Ferieleiligheter med gangavstand til landsby

La Vecchia Sassa, leilighet i Italia : Primatoscana

Kort vei til det søte italienske liv

Vi har ferieleiligheter som gir deg den perfekte kombinasjonen av avslapning ved bassenget og tilgang til liten landsby. Med kort avstand til både kulturelle opplevelser og italiensk mat, blir Toscana fort en drømmedestinasjon for store og små. Leier du våre ferieleiligheter i Toscana, får du muligheten til å oppleve den autentiske italienske livsstilen. Du bor i en leilighet i landlige og vakre omgivelser, og har kort vei til sjarmerende middelalderbyer hvor historien og kulturen er like rik som vinene som produseres der.

Ønsker dere å tilberede måltider selv, skal dere vite at de aller fleste leiligheter vi formidler har kjøkken. Det er spennende å handle inn lokale råvarer og tilberede italienske måltider med de man ferierer med. Enkelte dager kan det likevel være deilig å få maten servert på en lokal restaurant. Da er det behagelig med gangavstand slik at man ikke trenger å bekymre deg for transport hjem. På de lokale restaurantene kan du nyte ferske pastaretter, andre tradisjonelle retter, smaksrike oster, pizza og selvfølgelig de beste toskanske viner.

Ønsker du en avslappende ferie der du kan spasere til landsby og nyte deilig mat og vin uten å tenke på transport, er ferieleilighetene du finner nedenfor det perfekte valget. Her kan du oppleve kortreist italiensk sjarm kun en gåtur unna.

Ferieleiligheter med gangavstand til landsby

Residence Casanova

Residence Casanova, feriehus i Italia : Primatoscana
Nyt late dager ved bassenget på Residence Casanova

Sjarmerende Residence Casanova nær landsbyen Casole d’ Elsa, er et koselig og gjestfritt farmhouse med 18 leiligheter. Her bor man sentralt i forhold til mange spennende steder i Toscana. Fra eiendommen er det gangavstand -800 m – til den lille middelalderbyen Casole d’Elsa med panoramautsikt over det vakre og karakteristiske landskapet. I landsbyen er det lett å finne seg til rette på byens koselige vinbarer og restauranter, og kanskje nyte et glass lokal Chianti-vin. Gården egner seg for både familier og par og herfra kan man velge å utforske Toscana, nyte late dager ved bassenget eller finne en rolig plass i den frodige hagen for å lese en bok.

Rigone in Chianti

Rigone in Chianti, utleie i Italia : Primatoscana
Herlig bassengområde på Rigone in Chianti

Rigone in Chianti er en populær og barnevennlig familiegård i Toscana nær Montaione, med 9 pene ferieleiligheter. Alle leilighetene har AC. Ute kan dere nyte et flott basseng med panoramautsikt og jacuzzi. Ferske bakervarer til salgs hver morgen. Gården har vært drevet i fem generasjoner og her produseres det vin, olivenolje, grappa og honning. Huset er et gammelt farmhouse fra 1800 tallet som i 1997 ble omgjort til et koselig og barnevennlig feriested.

La Vecchia Sassa

La Vecchia Sassa, leilighet i Italia : Primatoscana
La Dolce Vita på Vecchia Sassa

I de vakre Chianti åsene i hjertet av Toscana ligger vakre La Vecchia Sassa med 8 pene ferieleiligheter. Her bor man i landlige og vakre omgivelser og kan nyte en avslappende ferie med familie og venner. Det er gangavstand (200 m) til liten landsby med to restauranter og en kolonial. Bassengområdet er innbydende med en flott solterrasse som har en vid og vakker utsikt. Eiendommen fremstår som svært velstelt med en rekke planter og blomster. Betjeningen er gjestfrie og imøtekommende. Leilighetene har sine private uteplasser med bord, stoler og parasoll. Med kjøkken i leilighetene kan man tilberede måltider hjemme, eller man kan velge å rusle inn til nærmeste lille landsby og spise på en av restaurantene du finner der.