Colle, basseng
Colle, lekker feriebolig i Lucca
Colle, frokost terrasse med vid utsikt
Colle, inngang til huset
Colle, utsikt fra hagen
Colle, basseng
Colle, lekkert kjøkken
Colle, mellom stuen og spiseplassen
Colle, tv stue 3 etg
Colle, soverom
Colle, bad
Colle, dobbeltrom 2 etg
Colle, bad
Colle, soverom
Colle, bad
Colle, bad
Colle, badstue ute i hagen
Colle, frokost terrasse med vid utsikt
Colle, hagen er vakkert beplantet
Colle, basseng
Colle, lekker feriebolig i Lucca
Colle, hagen er vakkert beplantet
Colle, hagen er vakkert beplantet
Colle, 150 oliventrær gir nydelig olivenolje

Colle

Colle

Meget sjarmerende, toskansk steinhus med basseng og malerisk utsikt. Gangavstand til to restauranter.

12 km fra Luccas historiske sentrum ligger dette meget vakre toskanske huset som er som sakset ut av et interiørblad. Huset ligger i landlige og rolige omgivelse med 180 grader panoramautsikt. Viareggio med sine deilige sandstrender er 45 minutter unna med bil. Små pittoreske steder ligger som perler på en snor ikke langt fra dette stedet, og i denne åssiden finner du flere av Luccas kjente vingårder og olivenlunder. Det ligger flere koselige restauranter i nærmiljøet, og om sommeren kan man besøke en sagra (landsbyfest). Her møter man italienere i deres lokalmiljø og spiser og drikker godt til en hyggelig pris. Eiendommen har 250 oliventrær, og husets olivenolje er svært god.

På Colle er det god plass og muligheter for å bo 2 familier. Huset går over tre etasjer og har 4 soverom. Et av soverommene er som en liten leilighet med dobbeltseng og plass til en ekstraseng. Utnyttes hele plassen kan det bo totalt 8 personer, og et lite barn på ekstraseng. Kjøkkenet har direkte utgang til koselig overbygget sitteplass, og hage. I hagen er det frukttrær, urter og blomster. Fra bassenget og hagen er det utsikt utover olivenlunder, vinranker og små landsbyer. Huset er vakkert innredet. Farger og løsninger er valgt med omhu av eiere som har øye for detaljer. Vertskapet som er italiensk/fransk og bor avskjermet i en separat del av huset er hhv maler og keramiker. De er svært trivelige og behjelpelige med tips og opplysninger. De holders seg for seg selv, men kanskje blir du bedt på en aperitivo og hyggelig prat. Eierene har to barn. Deres del av boligen har separat hage, og de benytter ikke bassenget.

I hagen er det badstue som kan være deilig på våren og høsten. Bassenget (4x8m, dybde 1,0-1,70m) er åpent fra mai til slutten av oktober. Nærmeste restaurant 200 meter og 400 m. Nærmeste baker og kolonial ca 1,5 km. Avstander: Pisa 50 min, sjøen 40 min, Lucca  sentrum 15-20 min, Firenze 1 time.

Lucca er et fint utgangspunkt for å oppleve Toscana. Her har du kort avstand til å besøke Firenze, Pisa, Chianti eller San Gimignano. Våren er en fantastisk tid i Toscana. Da bugner det av blomster. Høsten preges av druehøsting og vinbøndene er alltid spente på kvaliteten av druene. Leier du i november, kan du delta i innhøstingen av oliven.

Om Colle (8):

270 kvm. Huset går over 3 etasjer, har 4 store soverom og 4 bad. Et av soverommene har en ekstraseng til barn. Kjøkkenet ligger i første etasje og har direkte utgang til terrasse med overbygd espalier med drueplanter. 2. etasje har to soverom, 2 bad (et med dusj og et med stort rundt badekar og dusj) og stor spisestue med pizzaovn. I 3. etasje er det TV-stue (begrenset mengde kanaler), 2 soverom og 2 bad (begge med dusj). Huset har ikke AC, men vifter i alle soverom. Huset ligger høyt i en åsside, og det er alltid en liten bris om kveldene. Bassenget ligger ned en liten grusvei og ca 60 m fra huset. Ved bassenget er det sittegruppe med solskjerming, solstoler, strømuttak og kjøleskap. Fra bassenget er det vid utsikt.


Priser

Colle Tom 28/5 28/5-4/6 4/6-25/6 25/6-2/7
8 personer € 2.500 € 2.700 € 3.100 € 3.300
Colle 2/7-27/8 27/8-3/9 3/9-1/10 1/10-29/10
8 personer € 3.800 € 3.300 € 2.800 € 2.300

Prisene over er i euro og gjelder ukesopphold. Utleie lørdag – lørdag. Kun ukeleie i juni, juli og august.

Eventuell bruk av oppvarming ikke inkludert i prisen.
Sengetøy/vask kommer i tillegg på € 20 per person per uke.
Ved leie av to uker betaler man € 80,00 for vask og skifte av sengetøy/håndklær midt i perioden.
Det skal ved ankomst betales et sikkerhetsdepositum på € 200,00. Pengene leveres i sin helhet tilbake ved avreise dersom det ikke har skjedd vesentlig skade.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.
Ved bestilling skal det betales ca 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 16.00 og 18.00. Gi beskjed dersom du ankommer senere.
Avreise: Innen kl 10.00.


Service

 • 50 min. til kysten
 • Babyseng
 • Badstue
 • Badstue/utendørs
 • Basseng
 • Basseng (saltvann)
 • DVD
 • Engelsktalende vertskap
 • Gangavstand til restaurant
 • Grill
 • Innendørs pizzaovn
 • Komfyr
 • Oppvaskmaskin
 • Privat parkering
 • Strykejern
 • TV
 • Utsikt
 • Vaskemaskin
 • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.