Piano di Conca, Ved bassengkanten
Piano di Conca, Blomster langs husveggen
Piano di Conca, Inngangsparti
Piano di Conca, Herlig bassengområde
Piano di Conca, Hage med utsikt
Piano di Conca, Herlig bassengområde
Piano di Conca, Herlig bassengområde
Piano di Conca, Alba - pent soverom
Piano di Conca, Alba - stue og spiseplass
Piano di Conca, Alba - stue
Piano di Conca, Alba - kjøkken
Piano di Conca, Alba - pent soverom og bad
Piano di Conca, Astra - pent soverom
Piano di Conca, Astra - stue og kjøkken
Piano di Conca, Astra - stue og spiseplass
Piano di Conca, Sogno - pent soverom
Piano di Conca, Sogno - spiseplass
Piano di Conca, Sogno - pent soverom og stue
Piano di Conca, Nuvola - pene soverom
Piano di Conca, Nuvola - stue og kjøkken
Piano di Conca, Nuvola - spiseplass og bad
Piano di Conca, Luna - kjøkken og spiseplass
Piano di Conca, Luna - stue
Piano di Conca, Luna - pent soverom
Piano di Conca, Luna - pent soverom
Piano di Conca, Luna - bad
Piano di Conca, Uteplass og lekestativ
Piano di Conca, Sommervenner
Piano di Conca, Uteplass og bassenget
Piano di Conca, Huset

Piano di Conca

Piano di Conca

Olivengård nær Versilia-kysten

Valgfrie ankomstdager, minimum fire døgn. Prisgunstig og trivelig olivengård nær Versilia-kysten. Gården ligger i en åsside omgitt av oliventrær, sitrustrær, urter og rosebusker og har utsikt til middelhavet. Piano di Conca har 4 romslige leiligheter, alle med AC. Eiendommen har vært i familien i over 300 år, og består av staselig villa, sidebygninger med leiligheter og et kapell. Eiendommen er omkranset av olivenlunder. Her lager de extra virgin olive oil, som man også kan kjøpe på stedet.

Leilighetene på Piano di Conca disponerer et stort svømmebasseng (ca 4x12m, med ca dybde på 1,00-3,00m) og fine uteområder. Ved bassenget er overbygd taverna med langbord og stoler, her er også et WC. Leilighetene har ikke private uteplasser, men i hagen og på terrassen ved bassenget er det flere sittegrupper der man kan nyte måltider utendørs. Bassenget er åpent i perioden 1. april og stenges 13. oktober. De store og fine uteområdene passer bra for barnefamilier.

I nærmeste landsby (1,3 km) er det en stor og moderne lekeplass med ballbinger og flere lekeapparater. Her er det opplyst om kvelden, og det et populært møtested for barn i nærmiljøet. På eiendommen er det trådløst nettverk. BBQ og vaskerom står til gjestenes disposisjon. Sykler finnes også til utlån.

Beliggenhet

5 min (1,3 km) fra eiendommen ligger en liten landsby. Der får du blant annet kjøpt ferske bakervarer til frokosten. Stedet er et fint utgangspunkt for å utforske Lucca (35 min unna), Sjøen (15 min unna), Pisa (40 min unna) og Firenze (ca 1.time unna). Siena, Volterra og San Gimignano kan du nå på litt over en time.

Ved leiligheten Nuvola er det fleksible ankomst/avreise-dager.

Om leilighetene:

Il Sogno (4+1)

40 kvm. Leiligheten ligger i andre etasje. Dette er en koselig toskansk leilighet med murvegger og god takhøyde med synlige bjelker. Leiligheten har et dobbelt soverom, et soverom med to enkeltsenger og bad. Innbydende kjøkken og stue i en åpen løsning. Store vinduer og utsikt over sitrushagen. Leiligheten har aircondition. Det er også mulig å låne babycall.

Astra (4+1)

40 kvm. Astra er lys og luftig. Leiligheten ligger i en bygning ved siden av eiendommens villa, og nær bassenget. Den ligger i andre etasje og har egen inngang. Leiligheten har 2 soverom – ett med dobbeltseng og ett med 2 enkle senger, kjøkken/oppholdsrom og deilig flislagt bad. Fra de store vinduene er det fin utsikt. Leiligheten har aircondition. Det er også mulig å låne babycall.

Alba (4+1)

50 kvm. Dette er en lys og luftig leilighet. Leiligheten har kjøkken med spiseplass kombinert med en stue. Et av soverommene har dobbeltseng. Det andre har to separate senger. Leiligheten har i tillegg store vinduer med nydelig utsikt. Leiligheten har to bad og airconditioning. Det er også mulig å låne babycall.

Nuvola (4+1)

45 kvm. Ligger i tredje etasje, og har flott utsikt over åsene og sjøen. Leiligheten består av ett soverom med dobbeltseng, og ett soverom med to enkeltsenger. Videre har den to bad, stor stue, og spisestue med åpen kjøkkenløsning. I tråd med toskansk byggestil er det terrakottagulv, og synlige takbjelker i taket. Leiligheten har airconditioning. Det er også mulig å låne babycall. Vanligvis er det leie lørdag-lørdag i høysesong. Til denne leiligheten kan du ankomme og reise på valgfrie dager. Pisa ligger 30 min fra stedet du nå leser om.


Priser

Leilighet (pers) 1/4-15/6 15/6-14/9 14/9-13/10
Sogno, aircondition (4+1) € 175 € 215 € 175
Astra, aircondition (4+1) € 215 € 245 € 215
Nuvola, aircondition (4+1) € 210 € 230 € 210
Alba, aircondition (4+1) € 210 € 230 € 210

Redigert for 2024.
Valgfrie ankomst- og avreisedager. Prisene over er i euro og gjelder per døgn. Minimum 4 netters leie. Spør om pris!
AC: Temperaturen er satt til 26 grader. Vil man overstyre dette er prisen € 50 per uke. Eventuell oppvarming er ikke inkludert i prisen. Dette er normalt kun nødvendig ved leie for perioden før mai eller fra slutten av september. Prisen for sluttvask er € 100,00 og betales ved ankomst.
Ved avreise skal kjøkkenet være rengjort, leilighetene ryddige og med all søppel o.l. i poser. Ved avreise tar eier en rask titt på leiligheten.
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 200,00. Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade. (Eieren kan holde tilbake deler av sikkerhets-depositumet dersom hun finner at kjøkkenet er uryddig eller at leiligheten på annen måte er uvanlig tilgriset).
Det betales € 150,00 kontant ekstra ved ankomst dersom det skal bo 5(4+1) personer i en av leilighetene. Gjelder uansett lengde på opphold.
Ved bestilling skal det betales 50% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før oppholdet.
Det koster € 25 å få satt inn barneseng, uansett lengde på opphold.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 16.00 og 18.00. Gi beskjed dersom du ankommer senere.
Avreise: Innen kl 10.00.


Service

 • Babyseng
 • Barneseng
 • Barnestol
 • Basseng (saltvann)
 • Engelsktalende vertskap
 • Fleksibel ankomst/avreise hele året
 • Flere sittegrupper ute
 • Gangavstand til landsby
 • Grill
 • Griller
 • Internett
 • Parasoll
 • Privat parkering
 • Salg av olivenolje
 • Strykejern
 • Sykler
 • Tilgang på vaskemaskin
 • TV
 • Utsikt
 • Vask av tøy på forespørsel
 • Vaskesmaskin i fellesrom
 • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.