Piano di Conca

Prisgunstig og trivelig olivengård nær Versilia-kysten. Gården ligger i en åsside omgitt av oliventrær, sitrustrær, urter og rosebusker og har utsikt til middelhavet. Piano di Conca har 5 romslige leiligheter, og 4 av leilighetene har AC. Eiendommen har vært i familien i over 300 år, og består av staselig villa, sidebygninger med leiligheter og et kapell. Eiendommen er omkranset av olivenlunder. Her lager de extra virgin olive oil, som man kan kjøpe på stedet.

Leilighetene disponerer et stort svømmebasseng (ca 4x12m, med ca dybde på 1,00-3,00m) og fine uteområder. Ved bassenget er overbygd taverna med langbord og stoler, her er også et WC. Leilighetene har ikke private uteplasser, men i hagen og på terrassen ved bassenget er det flere sittegrupper der man kan nyte måltider utendørs. Bassenget er åpent i perioden 3 mai og stenges 30 oktober. De store og fine uteområdene passer bra for barnefamilier. I nærmeste landsby (1,3 km) er det en stor og moderne lekeplass med ballbinger og flere lekeapparater. Her er det opplyst om kvelden, og det et populært møtested for barn i nærmiljøet. På eiendommen er det trådløst nettverk. BBQ og vaskerom står til gjestenes disposisjon. Sykler til utlån.

5 min (1,3 km) fra eiendommen ligger en liten landsby. Der får du blant annet kjøpt ferske bakervarer til frokosten. Stedet er et fint utgangspunkt for å utforske Lucca (35 min unna), Sjøen (15 min unna), Pisa (40 min unna) og Firenze (ca 1.time unna). Siena, Volterra og San Gimignano kan du nå på litt over en time.

Ved leiligheten Nuvola er det fleksible ankomst/avreise-dager.

Om leilighetene:

Il Sogno (4+1)

53 kvm. Leiligheten ligger i andre etasje. Dette er en koselig toskansk leilighet med murvegger og god takhøyde med synlige bjelker. Leiligheten har et dobbelt soverom, et soverom med to enkeltsenger og bad. Innbydende kjøkken og stue i en åpen løsning. Store vinduer og utsikt over sitrushagen. Leiligheten har aircondition. Det er mulig å låne babycall.

Luna (6+1)

136 kvm. Dette er en romslig og koselig leilighet. Det er to soverom med dobbeltseng og et tredje soverom med to enkeltsenger. Leiligheten har god takhøyde med synlige takbjelker som er i tråd med gammel toskansk byggeskikk. Leiligheten er delikat med et nylig restaurert antikt kjøkken. Fra vinduet på kjøkkenet har man utsikt mot kapellet på eiendommen. Kjøkkenet innbyr til måltider tilberedt på toskansk vis. Leiligheten har to pene bad. Leiligheten har ikke airconditioning, men er skyggelagt og godt ventilert. Det er mulig å låne babycall.

Astra (4+1)

70 kvm. Astra er lys og luftig. Leiligheten ligger i en bygning ved siden av eiendommens villa, og nær bassenget. Den ligger i andre etasje og har egen inngang. Leiligheten har 2 soverom – ett med dobbeltseng og ett med 2 enkle senger, kjøkken/oppholdsrom og deilig flislagt bad. Fra de store vinduene er det fin utsikt. Leiligheten har aircondition. Det er mulig å låne babycall.

Alba (4+1)

114 kvm. Dette er en lys og luftig leilighet. Leiligheten har kjøkken med spiseplass kombinert med en stue. Et av soverommene har dobbeltseng. Det andre har to separate senger. Leiligheten har store vinduer med nydelig utsikt. Leiligheten har to bad. samt airconditioning. Det er mulig å låne babycall.

Nuvola (4+1)

78 kvm. Ligger i tredje etasje, og har flott utsikt over åsene og sjøen. Leiligheten består av ett soverom med dobbeltseng, og ett soverom med to enkeltsenger. Videre har den to bad, stor stue, og spisestue med åpen kjøkkenløsning. I tråd med toskansk byggestil er det terrakottagulv, og synlige takbjelker i taket. Leiligheten har airconditioning. Det er mulig å låne babycall. Vanligvis er det leie lørdag-lørdag i høysesong. Til denne leiligheten kan du ankomme og reise på valgfrie dager. Pisa ligger 30 min fra stedet du nå leser om.

Leilighet (pers) 1/3-11/4 11/4-20/6 20/6-5/9 5/9-31/10 Sluttvask
Luna, vifter i taket (6+1) 7.900 10.900 14.500 7.900 € 100
Sogno, aircondition (4+1) 6.500 9.900 10.900 6.500 € 100
Astra, aircondition (4+1) 7.800 10.500 13.400 7.800 € 100
Alba, aircondition (4+1) 6.800 9.500 12.900 6.800 € 100
Nuvola, aircondition (4+1) 6.800 9.500 12.900 6.800 € 100

Prisene over er i norske kroner og gjelder ukesopphold. Kun ukeleie lørd-lørd i juni, juli og august.

Her er AC/strøm inkludert i prisen. Eventuell oppvarming er ikke inkludert i prisen, dette er normalt kun nødvendig ved leie for perioden før mai eller fra slutten av september.
Det gjennomføres enkel rengjøring mand-fred samt sluttvask. Prisen for sluttvask er € 100,00 og betales ved ankomst.
Ved avreise skal kjøkkenet være rengjort, leilighetene ryddige og med all søppel o.l. i poser. Ved avreise tar eier en rask titt på leiligheten.
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 200,00. Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade. (Eieren kan holde tilbake deler av sikkerhetsdepositumet dersom hun finner at kjøkkenet er uryddig eller at leiligheten på annen måte er uvanlig tilgriset).
Det betales € 50,00 kontant ekstra ved ankomst dersom det skal bo 7(6+1) personer i Luna eller 5(4+1) personer i en av de andre leilighetene.
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før oppholdet.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 16.00 og 18.00. Gi beskjed dersom du ankommer senere.
Avreise: Innen kl 10.00.

 • Babyseng
 • Barneseng
 • Barnestol
 • Basseng (saltvann)
 • Engelsktalende vertskap
 • Flere sittegrupper ute
 • Gangavstand til landsby
 • Grill
 • Griller
 • Internett
 • Parasoll
 • Privat parkering
 • Salg av olivenolje
 • Strykejern
 • Sykler
 • Tilgang på vaskemaskin
 • TV
 • Utsikt
 • Vaskesmaskin i fellesrom
 • WIFI

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.

Kommentarer er stengt.