Villa Luciano, Huset og hagen
Villa Luciano, Hagen og sti ned til bassenget
Villa Luciano, Huset og hagen
Villa Luciano, Hagen
Villa Luciano, Huset
Villa Luciano, Bassenget
Villa Luciano, Dekket bord i hagen
Villa Luciano, Hallen
Villa Luciano, Spisestue
Villa Luciano, Fra kjøkken mot spisestuen
Villa Luciano, Kjøkken
Villa Luciano, Stue
Villa Luciano, Stue
Villa Luciano, TV-stue
Villa Luciano, Stue
Villa Luciano, Soverom
Villa Luciano, Soverom
Villa Luciano, Soverom
Villa Luciano, Bassenget
Villa Luciano, Huset
Villa Luciano, Elven Po renner ikke langt fra villaen

Villa Luciano

Villa Luciano

Herskapelig villa med plass til 10 personer

1 time fra spennende Verona bl a med sitt kjente amfi. Plass til 10+1 personer. Herskapelig villa med stor parklignende hage og basseng. AC. Region: Lombardia.

Denne herskapelige villaen ligger midt i en liten landsby i den spennende regionen Lombardia. Nærmeste flyplasser ligger i Bergamo (176km), Venezia (134km), Bologna (85km), Pisa (262km) og Milano (235km). Villaen ligger i provinsen Mantova på bredden av elven Po, Italias lengste elv. Her bor man på grensen til tre spennende italienske regioner: Lombardia, Veneto og Emilia. Regionene går for å være Italias kulturelle senter. I tillegg er regionene kjent for gode råvarer, nydelig mat, kjente viner, historie, arkitektur og suksesser som Ferrari og Ducati.

Villa Luciano er fra slutten av 1700-tallet, er omgitt av en vakker park og har gjennomgått en betydelig restaurering der eieren har lagt vekt på å beholde dens opprinnelige stil og sjarme. Boligen er innredet med vakre møbler og detaljer fra svunne tider. Villaen går over to etasjer og har stor takhøyde. Den inneholder stor entre, to stuer, en spisestue, kjøkken og fem soverom. 4 av soverommene har air.c.

Hagen har praktfulle gamle trær, plener, busker og blomster. Eiendommen er inngjerdet med høy mur, og en elektrisk port fører inn til gårdsplassen. Selv om villaen ligger i et lite sentrum er eiendommen rolig takket være den store hagen. 10 sykler er tilgjengelig for gjestene. Bassenget er (10x5m, dybde 1,6m). Bassenget er åpent fra begynnelsen av mai og ut september. På forespørsel kan det også holdes åpent utenom disse periodene. Det er også fine forhold for sykkelturer, både lange og korte. Den golfinteresserte kan glede seg over golfbaner i Verona; www.golfclubverona.com, Bologna, Albarella og i Padova.

Beliggenhet

Besøk vakre Verona (ca 1 time unna) og opplev denne vakre byen som ble rammen til Shakespeares Romeo og Julie. I Arena di Verona kan man oppleve opera i verdensklasse under stjernehimmelen. Venezia (1 time og 45 min), Parma (1 time og 45 min) og Gardasjøen(1 time og 30 min) kan nås på dagsturer. Reiser man på ferie med barn kan vi anbefale Gardaland: www.gardaland.it og CanevaWorld/Parco Aqua: www.canevaworld.it. Gangavstand til butikker, restauranter og minibank.

 

Om villaen: (10+1)

Første etasje: Romslig hall (60 kvm) og to store stuer utstyrt med: TV, DVD, musikkanlegg, CD’er og engelske bøker. Videre er det spisestue og kjøkken. I samme etasje er det to bad, hvorav ett med dusj. Ved badet ligger det også lite rom som kan gjøres om til ekstra soverom. Internettpunkt.

Andre etasje: Stor hall, fem doble soverom (tre med dobbeltsenger). Totalt 10 sengeplasser. Tre bad med dusj. Fire soverom har aircondition. En del av 2. etasje er stengt av. Dette er eierens private rom, men blir aldri benyttet når villaen leies ut.


Priser

Villa Luciano (10+1) 26/4-22/6 22/5-31/8 31/8-11/10
Pris pr døgn € 500 € 590 € 500
Pris pr uke € 3 500 € 4 130 € 3 500

Prisene er oppgitt i euro.
Minimum leie er kun 5 døgn hele sesongen.
Valgfrie ankomst- og avreisedager. Utleie minimum 5 døgn. 1 t til flyplassen i Verona (Norwegian). 2 t 10 min til flyplassen i Bergamo(Ryanair).
Inkludert i prisen er ukentlig skift av sengetøy og håndklær samt sluttvask.
2 timers vask av bad og kjøkken på onsdager er inkludert i prisen.
Det betales et tillegg for AC på € 0,80 pr kWh, husk å holde dørene og vinduer lukket når dere bruker AC.
Gjelder din leie for perioden før mai eller fra slutten av september er strøm til oppvarming ikke inkludert i prisen.
Mulighet for å sette inn maks 2 babysenger, spør oss!
Sikkerhetsdepositum på € 300,00 skal leveres inn ved ankomst i tilfelle ødeleggelser. Har det ikke skjedd vesentlige ødeleggelser, leveres beløpet i sin helhet tilbake ved avreise.
Turistskatt er ikke inkludert i våre priser. Den betales på stedet etter gjeldende satser for regionen.
Ved bestilling skal det betales 30% av leiesum.
Restoppgjøret betales 10 uker før ankomst.

Ankomsttidspunkt: Mellom kl 15:30 og 18.30. Dersom man ankommer etter 18.30 må eieren bli informert i god tid i forveien, og det må gjøres egen avtale direkte med eieren.
Avreise: Innen kl 10.30.


Service

 • AC
 • Basseng
 • DVD
 • Gangavstand til landsby
 • Gangavstand til restaurant
 • Grill
 • Komfyr
 • Oppvaskmaskin
 • PC med internett
 • Port til eiendommen
 • Strykejern
 • Sykler
 • TV
 • Vaskemaskin
 • Vifte i alle soverom

Kart

Plasseringen av boligen på kartet er omtrentlig.