Casa La Morra, Bassenget
Casa La Morra, Utsikt mot alpene
Casa La Morra, Blomster ved bassenget
Casa La Morra, Omgivelser
Casa La Morra, Utsikt over vinrankene
Casa La Morra, Hage
Casa La Morra, Bassenget
Casa La Morra, Uteplass
Casa La Morra, Terrasse
Casa La Morra, Leiligheten Dalia
Casa La Morra, Leiligheten Dalia
Casa La Morra, Uteplass
Casa La Morra, Eks leilighet
Casa La Morra, Eks leilighet - soverom
Casa La Morra, Uteplass
Casa La Morra, Kveldsbad

Casa La Morra

Casa La Morra

Denne lille perlen ligger kun noen få km fra La Morra og 5 min fra Barolo i Piemonte. Her bor du rett ved vinmarkene.

Ved Casa La Morra kan vi tilby 6 pene leiligheter for 1-4 personer samt flere tomannsrom, alle med god standard.

Alle leilighetene inneholder stue, kjøkken, bad, dobbeltrom og ytterligere et dobbeltrom eller rom med to enkeltsenger eller to senger på messanin. Alltid minst plass til 4 personer. I noen av leilighetene kan man sette inn en ekstraseng. Flere av leilighetene har flott utsikt til vinmarkene.

I alle leilighetene er det AC og varme. Det er også integrerte høyttalere og radio, samt inntak til usb-kabel der man kan koble til telefon for å høre på egen musikk via det integrerte lydanlegget. Om man ikke vil lage seg egen frokost, kan man spise deilig frokost med ditto italiensk kaffe i stedets frokostrom.

Ved Casa La Morra kan man leie leilighet for noen dager eller lengre perioder. Man kan leie èn leilighet eller hele stedet for en større gruppe (24 personer). Alle leilighetene har enten terrasse eller uteplass på bakkeplan. Felles bassengområde og romslig hage. Bassenget måler 9×4 meter med dybde på 1,40m.

Vertinnen kan stelle i stand måltider eller holde kokkekurs. Hun kan også arrangere bryllup på eiendommen. Gjestene kan i oktober delta på trøffeljakt med ektemannen og deres hund.

Den svært vennlige vertinnen formidler mer enn gjerne informasjon om hva man bør og kan gjøre når du ferierer her. Hun informerer gjerne om vingårder man bør besøke. Hun mener at man må besøke minst èn liten og èn stor produsent. Om du vil kan du motta kart som viser deg forkjellige stier blant vinmarkene i området. Vertinnen kan legge opp kortere og lengre turer innom vingård og restaurant. Dette er veldig populært. F.eks kan man gå fra Casa La Morra via landsbyene La Morra og Barolo på 2-3 timer. Velger du å legge til Serralunga – Monteforte på runden, bruker du en hel dag. Vertinnen bestiller gjerne bord på restaurant og smaking/omvisning på vingård for dere. I leilighetene ligger det info med adresse og tlf-numre til spisesteder i alle de nærmeste landsbyene. Det er 200 m til nærmeste restaurant.

Det passerer en turistbuss hver 2. time 200 m fra leilighetene lørdager, søndag og helligdager. Man kan hoppe av og på når og hvor man vil hele dagen. På denne måten kan ma få besøkt vingårder og landsbyer og samtidig kunne ta seg et glass vin. Vertinnen gir deg busstabell med kart og bussrute. Tabellen er enkel og oversiktelig. Fra Casa La Morra er det 2 km til La Morra med et mylder av vinstuer og restauranter samt flott utsikt. På den korte turen ned til Barolo får du lyst til å stoppe og ta bilder. I tillegg til en rekke vinbutikker og spisesteder kan du i Barolo besøke vinmuseet http://www.wimubarolo.it/en/ og korketrekkermuseet som ligger like ved. Vinbanken i Pollenzo er et spennende sted å oppleve. www.bancadelvino.it. Byen Bra er senter for slowfood-bevegelsen i Italia. Besøk La Morra, Barolo, Alba, Barbaresco, Castiglione Falletto, Asti . Ta en titt innom slottene Castello Serralunga http://www.castellodiserralunga.it/ og Castello Grinzane http://www.castellogrinzane.com/en/homepage

Avstander: 2 t og 10 min til Malpenza flyplass ved Milano, 1 t 20 min til Torino, 2 t 45 min til Nice, 15 min til Alba, 5 min til Barolo, 35 min til Asti, 15 min til Pollenzo, 30 min til Barbaresco, 1 t 30 min til Savona og strender.

 

Om Leilighetene: (Alle leilighetene har samme pris)

Dalia (4-6)

Treroms leilighet med utsikt over hagen. Stue og kjøkkendel i ett. Fullt utstyrt kjøkken, bad med dusj, toalettsaker, håndklær. Uteplass med stoler hvor man kan nyte den vakre solnedgangen. To dobbeltrom. Sovesofa i stuen.
Passer for 4-6 personer.

Lilla (4-6)

Treroms leilighet i andre etasje med store vinduer og utsikt over Alpene. Fullt utstyrt kjøkken, bad med dusj, toalettsaker, håndklær. Uteplass med stoler og bord for måltider eller et glass vin. To dobbeltrom. Sovesofa i stuen.
Passer for 4-6 personer.

Iris (4-6)

Treroms leilighet i andre etasje med utsikt over hagen, og en stor stue og kjøkken med utsikt over Alpene. Fullt utstyrt kjøkken, bad med dusj, toalettsaker, håndklær. Uteplass med stoler og bord. To dobbeltrom. Sovesofa i stuen.
Passer for 4-6 personer.

Fiordaliso (2-5)

Blått og hvitt er de dominerende fargene i denne leiligheten, med stue og kjøkken omgitt av gulv-til-tak-vinduer med spektakulær utsikt over de fargerike vingårdene. Stor stue. Stor terrasse med bord og stoler. Utsikt til hagen. Dobbeltrom og rom med to enkeltsenger som kan settes sammen. Sovesofa i stuen.
Leiligheten har eget bad med vask, toalett og bidet, dusj, håndklevarmer, toalettsaker og håndklær.
Passer for 2-5 personer.

Ibiscus (2-5)

Den røde leiligheten. Godt utstyrt kjøkkenhjørne. Vakre møbler. Flott utsikt over Langhe-landskapet.
Dobbeltrom og rom med to enkeltsenger som kan settes sammen.Sovesofa i stuen. Utsikt til hagen. Bad med toalett og bidet, dusj, toalettsaker og håndklær.
Passer for 2-5 personer.

Gardenia (2-5)

Andre etasje. Gardenia har fantastisk utsikt til Alpene og uteområdet. Lyst og åpent kjøkken. Stue med sovesofa.
Trapp opp til til master bedroom med takvinduer. Rommet har en dobbeltseng og sittegruppe med bord og stoler. Ytterligere et rom med to senger som kan settes sammen til dobbeltseng.
Bad med toalett og bidet, dusj, håndklevarmer, toalettsaker og håndklær.
Passer for 2-5 personer.

Fiori D’Arancio (2-5)

Utsikt over vingårdene som omgir eiendommen. Godt utstyrt kjøkkenhjørne. Pene møbler. Soverommet med himmelseng. Rom med to enkeltsenger. Sovesofa i stuen.
Bad med vask, toalett og bidet, dusj, toalettsaker og håndklær.
Passer for 2-5 personer.


Priser

Leilighet (pr uke) januar-desember Lik pris hele året for ukesleie
Leilighet (2 pers) € 1.015 .
Leilighet (3 pers) € 1.190 .
Leilighet (4 pers) € 1.280 .
Leilighet (pr døgn) 1/1-27/3 27/3-29/5 juni, juli og august 4/9-30/11
Leilighet (2 pers) € 135 € 140 Kun ukesleie € 150
Leilighet (3 pers) € 145 € 150 Kun ukesleie € 160
Leilighet (4 pers) € 160 € 165 Kun ukesleie € 180
Rom (pr natt inkl frokost) januar-april mai-desember
Superior rom, 2 pers € 125 € 135
Junior suite, 2 pers € 150 € 160
Junior suite, 3 pers € 160 € 175
Junior suite, 4 pers € 180 € 190

Priser i euro. Pristabell for leiligheter og rom.
*I juli og august er det minimum 7 netters leie når det gjelder leilighetene.
Legg merke til at vi oppgir ukespriser på leilighetene. Spør ev om døgnpris.

Alle leilighetene har plass til minst 4 personer.

Frokost for personer i leilighetene: € 9,50. Barn i alder 0-7 år betaler € 5,50. Man avgjør dag for dag om man vil ha frokost servert. De som leier rom/suite har frokost inkludert i prisen.
Det betales et tillegg på € 25,00 pr natt for ekstraseng.
Ved ukesopphold skal det betales € 50,00 for sluttvask.
Prisene inkluderer ikke turistskatt. Denne skal betales på stedet. Turistskatten gjelder for alle personer over 10 år og utgjør € 1,50 pr døgn i inntil 7 døgn.
Babyseng koster € 25,00 pr uke i lavsesong. Babyseng og høy barnestol koster til sammen € 35,00 pr uke i lavsesong.
Babyseng koster € 25,00 pr uke i høysesong. Babyseng og høy barnestol koster til sammen € 50,00 pr uke i høysesong.

Ankomsttidspunkt: Etter kl 14.30. Tidligere ankomst må avtales på forhånd.
Avreise: Innen kl 10.00


Service

 • AC
 • Babyseng
 • Balkong med utsikt
 • Basseng
 • buss mellom vingårder og landsbyer
 • Ekstraseng
 • Engelsktalende vertskap
 • Flatskjerm
 • Frokost på forespørsel
 • Frokost på stedet
 • Gangavstand til restaurant
 • Hage
 • Internett
 • Matlaginskurs
 • Panoramautsikt
 • Parkering
 • Port til eiendommen
 • Trøffeljakt med hund
 • Turterreng

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.