unna).

Om leilighetene:

Alle leiligheter er innredet i elegant og typisk toskansk stil. Leilighetene har AC. Alle leilighetene med unntak av Residenza Rossa, har patio med bord og stoler eller terrasse med bord og stoler.

Arancio 1 (4-6)

Leiligheten ligger på bakkeplan og har plass til inntil 6 personer. Pris varierer ift antall personer som bor i leiligheten. Leiligheten inneholder stor stue med sovesofa, godt utstyrt kjøkkenområde med komfyr, kjøleskap, vask og alt av nødvendige kjøkkenredskaper, 2 dobbeltrom med dobbeltsenger (eller 2 dobbeltrom med enkeltsenger), 2 bad. Utgang fra soverommene til utendørs patio. Leiligheten har et overbygd område utendørs med bord og stoler. Leiligheten er utstyrt med justerbar aircondition, Wifi, safe, telefon, LCD-TV, hårføner, varme håndklær, gode senger og anti-allergi puter. 75 kvm.

Arancio 2 (4-6)

Leiligheten ligger i andre etasje og går over to etasjer. Her er plass til inntil 6 personer. Pris varierer ift antall personer som bor i leiligheten.  I andre etasje ligger en liten stue med sovesofa og stoler, en liten terrasse og 2 soverom som deler 1 bad. I tredje etasje er et vakkert «loft» med kjøkkenkrok med komfyr, kjøleskap, vask og alt av nødvendige kjøkkenredskaper, 1 bad uten dusj og en stue med to enkeltsenger. Det er vakker utsikt over landsbygda fra det store vinduet i stuen. Leiligheten er utstyrt med justerbar aircondition, Wifi, safe, telefon, LCD-TV, hårføner, varme håndklær, gode senger og anti-allergi puter. 75 kvm.

Viola (5-7)

Leiligheten ligger på bakkeplan. Her er plass til inntil 7 personer. Pris varierer ift antall personer som bor i leiligheten. Leiligheten har en stor stue med peis og tilhørende kjøkkenkrok med fryser, komfyr, kjøleskap, vask og alt av nødvendige kjøkkenredskaper, 2 dobbeltrom med dobbeltsenger eller 1 dobbeltrom og 1 enkeltrom, spiseplass ved kjøkkenet, 1 bad med dusj og 1 bad med toalett. Leiligheten har et stort og privat overbygd område utendørs med bord og stoler. Leiligheten er utstyrt med justerbar aircondition, Wifi, safe, telefon, LCD-TV, hårføner, varme håndklær, gode senger og anti-allergi puter. 70 kvm.

Gialla (6)

Leiligheten går over to etasjer og kan leies for inntil 6 personer.  På bakkeplan ligger en stor stue, kjøkken med komfyr, kjøleskap, vask og alt av nødvendige kjøkkenredskaper, 1 soverom og 1 bad med dusj. Fra innvendige trapper kommer man til andre etasjen. I andre etasje ligger 2 soverom (en med to enkeltsenger og en med dobbeltseng) og 1 bad med dusj. Leiligheten har et stort overbygd område utendørs med bord og stoler hvor det er utsikt mot bassenget. Leiligheten er utstyrt med justerbar aircondition, Wifi, safe, telefon, LCD-TV, hårføner, varme håndklær, gode senger og anti-allergi puter. 85 kvm.

Rossa (8)

Leiligheten ligger i andre etasje og kan leies for inntil 8 personer. Leiligheten har inngang fra trapper utendørs. Leiligheten har en stor stue, kjøkken med komfyr, kjøleskap, vask og alt av nødvendige kjøkkenredskaper, 2 bad (en med dusj og en med badekar), 3 dobbeltrom og 1 dobbeltrom med to enkeltsenger. Et av soverommene har tilgang til en liten terrasse. Leiligheten er utstyrt med justerbar aircondition, Wifi, safe, telefon, LCD-TV, hårføner, varme håndklær, gode senger og anti-allergi puter. 90 kvm.

 

Om Suitene:

Country Junior Suite (to-roms)

Plass til 4 personer. Bakkeplan. Stue med kjøkkenhjørne. Soverom med dobbeltseng og soverom med køyeseng. Rommene er connected, og adskilt med en gardin. Videre ett baderom med stor dusj. Privat terrasse med sofa, eller to lenestoler. Suitene er utstyrt med justerbar aircondition, Wifi, safe, telefon, LCD-TV, hårføner, varme håndklær, gode senget og anti-allergi puter.

Country Suite (to-rom + åpent loft)

Plass til 4 personer. Inngang på bakkeplan. Stue, dobbeltrom med to enkeltsenger eller dobbeltseng og åpen loftetasje med dobbeltseng . Spiseområde med kjøkken-hjørne. Ett bad med stor dusj. Privat terrasse med sofa.  Suitene er utstyrt med justerbar aircondition, Wifi, safe, telefon, LCD-TV, hårføner, varme håndklær, gode senger og anti-allergi puter. 35 kvm.

Country Plus Suite (tre-roms)

Plass til 5 personer. Inngang på bakkeplan, eller i andre etasje. Suiten består av stue, spiseområde med kjøkken-hjørne, to soverom med to enkeltsenger som kan gjøres om til dobbeltseng. I noen suiter er den ene sengen på ett åpent loft. Ett bad med stor dusj. Noen av suitene i denne kategorien har privat uteområde med sofa eller to lenestoler, andre suiter har stor terrasse med bord og stoler. Suitene er utstyrt med justerbar aircondition, Wifi, safe, telefon, LCD-TV, hårføner, varme håndklær, gode senger og anti-allergi puter. 60 kvm.


Priser

Leiligheter (pers) 1/1–22/4 22/4–1/7 1/7–2/9 2/9–23/9 23/9-31/12
2 stk Arancio (4 pers) € 700 € 1.051 € 2.695 € 1.051 € 700
2 stk Arancio (5) € 818 € 1.168 € 2.530 € 1.168 € 818
2 stk Arancio (6) € 1.287 € 2.750 € 1.287 € 935
Viola (5) € 715 € 1.073 € 2.150 € 1.073 € 2.365
Viola (6) € 833 € 1.190 € 2.530 € 1.190 € 833
Viola (7) € 950 € 1.309 € 2.860 € 1.309 € 950
Gialla (6) € 828 € 1.243 € 1.243 € 828
Rossa (8) € 942 € 1.412 € 3.080 € 1.412 € 942
Rommene (pers) 1/1–22/4 22/4–2/7 2/7–2/9 2/9–23/9 23/9-31/12
Country Junior Suite (3/4 pers) € 602 € 903 € 1.870 € 903 € 602
Country Suite (3/4) € 617 € 926 € 1.925 € 926 € 617
Country Plus Suite (4) € 678 € 1.016 € 2.000 € 1.016 € 678
Country Plus Suite (5) € 935 € 1.134 € 2.420 € 1.134 € 795

Priser er oppgitt i euro. Minimum 7 netter lør til lør i høysesong. Lavsesong ingen krav til minimum netter. Andre perioder minimum 4 netter.

Inkludert i prisen er ukentlig skift av sengetøy, midtuke skift av håndklær, Wifi og AC.
Det betales et tillegg for sluttrengjøring på € 40,00 for ett,- og toromsleiligheter/suiter. € 50,00 for tre,- fire,- og femroms-leiligheter/suiter.
Frokost koster € 10,00 pr voksen, pr dag. € 5,00 pr barn opptil 10 år.
Lunch-middag fra € 18.00 voksen og € 14.00 for barn opptil 10 år – drikke ikke inkludert.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.
Sikkerhetsdepositum €200,00. Pengene får man tilbake ved hjemreise dersom ingen skade har skjedd på leiligheten/suiten.

Ankomsttid: kl 16:00 til 20:00 i høysesong. Ved behov for ankomst etter 20:00 må dette avtales spesielt. Andre perioder gjøres det egen avtale.
Avreisetid: kl 10:00.


Service

 • 30 min. til kysten
 • AC
 • Balkong med utsikt
 • Basseng
 • Bassengbar
 • BBQ-område
 • Bordtennis
 • Frokost
 • Hage
 • Hårføner
 • Jacuzzi
 • Lekeplass
 • Massasje
 • Middag
 • Mulighet for vielse
 • Myntvaskeri
 • Panoramautsikt
 • Parkering
 • Safe
 • Sykler
 • Telefon
 • Terrasse/balkong
 • TV Satelitt LCD
 • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.