Agriturismo Asti
Agriturismo Asti, oversiktsbilde
Lekker stue
Agriturismo Stue
Agriturismo Asti, fellesområde leilighetene
Restaurant på stedet
Bricco San Giovanni restaurant
Agriturismo Asti, Ferie i Italia: Primatoscana
Autentisk italiensk mat
Agriturismo Asti, fellesområde B&B
Agriturismo, B&B dobbeltrom med bad
Agriturismo Asti, kveldsstemning
Agriturmo Asti, utendørs ovn
Agriturismo Asti, fasade B&B
Agriturismo Asti, utsikt
Agriturismo Asti, terrasse middag
Agriturismo Asti, Terrasse med utsikt
Agriturismo Asti, frokost
Agriturismo Asti, bryllup
Agriturismo Asti, bassengliv
Agriturismo Asti, bryllup
Agriturismo Asti, Sori San Giovanni
Agriturismo Asti, Bassenget på Sori San Giovanni
Agriturismo Asti, kjøkken med tilgang til uteplassen, leilighet Barbera
Agriturismo Asti, soverom i leilighet Barbera
Agriturismo Asti, kjøkken i leilighet Barbera
Agriturismo Asti, Stue og kjøkken i leilighet Barbera
Agriturismo Asti, soverom i leilighet Barolo
Agriturismo Asti, peis i leilighet Barolo
Agriturismo Asti, kjøkken i leilighet Barolo
Agriturismo Asti, Dolcetto soverom
Agriturismo Asti, leilighet Dolcetto
Agriturismo Asti, privat uteplass fra leilighet Dolcetto
Agriturismo Asti, kjøkken og stue i leilighet Dolcetto
Agriturismo Asti, Soverom leilighet Dolcetto
Agriturismo Asti, dobbelseng i leilighet Grignolino
Agriturismo Asti, Stue med utgang til balkongen på Grignolino
Agriturismo Asti, kjøkken i lelilighet Grignolino
Agriturismo Asti, Leilighet Grignolino

Agriturismo Asti

Agriturismo Asti

Ferie på Agriturismo Asti i Piemonte

Agriturismo og vingård med pene dobbeltrom og leiligheter sentralt i Piemonte. Ved Agriturismo Asti bor man komfortabelt med tilgang på flott basseng og fellesområdet med praktfull utsikt over vinmarkene. Eiendommen ligger vakkert til i hjertet av Piemonte. Agiturismo Asti tilbyr innkvartering i to ulike bygninger: Brico San Giovanni er hovedbygningen. I hovedbygningen er det 12 dobbeltrom og restaurant. 600 m fra hovedbygningen ligger Sori San Giovanni med fire pene og moderne leiligheter, med eget basseng.

Ved Brico San Giovanni er det restaurant åpent for frokost og middag. Måltider serveres utendørs på deres panoramaterrasse når været tillater det. Fra terrassen er det i tillegg utsikt helt til Alpene. Dagens meny og pris presenteres hver morgen, og man gir beskjed om man ønsker å spise middag på stedet.

Bassengene inneholder saltvann, og ligger solrikt plassert med utsikt over Barbera-vinstokkene. Gården produserer rødvin, hvitvin, rosevin og spumante. Agriturismo Asti ligger på en liten høyde (250 moh) og her er det en behagelig temperatur, selv i de varmeste månedene.

Brico San Giovanni (bed and breakfast)

Brico San Giovanni er en gård med røtter fra 1800-tallet. Den er renovert og vakkert bevart med sin historiske sjarm. Alle de 12 rommene er lyse og pene, med minibar, hårføner, aircondition og WIFI. I tillegg finner du alt du måtte trenge for basseng-livet, som badekåper og bassenghåndklær. Det er fine fellesområder både innendørs og utendørs. Inne er det også en hyggelig stue for avslapping og lesing,  restaurant og en separat bar. Tre store terrasser går rundt bygningen, her kan man på en klar dag se helt til Alpene. Innkvartering i dobbeltrom er inkludert frokost. Man kan spise middag på stedet om ønskelig. Middager ikke inkludert i prisen.

Sori San Giovanni (leiligheter)

Bygget med leiligheter ligger ca. 600 meter fra Brico San Giovanni.  Sori San Giovanni har fire leiligheter, som deler svømmebasseng. Alle leilighetene har utsikt over vinmarkene. Leilighetene har kjøkken, Nespresso-maskin, bad, WIFI og tilgang til egen uteplass. Se beskrivelse av leilighetene under. Feriegjester ved Sori San Giovanni kan om ønskelig spise frokost og middag ved Brio San Giovanni. Priser 2024: frokost € 10 per person, middag € 30 per person (eksklusiv drikke).

Restaurant ved Brico San Giovanni

Restauranten har en varm og innbydende atmosfære og en fantastiske utsikt fra terrassen. Innkvartering i dobbeltrom er inkludert frokost, som kan nytes utendørs på deres panorama-terrasse når været tillater det. Det er også mulig å spise middag på samme terrasse, med levende lys og med utsikt helt til Alpene. Dagens meny og pris presenteres hver morgen, og man gir beskjed om man ønsker å spise på stedet. På restauranten kan du nyte autentiske, italiensk mat laget med de beste lokale ingrediensene. Frokostbuffeten har et bredt og innholdsrikt utvalg av retter som tilberedes av kokken ved Agriturismo Asti.

Beliggenhet

Isola d’Asti er et vakkert område i Piemonte og er først og fremst kjent for vinproduksjon og sitt vakre landskap. I nærmiljøet vil man finne en flott blanding av kultur, historie, spisesteder og vinproduksjon. Dette er et flott reisemål for de som ønsker å oppleve det beste av Piemonte-regionen i Italia. Piemonte er kjent for sine vakre åser og vingårder og man kan nyte det vakre landskapet rundt Isola d’Asti ved å gå turer eller sykle.

I  Isola d’Astis har et sjarmerende historisk sentrum med brosteinsgater, gamle bygninger og vakre torg. Piazza Garibaldi og Piazza Santa Caterina er verdt å besøke. Castello d’Isola d’Asti er en imponerende middelaldersk borg som stammer fra det 13. århundre. Selv om det ikke alltid er åpent for publikum kan du beundre borgen og dens arkitektur fra utsiden. Den vakre kirken Chiesa di San Giulio, som kan dateres tilbake til det 15. århundre, er også verdt et besøk. Isola d’Asti har lokale markeder der man kan kjøpe ferske råvarer, lokale produkter og suvenirer.

Piemonte er kjent for sin vinproduksjon, som Barbera og Moscato d’Asti. Besøk lokale vinprodusenter for å smake på de deilige vinene og lære om vinproduksjon. I Piemonte er det flere spennende byer som er verdt et besøk. Er man ute etter shopping anbefales byene Asti og Alba. Av sjarmerende og hyggelige byer verdt å besøke kan vi trekke frem: Nizza, Barbaresco, Barolo, La Morra, Bra og Monforte d’Alba.

Rom på Brico San Giovanni

12 dobbeltrom rom som er smakfullt innredet med egne bad og hvor et av rommene er tilrettelagt for funksjonshemmede. 8 av dobbeltrommene har plass til en ekstraseng. Alle rommene på Brico San Giocanni er godt utstyrt med minibar, hårføner, aircondition og WIFI. I tillegg finner du alt du måtte trenge for bassenglivet, som badekåper og strand håndklær. Innkvartering i dobbeltrom er inkludert frokost.

Leiligheter på Sori San Giovanni

Barbera (4+2)

Romslig leilighet med plass til 4/6 personer. Leiligheten er utstyrt med WIFI, 2 soverom med dobbelseng, 2 bad, stue, kjøkken og balkong. Stuen har også en sovesofa som fint kan romme to personer. Den romslige størrelsen gjør den til den ideelle ferieboligen for å huse 4/6 personer for lengre opphold. Ved bruk av sovesofa tilkommer det en ekstra kostnad i tillegg på € 35,00 per person.

Barolo (4+2)

Leilighet på bakkeplan med plass til 4/6 personer. Leiligheten er utstyrt med WIFI, 2 soverom med dobbelseng, 2 bad, kjøkken, og stue med tilgang til en privat hage. Stuen har også en sovesofa som fint kan romme to personer. Bruk av en sovesofa har en ekstra kostnad på € 35,00 x person

Dolcetto (4+1)

Leilighet i første etasje med plass til 4/5 personer. Leiligheten er utstyrt med med 2 soverom med dobbelseng, kjøkken og en stue som fører til en stor terrasse med en 360-graders utsikt over Monferrato-fjellene og vinmarkene. Det private utendørsområdet er utstyrt med solsenger og en paviljong.  Leiligheten har plass til 5 personer hvis man legger til en ekstra seng. Hver ekstra gjest har en ekstra kostnad på € 35,00 per natt.

Grignolino (2+2)

Leilighet i første etasje med plass til 2/4 personer.  Leiligheten er utstyrt med WIFI, soverom med dobbelseng, eget bad, kjøkken, stue og tilgang til en privat tereasse. Stuen har en sovesofa der det er plass til opptil to barn. Brukav en sovesofa koster € 35,00 x person.


Priser

Bricco San Giovanni, pris en overnatting 01/04-31/05 01/06-30/09 01/10-31/03
€ 185 € 205 € 185
Sori San Giovanni, pris en overnatting 01/04-31/05 01/06-30/09 01/10-31/03
Barbera (4) € 250 € 310 € 250
Barolo (4) € 250 € 310 € 250
Dolcetto (4) € 225 € 300 € 225
Grignolino (2) € 175 € 200 € 175

Prisene som er oppgitt er per dag.
Det kreves minst to overnattinger i høysesongen fra 1. juni til 30. september.
Kjæledyr tillatt mot ekstra tillegg på € 10.
Ekstrasenger koster € 35, per natt. Bruk av sovesofa koster ekstra € 35 per person, per natt.
Frem til 31.02.2024 er første frokost inkludert på Bricco San Gioanni.
Sluttrengjøring tilkommer og utgjør € 50.

Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen. i 2024 er denne skatten € 2 per pers per døgn.


Service

  • AC
  • Basseng
  • Ekstraseng
  • Hårføner
  • Noen leiligheter er tilrettelagt for funksjonshemmede
  • Restaurant på stedet
  • Vinkjeller
  • WIFI

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.