Trenger du leiebil?

Feriehus i Italia : Trenger du leiebil : Primatoscana

Klikk her for leiebil fra Rentalcars

Vær tidlig ute med å bestille leilebil for ferien. Det er penger å spare på å bestille via nett. Vi har valgt å samarbeide med Rentalcars, som søker etter de til enhver tid beste prisene blant en rekke leiebilfirmaer. Benytt deg av våre rabatter ved å bestille via annonsen du ser ved siden av. Leiebil bør alltid bestilles før ankomst, og man kan spare penger ved å bestille leiebil i god tid før ferien.Ved bruk av Rentalcars får du også mulighet til å snakke med en operatør, i de fleste tilfeller på norsk.

Ved bestilling av flybilletter, popper det hos enkelte selskaper opp tilbud fra bilutleieselskaper. Sammenlign gjerne disse prisene med hva du finner i vedlagte link. Du bør vite at det ofte er lange køer ved skranken hos bilutleieselskapene som profilerer seg gjennom flyselskapene. Etter en lang reise, og med sultne og slitne barn, kan det være greit å bruke minst mulig tid på å hente ut leiebilen. Dette bør være grunn nok til å prøve linken du finner vedlagt. Vi er ofte i Italia, og opplever at standarden og servicen er minst like god hos de mindre bilutleieselskapene som hos de større.

Ha med vann på bilturen, og legg deg gjerne i høyre fil på motorveien. Ikke bry deg om noen skulle tute på deg. Kjører du gjennom bomring på vei ut på autostradaen, må du huske å trekke lapp som tyter ut i luken på sjåførsiden av bilen. Ta vare på lappen til du kjører ut av autostradaen igjen. Da skal lappen puttes inn i tilsvarende luke som den kom ut. Du kan betale med kontanter eller kort. Dette angis over filen du kjører inn i for å betale.

Parkeringsvaktene i Italia er ivrige, og en eventuell bot følger deg til postkassen din i Norge. Betaler du ikke vil i de fleste tilfeller bilutleiefirmaet ta seg godt betalt via kredittkortet ditt. Hvite oppmerkede felter angir gratis parkering. Blå felt skal det betales for. Gule felter gjelder kun for lokale sjåfører med eget oblat.